Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Negocieri româno – sovietice

27 martie – 2 aprilie 1924. La Viena se desfășoară negocieri româno-sovietice privind reglementarea raporturilor dintre România și URSS.
Presa freamătă.
Revista Ilustrația publică în numărul din aprilie 1924, fotografia premierului Ionel Brătianu și a ministrului Afacerilor Străine, I.G. Duca, prezentați drept diriguitorii negocierilor.
Care negocieri vor eșua cu brio.

IMAG0039


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Negocieri româno – sovietice”

  • Nu credeti ca ar trebui sezizata procuratura referitor la instigarea la sinucidere facuta de Gadea(A3) fata de cel care l-a scuipat pe Basescu, mai ales ca dupa 3 ore incercarea de sinucidere s-a si produs?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *