Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nicolae Ciucă, deși general, a cedat șantajului terorist BlueAir

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Nicolae Ciucă, deși general, a cedat șantajului terorist BlueAir”

  • Simona Halep divorteaza.

  • Eu nu știu de ce avem conducători atât de slabi în gândire și în acțiune ,pentru că o recomandare a UE nu trebuie luată drept lege ,dacă nu are caracter de lege ! Esfe vorba despre energie și economisirea consumului de resurse energetice ! Nu vreau să mă gândesc în ce frig voi sta și nu ăsta este răspunsul pe care îl doriți, poate cel de mai sus ,că
    deja am stat câteva luni și am simțit-o pe pielea mea ! Vă mulțumim, Maestre !

  • un intelectual de 73 de ani vorbind in mod repetat despre …. citez: ” buci”.
    apai daca nici asta nu face trafic, atunci ce altceva face? :)))))
    nu e o critica, e chiar deconectant…
    dar pentru cultura mea generala: mai stie cineva vreun intelectual de la 1600 incoace, roman, rus, britanic, care sa vorbeasca public despre citez: „buci” ?

  • hahahahahahahaha, ati avut iarasi dreptate….
    Baietii si-au bagat in buzunare 65 milioane euro, cu ajutorul statului si al lui Ciuca, Iohanis si a celor 2 din consiliul de administratie…..

  • Domnule Cristoiu vizavi de comentariile dumneavoastră vizavi de cancelarul german Scholz. Iată ce îi spunea astăzi în Bundestag liderul opoziției Friedrich Merz:

    I’m telling you, Mr. Chancellor: Stop this madness!” Merz said, who is also the head of the CDU, called out to Chancellor Olaf Scholz (SPD) on Wednesday in the general debate on the next federal budget in the Bundestag. Merz warned that the decision could irrevocably damage Germany as a business location.”You lack the ability to think politically and strategically in economic policy,” Merz exclaimed from the podium in the general debate in the German Bundestag..

    • @Will a scris pe 07/09/2022 la 12:40
      Nu sunt rasist.
      Nu am ceva cu germanii sau francezii sau anglo-saxonii.
      Ce e la ei,va fi si mai rau in Romania datorita romanilor si romancelor in primul rand.
      Veti Spune Ca Sunt Nebun.
      Toti.
      Nu-i Problema.
      Acesti „oameni” care „conduc” acesta tara spre un dezastru economic,financiar,social,cum vreti sa-i spuneti sunt perfect constienti de ceea ce fac.
      Adica doar te uiti la niste cifre,te uiti pe strada,in magazine,la niste lucruri Foarte Simple.
      Azi E 7 Septembrie.
      Deja E Toamna.
      Vine Frigul.
      A Fost Un An Agricol Foarte Slab.
      Acum „Pesta Porcina”.
      Acesti oameni sunt NECROFAGI.
      Adica acesti neoameni traiesc din mortaciunea de stat si partid.
      E Clar Ca In Cateva Luni Se Va Pulveriza Si Statul.
      Partidele-Niste Grupurui Mafiote Aici.
      In Clipa In Care:
      1.nu vor mai fi platite salariile
      2.nu vor mai fi platite pensiile
      3.nu va fi caldura in case
      4.din banci nu se vor mai poate scoate bani
      5.magazie inchise si alimente lipsa
      INCEPE.
      Repet.acesti politicieni necrofagi care devoreaza hoitul statului sunt constienti sau „well aware” cum zic anglo-saxonii.
      Toate Bune!!!
      valentin Constantinescu

  • Domnule Ion Cristoiu
    Am mai spus asta si nu vroiam sa repet.
    Germania se va pulveriza pentru ca este o Federatie.
    Prima falie va fi economica intre fostul rfg si rdg si acum inegale economic intr-un raport de 1 la 2 din ce stiu.
    Mai e o federatie.Federatia helvetica.Si acolo va fi „distractie mare”.Elvetia e o „banca” asa cum Luxembourg e „tiparnitza de euro”.
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Nu sunt multe de zis astăzi totuși trebuie făcute unele corecții
    Raed Arafat a terminat medicina la Tg Mures
    Datorită orientării sale sexuale (treaba lui asta) știe cu exactitate cum este cu bucile nu le confunda

    • @Tiberiu Tatulescu a scris pe 07/09/2022 la 09:27
      Nu ma priveste mizeria asta.
      Sincer Incerc Sa Fiu Un Bun Crestin.
      Doctor nu mai e ca i-a fost retras „titlul”,nu stiu daca a profesat in viata lui acest impostor.Nu e singurul,oprescu a facut 3 operatii de apendicita,si alea asistat de altzii,exemple de hipocrati din astia scriu o carte.
      Totusi.Inca o Data.Incerc Sa Fiu Bun Crestin.
      EU…am citit ca nu prea are nici cetatenie romana…ar fi mai bine pentru el sa nu aibe…Daca Prin Absurd…Ajunge La Rahova Sau Jilava…bombonel-nastase si daddy-dragnea…au fost balauri si centauri…Sper Sa Nu Ajunga Acolo…Crestineste…
      Toate bune!!!
      Valentin Constantinescu

    • Nu este adevărat, nu a terminat Medicina la Târgu Mureș, ci în Cluj. Garantez.

      • @Cora Muntean a scris pe 07/09/2022 la 10:07
        Stimata Doamna,
        Socializam pe linkedln pana sa-mi stearga astia contul si aveam conexiune o Doamna care mi-a povestit ca a fost colega de facultate cu el.
        Nu avea o parere buna despre el si posta asta public,ca si Mine.
        Asa,Stimata Doamna,Daca as fi in locul lor as intra in pamant de rusine,sa va povestesc de colegi de Facultate care isi luau examenele cu radioemitatoare prin 1996-1998 sau sa va povestesc,ca ma „spovedesc” si cu asta,eram cu niste „colegi” „Ingineri”…si intra alt coleg in birou…nu era Inginer…si incepe sa le spuna astora…”ce…mai…voi ati fost colegi de an in facultate si abia cand v-ati intalnit aici ati aflat ca ati fost colegi ” sau „ati dat examene si nici voi nu stiti la ce ati dat examene si ce profesori ati avut”…M-am simtzit vizat…si a doua zi i-am adus astuia carnetul de note din Facultate…cu toate notele… Mele…Inclusiv 4 Semnate De Profesorii Mei…Daca Doriti Sa Vorbim De Impostura Si Altele…Putem Discuta Si De Master…Licenta…Chiar Liceu…Stiu Unii Prin ’90 care n-au vazut Liceul decat atunci cand si-au cumparat Diploma…ca Livret cu 500$ era „brevetat”…bine…”eroul” asta care „facea misto” de alti impostori e sef birou acum,nevasta lui tot in acelasi loc lucreaza si mai rau se lauda ca are „2 livrete militare”…cam asta e mizeria pe la stat…
        In ce priveste arafat raed…subiectul…e altul…astia dupa ce fac medicina…si el a facut 5 nu 6 ani din ce stiu…trebuie sa faca inca un an stagiatura/rezidentiat ca sa fie medici stagiari si asta se pare ca nu a facut nici asta..si inca 3 ani de specialitate ca sa fie medici specialisti…IMPOSTURA.
        Toata Stima!!!
        Valentin-Ionut Constantinescu

        • @Vali
          „Medic specialist
          Titulatura de medic specialist o obtin toti medicii rezidenti care promoveaza examenul de specialitate, pe care il dau la sfarsitul perioadei de rezidentiat. Odata obtinut examenul de specialitate, medicul are dreptul la propria sa parafa si poate profesa cu drepturi si responsabilitati depline. ”
          Are si facultate si rezidentiat, e medic specialist ATI.

          • @PROMI
            VADIM IL EXECUTA DIN MORMANT CU ASTA
            DREPT DE LIBERA PRACTICA NU MAI ARE
            APLICATIA DE CARE VORBESTE ACEASTA AVOCATA SI IN CARE POTI CAUTA ORICE ACT EMIS DE STATUL ROMAN DE PE LA 1833 PARCA AM VAZUT-O SI AM LUCRAT PUTIN CU EA
            TOATE BUNE!!!
            vali
            Corneliu Vadim Tudor November 22, 2012
            Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, e agent dublu: palestinian şi american
            Mulţi dintre noi şi-au pus întrebări despre jocul pe care îl face Raed Arafat şi cum a rezistat el de-a lungul mai multor guverne, cu proiectul de intervenţie medicală rapidă, numit SMURD – un serviciu care s-a constituit aproape din nimic. Conform unor surse din Serviciile Secrete, foarte documentate asupra activităţii individului, povestea acestuia este următoarea. În 1986, palestinianul Raed Arafat, tînăr sublocotenent al Serviciilor de Informatii palestiniene, a fost trimis în România, sub acoperirea de student străin, în cadrul programelor de şcolarizare a tinerilor din ţările arabe, prin care România încasa, în anii ’80, sume substanţiale în valută, de la statele ai căror cetăţeni erau propuşi pentru diverse calificări.
            Apoi, în 1990, el a obţinut diploma de doctor la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, după care a efectuat perioada de rezidenţiat în anestezie – terapie intensivă la U.M.F. Cluj şi U.M.F. Tîrgu Mureş. Din septembrie 1991 şi pînă în prezent, Raed Arafat este cunoscut ca fondator şi coordonator al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Mureş (SMURD) şi i s-a creat o aură de erou. Sursele noastre spun că, în afara gradului din spionajul palestinian, Arafat a fost racolat, în 1993, şi de Serviciul de Informaţii al Marinei Militare americane. Acesta a fost şi momentul în care SMURD-ul, care, pînă atunci, părea tema de casă a unor entuziaşti, a început să crească precum Făt-Frumos, ajungînd la stadiul de fundaţie finanţată de la Bugetul de Stat, devenind parte componentă a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Iniţial, SMURD era gîndit ca o unitate de urgenţă, menită a se dezvolta pe banii românilor şi a fi experimentată tot cu aceste fonduri. În final, SMURD ar trebui să ajungă principala unitate de intervenţie, în caz de necesitate, care să poată răspunde, în situaţii de urgenţă, apelurilor ce ar putea veni de la bazele NATO. Baze care, atunci, la momentul 1994, erau planificate a fi instalate în următorii 25 de ani pe teritoriul României. Aceasta este şi explicaţia faptului că pe Arafat nu l-a mişcat de la comanda SMURD nici un guvern, indiferent cine a fost premierul, iar atunci cînd i s-a oferit funcţia de ministru al Sănătăţii, de fiecare dată a refuzat-o nonşalant – pînă recent, cînd, probabil, a primit ordin, de la stăpînii săi americani, să accepte temporar însărcinarea. Exact cu acest statut foarte dubios al lui l-a şantajat Traian Băsescu. Reamintim mesajul telefonic (SMS), pe care i l-a dat preşedintele PRM acestui felcer palestinian, la data de 18 ianuarie 2012: „Dragă doctore Raed Arafat, deşi sînt departe de ţară, am aflat că ai fost chemat la Palatul Cotroceni (probabil prin apel telefonic la 112). Am fost informat de ofiţeri ai Serviciilor Secrete că, în stilul lui cunoscut, Traian Băsescu te-a şantajat cu nişte Dosare de apartenenţă la structuri informative străine – dar eu nu pot crede una ca asta! Păcat că i-ai abandonat pe acei români care au fost ciomăgiţi, arestaţi şi amendaţi ca să te apere pe tine, care acum i-ai trădat. Te simţi bine că un medic român valoros, Andrei Georgescu, a fost umilit şi dat afară, pentru a-ţi face ţie loc? Şi încă ceva: dacă tot te-ai deplasat la Bîrlogul Chiorului, de ce nu ţi-ai făcut datoria de medic, care te obliga să-l bagi pe acel pacient furios în cămaşă de forţă şi să-l duci cu ambulanţa SMURD direct la ospiciu? Pentru că se chinuie şi el, dar îi chinuie şi pe alţii“.
            https: //www. facebook. com/corneliu.vadim.tudor/photos/ministrul-s%C4%83n%C4%83t%C4%83%C5%A3ii-raed-arafat-e-agent-dublu-palestinian-%C5%9Fi-american-mul%C5%A3i-dint/493770397310378/
            Rămas fără drept de liberă practică, Arafat pierde și controlul asupra examenelor din Medicina de Urgență
            https: //www. curentul. info/dezvaluiri/ramas-fara-drept-de-libera-practica-arafat-pierde-si-controlul-asupra-examenelor-din-medicina-de-urgenta/
            Avocat: Nu am găsit niciun cetățean cu numele „Arafat Raed” sau „Raed Dawoud Arafat” care să fi obținut cetățenia română. Niciunul, nicicând!
            Avocata Mona Petruț care a câștigat procesul in care s-a constatat lipsa calității de reprezentant a lui Raed Arafat la DSU are o postare deosebit de interesanta pe pagina sa de Facebook:
            IAR AM COTROBĂIT ÎN MONITOARELE OFICIALE şi am început cu cele din anul 1981, anul în care se spune, pe Wikipedia, că RAED ARAFAT ar fi venit în România. Chiar dacă cetățenilor străini nu li se acorda şi nu li se acordă cetățenia română în anul în care se mutau sau se mută în România, ca să nu scap vreo „situație specială” de acordare a cetățeniei române, am început căutarea cu anul 1981, în programul de legislație Legis în care am acte începând din anul 1837, adică de 185 de ani. NU AM GĂSIT NICIUN CETĂȚEAN CU NUMELE „ARAFAT RAED” SAU „RAED DAWOUD ARAFAT”, CARE SĂ FI OBȚINUT CETĂȚENIA ROMÂNĂ. Niciunul, nicicând!
            În CV-ul publicat pe site-ul D.S.U., Raed Arafat a scris aşa: „Naționalitate Palestiniana, cetatenie Romana”: …ÎNCEP SĂ CRED CĂ A FOST CREATĂ INTENȚIONAT TOATĂ MASCARADA CU EXERCITAREA DE CĂTRE RAED ARAFAT A UNOR ATRIBUȚII ÎN GUVERNUL ROMĀNIEI, PE CARE NU LE AVEA ŞI NU LE ARE CONFORM LEGII, adică, TOȚI PRIM-MINIŞTRII L-AU PUS ÎN DIVERSE FUNCȚII PUBLICE SAU L-AU LĂSAT SĂ EXERCITE ACTIVITĂȚI PE CARE NU LE AVEA, CA SĂ EXECUTE TOT CEEA CE I SE CEREA, IAR EI SĂ AIBĂ ACOPERIRE PENTRU TOATE ILEGALITĂȚILE COMISE.
            O să îl întreb pe Nicolae-Ionel Ciucă, prim-ministrul Guvernului României, SĂ ÎMI COMUNICE CARE ESTE HOTĂRÂREA DE GUVERN, în temeiul căreia, secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, RAED DAWOUD ARAFAT, i-a fost acordată CETĂȚENIA ROMÂNĂ, pentru a fi respectată condiția pentru numirea ca membru al Guvernului României, prevăzută în articolul 2 din Legea 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor.
            Ba mai mult, în dosarul 5995/2/2021 de la Curtea de Apel Alba Iulia, conform precizărilor depuse la dosar chiar de către Raed Arafat cu propria lui semnătură şi cu ştampila DSU, SINGURA NUMIRE A LUI RAED ARAFAT ÎN FUNCȚIA DE SECRETAR DE STAT în Ministerul Afacerilor Interne a fost făcută prin decizia nr. 20/2014, când premierul Victor Ponta conducea Guvernul României, iar de atunci au mai primit mandate, din partea Parlamentului României, încă alte 8 (OPT) Guverne, iar RAED ARAFAT NU A MAI FOST NUMIT ŞI ÎN ACESTE GUVERNE, ceea ce înseamnă că NU MAI ESTE NICI MĂCAR SECRETAR DE STAT ÎN M.A.I., din punct de vedere legal.
            Numirea în funcția de membru al Guvernului României se face la învestirea fiecărui Guvern şi condițiile de a fi numit legal în această funcție sunt cele prevăzute în art.2 din Legea 90/2001: „Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetățenia română și domiciliul în țară, se bucură de exercițiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I titlul IV din Legea nr.161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, cu modificările și completările ulterioare.”
            Oricum, dacă nu îmi spune Ciucă, mai am un dosar în care am atacat 2 HG şi o HCNSU, aşa că, o să îi solicit instanței judecătoreşti de la Curtea de Apel Alba Iulia, să ceară dovada că a fost respectată condiția deținerii cetățeniei române de către Raed Arafat, la data numirii lui în funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, prin decizia prim-ministrului Ponta nr.20/2014. Pe pagina de Wikipedia referitoare la Raed Arafat, AM GĂSIT O MODIFICARE RECENTĂ, în care se arată că „în martie 2022, Curtea de Apel din Alba Iulia a descoperit că el a uzurpat calități oficiale ale DSU-ului și, în consecință, toate actele semnate de el sunt false”, iar precizarea respectivă a fost făcută după ce eu am anunțat soluția din dosarul meu de la Curtea de Apel Alba Iulia, în care s-a constatat că DR. RAED ARAFAT NU ESTE ŞEFUL D.S.U., fiindcă NU A FĂCUT DOVADA CĂ AR FI FOST NUMIT, ÎN ACEASTĂ FUNCȚIE, PRIN DECIZIE A VREUNUI PRIM-MINISTRU, deci, NU POATE REPREZENTA DSU ÎN PROCES
            https: //m. ziuanews.ro/politica/avocat-nu-am-g-sit-niciun-cet-ean-cu-numele-arafat-raed-sau-raed-dawoud-arafat-care-s-fi-ob-inut-cet-enia-rom-n-niciunul-nicic-nd-1569673

    • Raed Arafat:
      Facultatea la Institutul de Medicină şi Farmacie Cluj Napoca.
      Rezident Anestezie Terapie: Cluj, Targu Mures . E medic specialist ATI.
      Deci nu numai ca stie „sa faca injectii”, poate face si anesteziu generale, cu intubare desigur si poate tine omul in viata in timpul operatiei.
      I-a retras cineva vreo diploma?
      Propunerea cu contul de rezilienta a fost facuta la un forum, a trimis ceva si la guvern?
      Ce a ma facut in timpul rezidentiatului uitaram.
      La cate programe pentru sanatate a facut sau participat nu stie nimeni, pentru ca e documentare zero, aflam doar cand ne trezim personal intr- un program de al lui.
      Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  • V.Popescu bate câmpii cu grație, chiar nu l-a oprit nimeni din sală?! Cât despre nunta din familia acestuia pare și de la distanță și de aproape o mega afacere.
    De ce ne interesează gazul altora atât timp cât rezervele României asigură necesarul de consum din țară?!
    Arafatul numai aiureli a propus. Habar n-are că angajații plătesc și CAS și CASS și fond de șomaj! Este dezgustător și ca om nu numai ca șef la pompierilor.

    • @Gabriela
      Nu bate campii,asta e inteligent,ticalos,si-a programat sa distruga sectorul energetic,pe hartie Romania are o capacitate instalata de aproape 17.000 MWatti/ora si produce azi un pic peste 5.000 Mwatti/ora in conditiile in care consumul iarna ajunge si la 12.000 Mwatti/ora.
      Si un absolvent de liceu de energetica,tot nu mai sunt licee industriale ar pricepe lucrurile astea.Poate Nu realizati ce va urma la iarna,va recomand si nu cinic sau in bataie de joc,”saci de dormit”.
      Despre arafat,acolo e vorba de multi bani,multe spagi,cautati despre o firma deltamed pe strictsecret.ro si mai e ceva,s-au terminat banii si s-au incaierat argatii hienelor din bigpharma intre ei,arafat cu rafila,a scos capul si tanti mahler,mai are sa apara ca sarpele pe drum strainu cercel
      Toate Bune!!!
      Valentin Constantinescu

  • Domnule Ion Cristoiu
    In aceasta luna Septembrie deja unii pensionari primesc pensia mai tarziu.Altii au primit fluturasul de pensie,nu si banii.
    Aceste marionete pazite de junta militara si penalii din magistratura nu realizeaza ce va urma.
    Asta cu blueair,acolo sunt mai multe aspecte,nu are sens sa le mai mentionez,e nesemnificativ deja.
    Romania este ca o copaie de barcutza plina de gauri iar aceste caricaturi incompetente si vremelnice,ei isi spun politicieni,peticesc gaurile cu calti.
    Norocul oamenilor,al locuitorilor acestui teritoriu,poate nemeritat,este ca barcutza este aproape de mal,ca in „comoara din insula” robert louis stevenson cand trag aia cu tunul si se scufunda barcutza,aveau 1 metru de apa in jos,sub ei,nu 3000 metri sa spunem ca in mare sau ocean.Multi isi vor pierde „proviziile”.
    Strict referitor la subiect,ciuca este o rusine, o dezonoare, este degradant ca un general cu 4 stele,general „de armata” sa fie o carpa si o sluga,l-am vazut in multe ipostaze,cand a fost la polonezi si i-au zis aia ca ultimului slugoi sa-si scoata masca,asta s-a conformat sau la intalnirea cu tanti ursula,nu stiu,nu m-am prins,era aia maresala de statea asta cu 4 stele drepti in fata ei,as intra in pamant de rusine sa fiu in locul acestui om,m-as ascunde in munti,in pestera,sa nu mai stie oamenii de Mine,romanii comenteaza de rusi,americani,unii sunt filorusi, altii filoamericani,am vazut un general american parasind ultimul afganistanul cu un automat in mana,tot respectul,generali rusi au murit acum in Razboi,au murit cu Onoare,iar romanii au aceste pocitanii,lasi,paji,majordomi,lachei dar comenteaza de altzii.
    Tot ciuca mai trebuie sa lamureasca un aspect,cu acea batalie care a dat-o el la o saptamana dupa ce se incheiase,asta a spus si e Adevarat Alina Mungiu Pippidi dar mai e ceva,cu ce a dat el „batalia” ca Romania a trimis trupe care sa patruleze in Iraq,de mentinere a „pacii”,nu a trimis trupe Combatante,cu ce a luptat acolo,cu aro si pistolul carpati sau ce,ca lumea vorbeste ca statea mai mult in cort ca-l cam batea soarele in cap si transpira abundent,ce sa spun,supraponderal ma chinuiesc Eu sa ajung,obezitate gradul 1,obezitate gradul 2 sau obezitate morbida,cam pe aici il „incadrez” pe acest popotar.
    Acest personaj ciuca,este doar o surcea folosita de iohannis pe post de prim ministru numarul 9 in madatele lui,klaus werner iohannis fiind la randul sau papusat de dan voiculescu si ion iliescu.Quinta de putere din teritoriul colonial,dominion,teritoriu de peste mari,gubernie sau kolhoz este intregit de mugur isarescu si theodor stolojan.ciuca e doar accesorii cheie,breloc iar iohannis nu face parte din cei patru „nemuritori” mentionati.
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • Dar e medic specialist. Nu e „felcer”, nu e la nivelul „n-a practicat niciodata, nici nu cred ca stie sa faca injectii” si alte porcarii. Ce or fi crezand cei care spun asa ceva ca fac medicii in timpul rezidentiatului? Plus ca el a facut si voluntariat in paralel. Aruncatul cu noroi intr-un om care a salvat chiar si in mod direct vieti e simplu. Sunt marturii, nu una, zeci.
      Da, stiu, personajele bune sunt doar ziaristii, restul nu merita nici o minima documentare. Omul acesta face cat un million de pamfili seicari, etc. Unul a salvat vieti in mod direct si a facut singurul sistem functional din romania, tot pentru salvat vieti. Asa va ramane in istorie, restul pentru ce comparabil?

      • Oops, am uitat ce se vinde mai bine in presa, inteleg acum, ignorati comentariile mele. Multumesc.

        • @promi a scris pe 07/09/2022 la 14:56
          ASTA CU arafat AM LUAT-O PERSONAL.
          EXPLIC SI DE CE.
          REPET.
          E PERSONAL.
          Anul trecut in data de 4 noiembrie Maica-mea se simtea rau dar nu era in pericol de moarte,au venit 5 mizerii de gunoaie de la smurd si intr-o ora era Moarta.Cu oxigen,adrenalina si banuiesc morfina.
          Cumnatul Meu,adica Sotul Surorii Mele era Maior La Pompieri.Nici El nici Sora-mea Nu mi-au spus nimic dar cert e ca s-a trasferat la politie,fiind pompier,militar si ofiter superior.Bine,mai stiu niste mizerii dar nu are rost sa le mai povestesc.
          ASADAR.
          E O LEGE.
          MAI VECHE DECAT LEGEA TALIONULUI.
          mama lui arafat.
          sora lui arafat.
          fratele lui arafat.
          varul lui arafat.
          arafat raed.
          TOTI.
          Nu am liniste pana nu pleaca dupa lumea asta.
          Bine…si o multime de gunoaie indigene din romania.
          ATAT.
          Constantinescu Valentin-Ionut

          • Valentin, iti inteleg durerea, dar nu ne facem dreptate singuri, nu suntem in jungla, exista justitie. Mai bine scrie la redactie sa- ti stearga comentariul, poate fi interpretat ca amenintare si iti poti face rau singur. Nu aducem pe nimeni inapoi in nici un fel, nu-ti face rau si tie.

        • @promi
          Nu e nici o amenintare.
          Am zis ca „nu am liniste pana nu pleaca dupa lumea asta”.
          Astia mentionati si multi altzii.
          Nu ai cum sa intelegi.
          Nu am spus ca-i impusc,ca spal cutitul in ei ca le pun bombe sau altceva.
          Se poate MURI…In Multe Feluri…Boli Incurabile…Dezastre Naturale…Accidente…Mai Un Cutremur…Mai Un Uragan…Metode De MURIT…De NeMoarteBuna…Sunt Foarte Multe.
          Intre timp vedeti ca la elvetieni daca ai mai mult de 19 grade la iarna in casa si te incalzesti cu calorifer electric faci puscarie 3 ani.
          Aici la voi la romani Eu as da legea cu 9 Grade Celsius si 6 Ani Puscarie.
          Constantinescu Valentin-Ionut

  • Sa mai notam si schema cu amenda decisa de ministrul ( ungur ) al Mediului impotriva Blue Air , beneficiarul indirect fiind firma (ungureasca) Wizz Air .

    • @nae girimea a scris pe 07/09/2022 la 07:08
      De la acest pacalici nu aveti ce sa asteptati
      Mi-am amintit 3 Minciuni Sfruntate Spuse de el
      1.cu armata,cu datoria sfanta sau sacra pe care a avut-o si o are iar el, pana in 2009 a avut numai functii marunte acolo,putea sa le ocupe si un maior,maxim comandant de batalion,si aia stiu ce pramatie au hidratat in curte
      2.a spus ca nu va intra niciodata in politica si ministrul apararii senator prim ministru acest animalutz umflat cu pompa se vrea si presedinte
      3.a spus ca va rezolva dosarul „revolutia” cand el in 1989 era in armata si posibil a si tras,parca era pe la dolj si parca in dolj prin 27-28 decembrie 1989 s-au inregistrat niste morti,victime total aiurea,au tras unii ca tampitzii din ce imi amintesc,se poate cauta in arhive
      Astfel de oameni Eu ii numesc „omul punga de plastic de 1 leu” sau „sac de gunoi”,poti turna orice in ei si iau absolut oricare forma.
      Mult mai periculos decat acest negheneral ciuca este virgil popescu,tot omul lui iohannis,tot pe filiera viena-omv-petrom venit,asta a terminat automatica si si-a „programat” sa distruga sectorul energetic.
      Valentin Conatntinescu

  • -pe „certificate verzi” alea (!) cu bioxidu de carbon nu cu noxele,
    cu chemtrailu: MIZA E NULA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *