Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ne monitorizează și ISIS?!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Ne monitorizează și ISIS?!”

  • …nici ‘mesteritul’ prin mașini nu mai e ce a fost :))
    cam neatenți, băieții ‘)))

  • Să zicem că nu e o regulă universală, dar în majoritatea cazurilor deschiderea unei clinici medicale private arată nu calitățile de medic, ci calitățile de negustor ale proprietarilor.
    Să zicem că nu e bătut în cuie, dar de cele mai multe ori o clinică privată nu e un triumf al medicinii ci al comerțului.
    D aia după ce fac nefăcute în clinica privată sună la salvare și trimit pacientul în spitalul de stat.
    Și să spunem și că absolvenții fără pile nu au prea mari șanse să ajungă în spitalele de stat . Din această cauză și pleacă în străinătate.
    Evident angajarea pe pile în spitale se vede în rezultatele medicilor. Lipsă de profesionalism însă și lipsa unor repere morale. Mai simplu zis, după ce că sunt făcuți grămadă nu au nici simțul răspunderii, nu au onoarea de a și recunoaște greșelile. Și nu vă gândiți doar la spitalele mari și suprafinantate din București, unde de bine de rău există niște standarde, ci la toate spitalele din oricare alt oraș din țară.

  • laimotivul dinamicilor in lume sint operatiunile psy de un negru …pur.
    ele sint temelia.
    in lipsa lor toate celalte operatiuni nu s ar putea manifesta, chiar si cele gri sau la lumina.

    • ceea ce e …tipator in aceste operatiuni psy …negre tuci! sint …dinamicile de tip non.
      prezenta acestor dinamici asigura lipsa reactiunilor, caz in care eficienta operatiunilor devine plenara, iar putinta de a le contracara devine minima prin definitie. mai simplu spus …chiar si u profesionist al domeniului de ai fi, s ar putea sa ‘nu vezi’ fix o operatiune care te vizeaza.

      dinamicile de tip non sint de doua feluri, unul dintre feluri presupune si vectorizare, pentru ca el e povestea dinamicilor proprii ‘imaginii din oglinda’ a dinamicilor non. deci ele or fi non, insa sint asa …prin oglingire, adica in stil anti.
      tot asa cum unei dinamici proprii intelepciunii, care nu genereaza reactiuni, nu i te poti impotrivi …in mod natural nu poti face asta,
      nici dinamicilor de tio ‘operatiuni psy negre tuci’ nu li te poti impotrivi, daca nu le recunosti natura, care e ‘oglindita’, in fapt ele putind fi definite ca produse ale antiintelepciunii

      • grandioasa operatiune psy asociata gaza e un exemplu suficient

      • lumea mare e impinzita de opratiuni psy care impreuna se tes intr un proiect unitar, care are ca tinta nasterea noii lumi. in aceasta dinamica …mondiala orice operatiune de acest tip, locala, poate influenta ‘dinamica intregului’, insa poate fi folosita indirect si pentru a reseta dinaici la nivel local, intr un spatiu si un timp precis definite.

        prin urmare toate, dar absolut toate dinamicile asociate unui eveniment …deosebit, cum ar fi spre ex un atac terorist, se cade a fi privite …din start!, prin prisma unei sofisticate si ultrapotente operatiuni psy. un exemplu e atacul din moscova, el a fost identificat la nivel oficial ca parte a unei posibile operatiuni care vizeaza sparerea coeziunii sociale. …aceasta ‘optica’ iesind plenar din ‘dinamicile de bun-simt’ asociate cu clasicele atacuri teroriste. prin urmare nu numai ca operatiuni psy grandioase sint in desfasurare in lume, uite ca exista unii care le si identifica asa, prin urmare dau semne ca stiu cu ce se papa vremurile, spre deosebire de altii, care nici ochi pe masura vremurilor n au, insa nici de ochelari pe masura asta n au facut rost.

        • astfel, toti ‘stimulii mai degraba naturali’ care au fost la originea absolut tuturor dinamicilor pandemice din ultimii ani,
          prima fiind ‘pandemia de reactiuni plenar disproportionate manifestate in fata unui virus care putea fi asociat cu o exprimare naturala’,
          se cade a fi redefiniti,
          ei fiind parte a unor operatiuni psy grandioase, care la rindul lor sint asamblate in altele, superioare, care le infasoara pe primele, aceasta ‘infasuratoare’ fiind legata ombilical de nevoile proprii nasterii Noii Lumi.

          deci …nimic nou, atata tot ca toate dinamicile din ultimii ani …s au redefinit singure, pastrandu si esenta, insa imbracind o haina noua, a carei referinta e ‘operatiunea psy de un negru care tinde sa fie pur’

  • ‘In ziua de azi joaca la comanda toata presa lumii, toti politicienii „de bine”, armatele… acuma hop si ISIS.’
    asta e …nimic in comparatie cu operatiunile psy desfasurate la nivel mondial, insa daca le aduni …putini raman cei care nu mai joaca pe lumea asta dupa cum li se cinta, direct sau indirect. gaza e un exemplu, poate cel mai potent exemplu de operatiune psy din istorie.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Se spune ca pentru bani si ursu’ joaca…
    In ziua de azi joaca la comanda toata presa lumii, toti politicienii „de bine”, armatele… acuma hop si ISIS.
    Nu e nevoie sa va monitorizeze ISIS, e suficient s-o faca amabasadele… si informatia ajunge unde trebuie.
    Doar stiti bine pe ce „lista” va aflati…!

  • par a fi doua variante de ocolire a celui care a pus la cale atacul terorist/ actul de război.
    una e cu ISIS, cealaltă e cu ucr.

    ucr deja a pus pe masa tot ce are, autodenuntidu se, mai rămâne să pună isis pe masa tot ce are, adică ..să folosească pluralul, demonstrând astfel ..mai cu fermitate că …chiar s a apucat iar de treabă.

    având în vedere că ucr …s au autodenunțat, n ar fi nicio surpriza daca isis ar mai pune la cale inca un atentat, cel puțin, pe termen scurt spre foarte scurt, pentru un efect maxim.

    astfel ar fi trase doua contramăsuri pentru a …depărta racheta care îl tot urmărește pe cel care a pus la cale atentatul sau ce o fi fost el pina la urma.
    ambele fiind și capabile și credibile. mai rămâne de văzut …cît de performant e radarul rachetei

    • asta spune un singur lucru, ca tinta e ‘distrugerea rusiei’, toate celelalte tinte, la rindul lor extrem de potente, fiind …colaterale, desfasurate in siajul tintei principale.
      ramane de vazut cit vor mai accepta rusii sa lupte pe viata si pe moarte cu …umbre.

      • rusii lupta cu un balaur ale carui capete se exprima prin superpozitii …fara sa aiba o referinta, pur si simplu asa sint ele.

      • s tot vorbeste despre o escaladare a conflictului. nu e vorba despre asa ceva, ci despre o limpezire a conflictului.
        el a fost grandios din start, insa s a tot manifestat in umbra. tot despre el e vorba, tot el e, insa pina acum se manifesta in umbra, iar de acum se prea poate sa se manifeste si la lumina zilei.

        probabilitatea ca rusia sa nu intre in stare de razboi ..pe bune, pe motiv ca atacul e fundamental …e nula. ar putea sari peste etapa, trecind la vinelul maxim de alarma, care e ‘starea de metamorfoza’, ..asta e posibil, insa avand in vedere ca rusii n au dat semne ca se grabesc, as zice ca nu vor sari o etapa, o vor consuma.

  • cum adică …’si ISIS’?!
    ..adică oricum făceau asta alții, însă acum s a mai adăugat unul pe lista?! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *