Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Neadmiterea României în Schengen poate fi Stalingradul regimului Iohannis

Potrivit unei tradiții românești de secole – totul e un meci de fotbal, inclusiv un concert al Filarmonicii, dat fiind că vioara vrea să fie mai dihai decît flautul – admiterea noastră în spațiul Schengen a devenit prilej de pariuri.

Intrăm sau nu în Spațiul Schengen?
Unii pariază că Da.
Alții pariază că Nu.
Mulți cititori mă întreabă ce cred:
Intrăm sau nu în Schengen?

Nenorocirea Istoricului clipei care e ziaristul stă în nevoia de a se pronunța asupra unor evenimente în desfășurare. Evenimentele însă țin de Istorie. Și, din cîte se știe, Istoria are hachițe. A te lansa, ca Istoric al clipei, într-o profeție gen – Sigur România va fi admisă în Schengen – e o aventură riscantă. N-o să uit cum scria bietul Istoric al clipei, Pamfil Șeicaru, în iulie 1942 despre Victoria sigură a Germaniei la Stalingrad. Comentariile sale susțineau, fără o minimă prudență, că Rusia lui Stalin e la pămînt, că Stalingradul va fi locul în care Armata Roșie va primi lovitura fatală. Și Hitler era convins de asta. Pregătise echipele de filmare pentru a imortaliza momentul cînd rușii aveau să fie aruncați în Volga. Peste patru luni, în dimineața lui 19 noiembrie 1942, începe Dezastrul Armatei Române la Cotul Donului. Pe 31 ianuarie 1943, la Stalingrad, Mareșalul Paulus se predă Armatei Roșii. Rușii pornesc tăvălugul spre Vest. Cînd paria că Rusia va fi înfrîntă, Pamfil Șeicaru nu-și imagina că, doar peste doi ani, în vara lui 1944, avea să fugă din țară și să fie condamnat la moarte în lipsă de rușii care ajunseseră și trecuseră de București.
De aceea, conștient cîte riscuri își asumă un Istoric al clipei, evit certitudinile cînd e vorba de profeții despre cum se vor încheia evenimente în mișcare.

Nu știu dacă vom fi sau nu admiși în spațiul Schengen.
Știu însă sigur că liderii României de azi, stîlpii regimului Iohannis, în frunte cu Klaus Iohannis, sînt ferm convinși că la finele anului vom intra Schengen.

Certitudinea lor se bazează pe noile realități create de Războiul din Ucraina. Confruntarea dintre Rusia și Occident a făcut ca Uniunea Europeană, pilotată prin Ursula von Leyden de America, să împingă în plan secund exigențele de pînă acum ale respectării statului de drept, ale luptei împotriva corupției, ale respectării stricte a indicațiilor date de Birocrația de la Bruxelles și să aducă în prim plan exigențe ținînd de desfășurarea Războiului:

Îndeplinirea fără crîcnire a sarcinilor date de UE fiecărei țări, angajarea cu toate forțele în susținerea militară și economică a Ucrainei, înscrierea presei naționale în concertul occidental manipulatoriu, antirusismul primitiv.

Una dintre cele mai importante preocupări ale Uniunii Europene, devenite un fel de NATO sub acoperire de alianță economică și politică, a fost cea ca nu cumva cetățenii europeni să pună la îndoială angajarea țărilor lor în Război de partea Ucrainei.

Brusc, liderii Marilor Puteri și-au dat seama că ținerea României și Bulgariei în afara spațiului Schengen, deși ambele țări au îndeplinit condițiile tehnice încă din 2011, riscă să sporească în aceste țări euroscepticismul folosit de Rusia pentru subminarea din interior a Uniunii Europene. Mult mai important, România, pînă acum oaia neagră a Europei în materie de stat de drept, de corupție, a devenit luptătoarea din prima linie a Războiului cu Federația Rusă. Dîndu-și seama că de la România se așteaptă nu democrație, ci slugărnicie față de Bruxelles în chestiunea Războiului din Ucraina, liderii noștri politici, în frunte cu Klaus Iohannis, au angajat România în Război cu Federația Rusă. Romînia nu numai c-a executat toate indicațiile antirusești de la Comisia Europeană, dar mai mult a pus în îndeplinirea lor un exces de zel spectaculos. Pe plan european, în materie de anti-rusism, doar Polonia și Țările Baltice egalează România. Nu știu dacă e vorba de o înțelegere între Klaus Iohannis și liderii Marilor Puteri Europene gen: România face tot ce-i spune Volodîmir Zelensky în schimbul admiterii în Schengen. Sînt sigur însă că declarațiile cancelarului german Sholz care au reprezentat primul semn al schimbării față de România în chestiunea Schenghen au fost văzute de Puterea de la București ca dovezi ale existenței unei asemenea negoț.

A primit asigurarea verbală Klaus Iohannis și în discuții între patru ochi că România va fi primită în Schengen dacă latră și zi și noapte la Rusia?
Nu știu.
Știu însă că liderii de la București se comportă de parcă decizia a fost deja luată, e de neclintit, că nimeni și nimic n-o poate schimba.

Dacă n-ar fi așa cum se explică bătălia pe viață și pe moarte angajată între PNL și PSD pentru a convinge Poporul Român că admiterea în Schengen e opera exclusivă a unuia dintre partide?
Cum se explică răcnetele lui Rareș Bogdan la mai marii UE că trebuie să intrăm în Schengen, pentru că altfel vor vedea ei de ce e în stare România?
Cum se explică mituirea publică a premierului olandez de către Lucian Bode?
Toți cei de la Putere se înghesuie să se înfrupte electoral din ciozvârta numită admiterea noastră în Schengen.

Marți, Parlamentul European a adoptat Rezoluția în care cere admiterea României în Schengen. A patra Rezoluție în ultimii ani și fără valoare cîtă vreme decizia aparține Consiliului Europei. Europarlamentarii din partidul premierului olandez s-au abținut. Semn al temerii că întorși în Olanda ar fi avut probleme cu electoratul dacă votau pentru România. Cu toate acestea europarlamentarii români s-au grăbit să se înfrupte electoral din ceea ce ei au considerat a fi un nou pas către decizia admiterii. Mai toți au dat declarații presei din România în care și-au exprimat convingerea că vom fi admiși în spațiul Schengen și, totodată, mîndria că fiecare dintre ei a contribuit la această decizie.
Stîlpii regimului Iohannis sînt atît de convinși că vom fi admiși în Schengen încît nu se dau în lături din a folosi asta electoral.

Nu altfel se explică denunțarea USR ca partid adversar al intrării noastre în Schengen.
Obiectivul electoral e simplu.
Să convingă poporul român că doar PSD și PNL s-au bătut pentru admitere în timp ce Opoziția s-a dat de ceasul morții să nu fim admiși.

Ca Istoric știu însă că în viață nu trebuie să fii sigur pentru nimic în viitor.
Diavolul din Maestrul și Margareta, romanul lui Bulgakov, e convins că Dumnezeu are față de un om un Plan care poate diferi de Planul omului respectiv.
Știind asta, îmi permit să întreb:
Și dacă nu intrăm?

Timp de cîteva luni Poporul Român a fost convins că vom intra.
Mai era puțin și destupau zilnic sticlele de șampanie.

De la debutul Războiului România s-a dat peste cap pentru a fi avanpostul Occidentului în confruntarea cu Federația Rusă.
Ce vor spune românii cînd își vor da seama că toate aceste sacrificii, impuse de regim în numele admiterii în Schengen au fost zadarnice?
Scriam într-un eseu mai vechi al meu că Stalingradul a fost începutul sfîrșitului pentru regimul Antonescu.
Cauza principală n-a fost dezastrul militar propriu-zis de la Cotul Donului.
Cauza principală a fost șocul produs de spulberarea iluziilor. De la începerea bătăliei pentru Stalingrad în august 1942, timp de trei luni, românii au fost drogați cu iluzia victoriei sigure asupra rușilor.

Dar nu numai atît.
Românii au acceptat decizia Mareșalului Antonescu de a trimite în Cotul Donului mai multe forțe decît a cerut Hitler argumentînd că astfel, după Victorie, Hitler ne va da înapoi Ardealul, impresionat de cît de mult l-a ajutat România.

Dezastrul de la Cotul Donului ar fi fost mai mic dacă noi nu participam cu aproape întreaga noastră Armată.
Dezastrul ar fi fost mai mic dacă la începutul Asaltului conducătorii țării ar fi fost mai prudenți în proclamarea victoriei indiscutabile.

Desigur, regimul Iohannis nu e regimul Mareșalului Antonescu.
Totuși, dacă nu intrăm în Schengen pentru regimul Iohannis am putea vorbi de un nou Stalingrad.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

31 comentarii pentru articolul „Neadmiterea României în Schengen poate fi Stalingradul regimului Iohannis”

  • Ungurii au știut să își protejeze populația de lipsa locurilor de muncă prin logistica creată la vama cu Ucraina !Noi nu știm bine nici ce intenții au liderii noștri politici nici in legătură cu viața românilor și nici icu poziția României in lume !Dar una este personalitatea lui Viktor Orban și alta cea a lui Klaus Johannis (a se citi aproape inexistența ei) Despre ce vorbim?Despre incompetența Guvernului României și a parlamentarilor noștri de la Bruxelles care 1ori nu
    șe gândesc la soarta fraților lor, ori nu știu cum să pună nevoile românilor pe tapet și 2 nu îi interesează cum de reușește Klaus Johannis să ne aburească cu problema intrării României în Schengen ! Si cu această ocazie v-am răspuns și la întrebarea din Jurnalul dumneavoastră video !

  • ne-a intrebat careva?

  • „Condiția pe care ar fi pus-o China lui Putin pentru a-i oferi azil politic. Liderul de la Kremlin ar fi făcut până acum 3 cereri către Beijing Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Condiția pe care ar fi pus-o China lui Putin pentru a-i oferi azil politic. Liderul de la Kremlin ar fi făcut până acum 3 cereri către Beijing”

    :)))))))
    asta chiar imi place:)))), e tare

  • ‘Nu e bine pentru Europa ca Germania să se autoizoleze’

    i se poate spune..si autoizolare, insa fenomenul din spatele povestii se numeste Marele Reflux si… toti sint sub influenta lui

    • vrem nu vrem ne intoarcem la state,
      insa in trecere inspre destinatie,
      care sint satele 🙂

      ne intoarcem la sat,
      atata tot ca intre timp el s-a dezvoltat in stil fibonacci, acum e…o mandrete de Megapolis! :))

      noul sat, Megapolisul, va fi si noul stat.

      faza tare e ca aceasta dinamica Marele Reflux, ‘globalizeaza’ tot ce amai ramas ne, pe vremea Globaizarii, pentru ca pe cind Globalizarea, Marele Flux, a fost o ‘unifcare’ la nivel macro, Marele Reflux continua ‘unificarea’, insa la nivel…chiar cuantic:))

      • am pornit de la sat si ne intoarcem la sat. nu e nimic de negociat aici.
        insa peste ‘sat’ a trecut nu doar Timpul, ci si Anotimpurile, deci daia arata el azi fix cum arata Megapolisul.

        • Megapolisul, adica noul sat, va urma calea Nemuririi,
          iar vechiul sat, in cazul in care a ramas egal cu el insusi de a lungul anotimpurilor, va urma calea Vesniciei

          Megapolisul va fi patria Timpului
          satul…ala de demult va fi patria Vesniciei.

          aia e

          unii vor spune SAU, caz in care pe masa ramane doar Megapolisul, deci Nemurirea.
          altii vor spune SI, caz in care in poveste raman ambele, si Nemurirea… Si Vesnicia

  • Nu pot citi Maestrul și Margareta dar în vara asta am recitit ,Partida de zaruri, de Joseph Majault

  • Premierul Mark Rutte a anunțat ca începând cu ianuarie 2020,nu vor mai spune Olanda ci Tarile de jos.Logoul a costat 200000 euro,al României 850000 euro.Suprafata Tarilor de Jos este 41543 kmp,a României 238397kmp ambele au cam aceeași populație.60%din populația Tarilor de Jos,trăiește la 5 m sub nivelul marii.Tara are populația cea mai fericita din lume.Toata lumea contribuie la îngrijirea maternității și îngrijirea geriatrica. Salariul minim,1684 euro

  • Domnule Cristoiu… CHAPEAU!
    Ma bucur, din suflet, atunci cand mai vad si romani normali si ancorati in realitate! – istoric al clipei, cum v-ati denumit, in calitate de jurnalist.
    Tocmai ne anunta – stirile, prin breaking news, cum altfel?! – ca parlamentul minunatului regat al olandei (“o” mic, ca mare nu a fost tara asta niciodata… altfel decat prin cruzime si mitocanie) a adoptat o rezolutie prin care se opune aderarii Bulgariei si Romaniei la spatiul Schengen (ordinea nu este nici intamplatoate si nici alfabetica… prietenii stiu de ce!)
    Altfel spus, ati avut dreptate sa nu picati in plasa “extaziatilor”!
    PS: https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25856384-parlamentul-olandez-adoptat-rezolutie-potrivit-careia-olanda-nu-trebui-voteze-pentru-aderarea-romaniei-bulgarieila-schengen.htm/amp
    PSS: sunt curios daca – asa cum ati anticipat – asta va fi “Stalingradul” celor ce au mizat prezentul si viitorul Romaniei pe nimic (pentru ca, Schengen, cam asta mai valoareaza astazi – cand o simpla pandemie te impiedica sa mai iti traversezi pragul propriei case, daramite o frontiera)

  • Bubuie ziarele „Truss fall” „I am resigning” „Liz Truss QUITS”
    Așteptăm pe Macron și Olaf Scholz!

  • Domnu’ Cristoiu,

    E vorba de acelasi Rares Bogdan care zbiera anu’ trecut despre „echipa castigatoare”?… O fi tras iar pe nas ceva, cu Catu’-Matu’ si l-a cuprins „euforia”… Sa asteptam putin, ca-i trece.
    Dupa felul cum decurg evenimentele, s-ar putea ca noul Stalingrad sa fie fix Cherson-ul unde se pregateste acum o batalie „la baioneta” decisiva. Atat la Moscova cat si la Washington s-au facut miscari strategice de ultima ora care indica o tensiune crescuta datorita miezei de pe tapet si-n functie de ce se va intampla aici sunt pregatite „miscari” si de-o parte si de alta despre care, sincer, mie mi-e de-a dreptu’ teama. Nu de alta, dar prea se discuta de-o vreme in toata mass-media despre bombele atomice si doar politicienii romani si-au gasit fix acum sa se pieptene pe chelie cu Shengen-ul…!

  • Vina pt Schengen e a clasei politice romanesti, 90% cocalarizata, fara educatie, cultura, diplomatie skills sau experienta…niste „bagabonti”… inainte de a considera vreo teorie a conspiratiei, trebuie sa recunoastem ca, clasa politica, diplomatia romaneasca e alcatuita din indivizi proshti sau mediocri, ca rezultat al prostocratiei la putere, curent care bintuie tot mapamondul de vreo 25+ de ani….spaga/coruptia mondializata a distrus capitalismul…se intimpla in companii, in clase politice, in administratia statelor, organizatii, etc…in toate domeniile…ca si in comunism, practica a fost insusita si in capitalism…se vede cine conduce si de ce e in stare…ca un bosorog reptilian ca Soros a finantat o mica parte
    asta e tip of the iceberg…toate statele sint super-corupte…america e cea mai corupta, se numeste „lobby” si e institutionalizat….asta e lumea de azi, ca ne place sau nu….se va prabusi, ca si doctrina comunista…e doar o chestiune de timp…

  • Cred că sunt trei puncte în defavoarea României.
    1. România e dezavantajată de poziția geografică. Practic suntem într-o înfundătură, nu o țară de tranzit.
    Toate drumurile duc la Marea Neagră care și ea este o mare închisă, adik tot o înfundătură. Și cu Bulgaria este la fel.
    UE consideră că nu suntem intresanți din punctul de vedere al mișcării mărfurilor.
    2. Problema cu Moldova. Cică jumate de milion de moldoveni au obținut cetățenie română și circulă nestingheriți prin Europa.
    3. Religia ortodoxă.
    Eu nu cred că vom fi admiși în zona Shengen.

  • Ehhh…ce Stalingrad sa mai fie asta pt Dulap?… dupa 7 ani de lenevie ce mai conteaza…..un mort viu…cui dreaq ii mai pasa de putoarea asta ordinara?….

  • Buna ziua Maestre,
    Suntem rupti in c..r la capitolul minima informare din afara Romaniei si probabil ca asta este ordinul de la Palatul Cotroceni care prin politica de bociotare a informatiilor publice – reale din spatiul UE si a consecintelor negative reale resimtite de populatia nativa in fata politicilor distructive pe zona de imigratie necontrolata au creat falii sociale amenintand inclusiv notiunea de statalitate nationala si chiar schimbarea religiei crestine in zona de islamizare si fanatizare cu toate consecintele aferente, absolut nimic pe sticla in Romania condusa de etnicul german KWJ.
    Iar daca toate posturile de televiziune tfliste urmeaza ordinul Palatului Cotroceni si al cenzorului oficial mai noul inchizor al libertatii de informare bine camuflat in pozitia de lider PNL Iasi – Alexandru Muraru sunt preocupati astazi sa distruga calificat orice tine de valorile noastre intelectuale dupa metoda sovietelor -lichidarea memoriei unui savant international de talia academicianului Paulescu sau pe genialul poet Adrian Paunescu pur si simplu adevarul devine un delict de opinie in statul de drept actual.
    Asa ca astazi suntem exact ca in 1942 cu asediul Stalingradului, numai ca in loc de Pamfil Seicaru avem gasca lui Radu Tudor ce incaseaza un comision de 1 milion de euro cu ai sai colegi de platou din asa zisa grupare intelectuala de la SNSPA, ce ne propaga mesaje vadit anti-rusesti, in care dumnealor pe surse verificate de ei se sustine ca Vladimir Putin e bolnav, e fugit cu familia prin bunkere in Siberia, ca ca e lovitura de stat, ba ca recrutarea a esuat, ba ca amata rusa e plina de arme ruginite, dezarmata, betivi, etc… si surpriza un teritoriu de dimensiunea Portugaliei sau 20 la suta din suprafata Ucrainei este anexata la F. Rusa.

  • De 15 ani fac drumul terestru sau aviatic germania romania
    Am spus am scris – pe mine nici cit pe Dvs nu ma preia nimeni – principalii perdanți ai intrarii noastre in Schengen sunt ungurii
    Ieri domnul Turcescu a spus asta 38000 de locuri de munca dispar in Ungaria peste noapte pe granița lor de est cu Romania
    In 15 ani cu masina am trecut prin vămile Nadlag Virsand Salonta Bors de peste 100 de ori de citeva ori si cu autobuzul
    Nu exista umilința mai mare exercitata in aceste locuri decit cea pe care autoritățile maghiare o fac celor in tranzit
    Daca calatoresti cu avionul prezenta ta in Schenghen sau nu nu face diferenta controalele de securitate sunt aceleasi BER recent deschis la Berlin este o poarta aeriana in care nu exista nici un însemn care sa faca o diferenta singura este cetateni UE sau Non UE
    Trecut de Ungaria pina la Atlantic sau Mediterană nu te mai întreba nimeni nimic fie ca esti autoturism sau camion de marfa a pentru camioane sunt stațiile de cintarire in germania este BAG dar asta este altceva
    Despre terminalul recent inaugurat de maghiari poate trebuia sa ne spuna ceva directorii SIE si SRI decit sa tina prelegeri electorale la Cluj
    Euroscepticismul sădit aici si ROEXIT pare sa fi un deziderat la Bruxelles pentru a încheia o pace durabilă cu Moscova
    Daca ne uitam la harta din nordul Balticii pina la Adriatica avem o granița Schengen continua admitem Croația si închidem socoteala
    Romania de 30 de ani este cartierul rau famat al Europei si o spun cu durere in suflet

  • Sincer nu cred că vom fi admiși deși politicienii preaplecați Occidentului au pus totul pe tavă.

  • Diavolul din Maestrul și Margareta, romanul lui Bulgakov, e convins că Dumnezeu are față de un om un Plan care poate diferi de Planul omului respectiv.

    e diferit in sensul in care unul e varianta absoluta a celuilalt, insa dorinta omului e sfanta in Creatie.
    _______
    in afara de noi si bulgari or mai fi si altii atat de crediciosi intr ale religiei UE? pesemne ca mai marii ue, privindu i pe romani si bulgari…au avut un moment de…clatinare, in care s-au intrebat: bai, noi ne mai destramam?…sau ce facem?!

    • cind vezi atata evlavie la romani si bulgari…mai ca ti trece tot cheful de destramare.
      mare ispita pe capul ue-istilor, evlavia asta…
      of!

  • Eu zic ca Romania intra in Senghen,ca s-a obisnuit dealtfel sa intre in tot ce poate fi mai rau de exemplu : in UE ,in NATO (ca si alte tari care au facut si ele aceeasi gresala.) Dupa ce intra in Senghen va intra si in razboiul din Ucraina, ca asa e cand te maninca undeva.

  • Din cand in cand, ciorba se mai reincalzeste, macar pentru miros si aburi. In urma cu 2 ani, Iohanis venea de la Bruxelles cu geamantane de euro, in prezent nimeni nu mai intreaba unde sunt banii, PNNR este secretizat,daca vor veni ceva bani, acestia sunt din partea cu imprumutul, si majoritatea se reintorc in achizitii din UE, gen BMW. Schengen pentru România, doar cand se va termina razboiul din Ucraina.

  • Va mai fi Schengen ? Dar UE ?

    • Sa speram ca nu !

    • Nu si nu. Iar circul se va inchide odata cu ue, altfel americanii, probabil in intelegere cu rusii, vor tine europa din criza in criza. (2007 a fost inceputul, acum e mai rau, data viitoare va fi si mai si). Ce le-a trebuit moneda unica….

  • Domnule Ion Cristoiu
    Romania nu va intra in schengen din doua motive.
    1.Nu foloseste occidentului-daca doriti pot dezvolta subiectul eads(o alta mega-afacere facuta de occidentali aici cu „securizare frontierei”).
    2.Posibil ca subiectul schengen sa nu mai fie de actualitate pana in Decembrie.
    Referitor la iohannis,deja e razboi intre „masoneria germana” si „masoneria anglo-saxona” in Romania,a venit kovesi pe aici,a dat niste interviuri pe g4media,ca iohannis i-ar fi cerut demisia in 2018,acum ce sa va spun,iohannis joaca cu pnl-dgia si sri-hellvig,americanii par intr-o pozitie slaba fata de germani,asa se poate intelege si iesirea lui hellvig care practic a lasat din brate oamenii sri din psd respectiv ciolacu-tudose-grindeanu-firea,daca doriti sa va amuzati,urmariti declaratiile acestor „drone” in urmatoarele luni,le scriau altii textele,cum ii sunt scrise lui ciuca azi…
    Ce va pot spune,aceste hiene necrofage,respectiv „clasa politica” isi vor devora conducatorii si liderii partidelor atunci cand vor hamesi,exact ca in 1989,dupa 33 ani,Istoria…pe care o Iubesc…se poate repeta…
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • Domnule Ion Cristoiu
      Am uitat ceva…ghita a spus…ca tot a venit kovesi in Bucuresti cu „ordinul in plic” sa fie trimis in judecata…
      ”Pe doamna Kovesi am cunoscut-o în sediile SRI. La K2, la K4 şi la T14. Acolo ne întîlneam de minimum două ori pe săptămană încă din anul 2010. Și a durat această serie de întîlniri pînă în anul 2014. Realitatea e că poate sute de astfel de întîlniri au existat în acești ani. La unele dintre întîlniri erau prezenţi doar generalul Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi un șef al stației CIA din România. Primul pe care l-am cunoscut în prezenţa doamnei Kovesi şi a domnului Coldea a fost domnul Karl Schwab, fostul şef al doamnei Kovesi. Iar al doilea este Eric Easley, poate actualul şef al doamnei Kovesi”, a declarat Ghiță într-o înregistrare difuzată de RTv, pe 28 decembrie 2016, imediat după fuga lui din țară.
      Acum…intalnirea cu coldea filmata in cheia e reala,vila e pe numele tatalui lui ghita…asesoft..teamnet…uti…siveco…romsys…romtelecom…indsoft…2ktelecom…insoft…mira-telecom…am dat 10 exemple…cunosc oamenii…sumele…si multe alte detalii…de exemplu…”De unde vin banii: în ceea ce-o privește, cele mai mari încasări raportate de Teamnet Internațional pe luna iunie 2013 se referă la 11,6 milioane RON, bani primiți de la Asesoft Internațional, și încă 4,8 milioane RON plătite de Institutul pentru Tehnologii Avansate.
      Altfel spus, sursa reală a celor 9,7 milioane virate în conturile Asesoft de către Teamnet, prin intermediul XOR IT, este tot Asesoft.”
      https: //www. riseproject. ro/articol/cum-functioneaza-fabrica-de-bani-a-lui-sebastian-ghita/
      Cei din sri,sts,mai si ministerul sanatatii,nu stiu daca si mapn sunt intr-o mare mizerie,ghitza prin oamenii lui are codurile sursa ale aplicatziilor „dezvoltate” de firmele acestuia…si multe altele,asadar oricand poate „pune pe burta”…tot „sistemul it al statului”…din ce am mai citit in fiecare saptamana o plasa cu bani trece prin vama serverin pentru ghitza ca „taxa de smecherie”…
      Pai cam atat…de fapt…un detaliu mult mai interesant…picant…si Istoric…Mai Tineti Minte Domnule Ion Cristoiu…pozele cu kovesi…cu „taiatul porcului”…cu „soricul”…cu „vinul”…”Ritual Masonic”…poate mai e cineva in tara asta…care poate „decripta” acel…”ritual”…Pai Va Spun Eu…il pot intreba Oamenii pe tac-su soferului lui kovesi(a fost si soferul lui degeratu), care in 1989 era sofer la ilf…cum „taia el porcul la revolutie”…Fapt Istoric…Se Poate Proba…
      Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
      Valentin-Ionut Constantinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *