Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Niciun război nu izbucnește din senin


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Niciun război nu izbucnește din senin”

  • De ce dacă ești patriot ,ești nebun?

  • Ce bine le-ați spus!Folosiți pixul în continuare ,îmi place.De ce v-ați îngrășat?Aveți grijă la siluetă.Nu există nu am timp!30 min.pe zi de mers pe jos,dacă puteți alergare(2/săpt.),după ora 19 nu mai mâncați și mai puțin dulce și pâine.La mine a funcționat,de când a început plandemia ,am slăbit 13 kg și mai vreau 2 kg .Succes!”Dacă vrei cu adevărat,poți”(eu fac sport de la 5 ani.Nu pot să trăiesc fără el).

  • Ukraina trebuie dezmembrata si regiunile rapite de URSS de la Rusia, Romania si Polonia reunite cu tarile de la care au fost luate abuziv.
    Si nu mai tacani din pixul ala ca oricum ai un discurs agramat si incoerent .

  • Ukraina trebuie dezmembrata si regiunile rapite de URSS de la Rusia, Romania si Polonia reunite cu tarile de la care au fost luate abuziv.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog