Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Nicolae Ceaușescu a fost împușcat, pentru că a cerut economisirea energiei electrice și gazului

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Nicolae Ceaușescu a fost împușcat, pentru că a cerut economisirea energiei electrice și gazului”

  • Facebook-ul consuma prea mult curent. Sa mai opreasca din servere. Si device-urile utilizatorilor consuma enorm ca sunt cam prea multi. Ar trebui rationalizat si pentru utilizatori, o jumatate de ora pe zi, like-uri de la dna ursuca primite automat pentru cei care intra sub un minut pe zi sau deloc.

  • deci ‘manifestarea prin Superpozitii a Drepturilor Omului’,
    drepturi Naturale,
    Drepturi la Artificializare,
    a Crapat, in urma ‘punerii la indoiala’…

    pun la indoiala ‘crapatul’, prin urmare abia astept sa pun la indoiala constructia logica de la temelia ‘aruncatului la cosul de gunoi’ a manifestarii prin Superpozitii a Drepturilor Omului’

    Manifestarea prin Superpozitii a Drepturilor Omului nu va pica, n are decit sa fie pusa la indoiala, pentru ca e o procedura de Bun-Simt.

  • Schimbarea regilor bucuria nebunilor – in opinia mea succede – regele a murit trăiască regele – pentru ca eu cred ca aceasta a doua formula ne explica continuitatea faptul ca nimic nu se schimba și ca totul are sa fie ca înainte prima fiind de fapt certificarea ca așa au sa stea lucrurile

  • Dulce ca mierea e glonțul patriei-Petru Popescu
    Ursul(ei) se pare ca i place mierea!

  • pe vremea lui Ceausescu economisirea energiei avea ca tinta catalizarea miscarii.
    acum e fix pe dos, tinta e imputinarea miscarii.
    prin urmare comparatia are sustinere, insa exclusiv in modul.

  • pandemiile care impinzesc sistemele sociale la nivel mondial au ca tema fundamentala virajul in ac de par al Civilizatiei
    si incetinirea miscarii, pentru ca virajul sa fie posibil.

    ca oamenii stau in case sau ca ‘economiile’ stau in case …tot aia, cea care se manifesta e imputinarea miscarii.

    traiectoria Civilizatiei e, pe vremurile astea, un soi de ‘ac de par’,
    ca Marea Resetare sau cea care o infasoara e aceasta, adica Marea Revolutie
    sau cea care o infasoara pe aceasta, adica Metamorfoza
    fix cu asta se preocupa, cu schimbarea plenara a traiectoriei Civilizatiei,
    caz in care miscarea se cere a fi imputinata. si chiar e, iata.

    insa treaba asta cu imputinarea miscarii e secundara, e un efect, cauza e faptul ca Civilizatia tre sa vireze in ‘ac de par’
    deci o fi important ce se intimpla cu energia, cu imputinarea miscarii, cu griparea sistemelor sociale, insa mai important e…virajul.

    virajul are nevoie de catalizatori potenti.
    spre ce vireaza, in ac de par, Civilizatia?
    cum spre ce, spre Artificializare.

    prin urmare in curind pe ecrane vor rula ‘Catalizatorii Artificializarii Dinamicilor Civilizatiei’
    acesti catalizatori vor urma calapodul clasic deja: ‘pandemia de efecte ale…’

    tot asa cum la Waterloo problema era…cum faci sa scapi de potentul catalizator numit ‘ploaie’, pe vremurile astea problema e cum faci sa scapi de potentul catalizator numit ‘accident nuclear’

  • Domnule Cristoiu cred că ar fi o idee buna de maniera permanentă introducerea în pastile a câtorva minute pentru 2-3 sugestii de lectură.

  • De tot râsul discursul personajului, chiar nu știa tema întrunirii?! Publicul i-a mulțumit cu fluierături…chiar nu-și dă seama că poporul nu e de acord cu el și cu cei pe care îi reprezintă?!
    Scumpirea energiei și implicit scăderea nivelului de trai sunt opera liberalizării liberale a prețurilor. Ne-am întors brusc înainte de dec 89 dacă nu mai rău…

  • va ascult in fiecare zi, din prima zi de cand postati. Nu am sarit peste nici un singur episod. Cultura? Super! Umor? Super! Computer devices? – Super! – mr Cristoiu e si IT’-st din cand in cand, unele dintre cele mai tari episoade sunt acelea in care descrie device-uri si tehnologie!.
    Mr Cristoiu, daca vreti sa faceti on calatorie in Canada, va cazez la mine. Va platiti biletul de avion, restul eu – va plimb si pe dvs si pe sotie, nu vorbim nimic, nu imi datorati nimic, o pun pe nevasta-mea sa faca pe ghidul, la 55 de ani si dupa 25 de ani e canada se descurca..
    Va iubim, va asteptam in Vancouver oricand!.

  • Sunați și mulțumiți, daca în febră pregătirilor pentru premieră, aveți timp să verificați, dacă nu cumva, vreunul din cei invitați, promovează evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *