Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Moș Crăciun vine cu mască

Eu cred în Moș Craciun, cred în miracole și în lucruri frumoase, cred în bunătate și în spiritualitate, cred în bucurie si în magie.
Cred în vremuri mai bune si în oameni curați, dar nu poleiți, cred în puterea cuvântului si demnitații celor ce se erijează în  lideri, însă aud mereu că acele vremuri sunt departe, că iluziile noastre sunt atât de intangibile încât renunțăm  la ele și ne reîntoarcem la realitatea ternă a acestor zile.

Pornim la drum cu speranță, după fiecare ciclu electoral,cu dorința arzătoare, asemeni unui print din basme, de a dărâma munți pentru a ajunge la prințesa cea frumoasă, dar…
Tot ce clădim noi prin visurile noastre se năruie asemeni unor castele de nisip, uităm că fiecare zi este o bucată mică de viață, uităm că nu noi suntem stăpânii timpului, dar putem transforma cu sens fiecare minut al vieții noasre.

Aud de câteva zile, cu cât de multă frenezie lupta macină întreg spectrul politic, însă nu aud pe nimeni să se teamă de faptul că vom avea de înfruntat vremuri tulburi,  dar asta nu ar reprezenta o noutate pentru români.

Nu am auzit pe nimeni să își întoarcă fața cu smerenie către Dumnezeu, în aceste zile pline de încărcătură biblică, de sacru, de fericire, întru nașterea pruncului Isus.
Nu am auzit pe niciunul dintre cei ce au vrut să acapareze totul că vor dărui un dram de speranță, în bugetul neconstruit, copiilor. Da!  Copiilor care nu se bucură de scoală, de familii, de un trai decent, copiilor pentru care speranța unei zile mai bune e o himeră.
Acești copii îl așteptă pe Moș Crăciun, însă el vine cu mască.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *