Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Nici o instituție nu știe câte piețe sunt în România

O decizie guvernamentală/ închiderea piețelor în România și o întrebare simplă: câte piețe sunt în România (agro alimentare, târguri, oboare, urbane, rurale etc)? Păi, să sunăm la INS. INS mă trimite pe site, în platforma Tempo. Caut 2 ore în platforma vieții, nimic nene. Sun înapoi, păi trimiteți-ne o solicitare. Trimit solicitare. A doua zi (ieri) mă trezesc cu răspuns: redirecționat de INS către ministerul Dezvoltării. Dacă răspunde ministerul Dezvoltării, să nu trimită numai la noi datele la noi ci și la INS. :))) Azi sun la Dezvoltare să-mi trimită datele. Ce să vedeți, nu au date. Și nici nu vor să dea în scris că n-au date pe piețe, cică să mă întorc la INS să le dea ei…care nu le au. Sau să le ceară INS la peste 3000 de primării din România. Sun înapoi la INS, așa cum zice Ministerul Dezvoltării, dați datele. Nu le avem, zice INS. O să cerem să vedem dacă au astfel de date Ministerul Agriculturii. Acum aștept ministerul Agriculturii, via INS. Cred că o să ajung la NASA, NATO, SpaceX, Stația Spațială Internațională și Salvați Copiii. S-a luat decizia de închidere a piețelor care sunt focare cică fără să se știe unde sunt, câte sunt și fără să existe o centralizare. România, noiembrie, 11. Bine, pa.
(Text preluat de pe pagina Facebook Sorina Ruxandra Matei)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *