Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Nemții ne cer să împărțim gazul cu ei, dar ei ce ne dau la schimb?

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Nemții ne cer să împărțim gazul cu ei, dar ei ce ne dau la schimb?”

  • Foarte interesantă emisiune, Maestre Ion Cristoiu ! Nu știu dacă avem gaze pentru noi ,dar… pentru alții ! Cei care nu au centrale de apartament, categorie în care se încadrează și familia mea ,vor suferi de frig la toamnă , la iarnă și la început de primăvară, fiindcă centralele termice nu mai sunt pe cărbune, ci tot pe gaze și se plătește pentru căldură de toamna până primăvara o sumă între 600-1000 de lei/lună și ,dacă suma e prea mare, nu se ține cont de nimic, îți taie căldura și stai în frig ! Românii ar trebui să se gândească mai întâi la ei și dacă au cu ce trăi și apoi să negocieze cu alții ! Vă mulțumim mult, Maestre !

  • Toate sondajele, nici macar cele care s-ar vrea obiective ( e o ipoteza oricum fantezista), nu reflecta realitatea pentru ca acum decizia va apartine diasporei si nu alegatorilor din tara. Diaspora are intre 8 si 10 milioane de persoane, cu tot cu Moldova de peste Prut. Ori toata diaspora voteaza cu AUR. Vor veni pentru AUR milioane de voturi din diaspora. Imaginati-va cum va arata parlamentul romanesc, cu 2 milioane de voturi in plus din diaspora. Lasati-i pe PSD, PNL si USR sa se legene in visele lor de marire. Vor ateriza toti cu botul pe labe, mai ales ca pana vin alegerile la noi, vantul nationalist va matura si mai multi globalisti de la putere, dupa Arici Pogonici de la Londra si SuperMario de Roma.

  • Nu va faceti griji, Spania deja i-a dat Urusulei una peste bot, ei, spaniolii, nu vor da gaz nimanui. Nemtii au spus ca nu le trebuie nici Conducta Nord Stream II, nici gaz rusesc, vor lua de la amelricani butelii cu gaz lichefiat. Au intrat singuri cu capul in zid, noi nu vom putea da nimanui gaz fiindca nu vom avea nici pentru noi. Nu cred ca va indrazni vreun politician sa dea gaz cuiva, fiindca vor fi fugariti si linsati in plina strada.

  • Ne vor da 15 % din salariile și pensiile lor!

  • Vaccinuri expirate… 🙂

  • Nemtii ne vor da in schimbul gazelor o pulpa-n cur sa nu ne cada pantalonii.

  • Nemtii ne vor da in schimbul gazelor o pulpa-n cur sa nu ne cada pantaonii.

  • Romanii ar trebui sa ceara si ei ca nemtii sa renunte la o parte din banii lor pentru a avea si romanii salarii ca ale lor .
    Dar , limacsii din Romania nu stiu decat sa linga .

  • Politicieni criminali,eu zic sa faceți demersurile și sa donați România UE,cu tot cu gaz,da faceți act de donație ,ca de vânzare nu se poate ,ca s-a vândut aproape tot pe nimic.La iarna,când frigul din locuințe și vântul din buzunarele romanilor vor face ca aceștia sa iasă in strada ,o sa da dați bir cu fugiții ca șobolanii,vine nota de plata,mai e un pic.

  • -prezident?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *