Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nicușor Dan a demarat operațiunea „Marea răzuială”

După ce i-a enervat și mai tare pe bucureșteni spunându-le că în alte țări 19 grade în casă este temperatură normală, Nicușor Dan și căutat și a găsit ceva de făcut. Fostul primar, Gabriela Firea explică:

„Nu e în stare să construiască și atunci dārâmā tot! Când am ajuns primar, bucureștenii călătoreau înghesuiți în autobuze, unii chiar pe scară, punându-și viață în pericol. Am achiziționat 400 de autobuze noi Euro 6 și 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziționate în 2018. Adică în mandatul «lui Firea». Îl deranjează realizările mele.

În loc să achiziționeze și el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicusor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziționării.
Pe motiv că spațiul va fi folosit pentru publicitate!
Adică, iar pile și aranjamente pentru sponsorii și prietenii politici.

Sacrifică cetățenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulți călători simt un sentiment de claustrofobie, doar că să umple buzunarele unor băieți.
Și în mandatul meu, STB a promovat evenimentele orașului și a vândul spațiul publicitar disponibil, dar DOAR în spațiile în care nu se producea un disconfort pe călători.

Dar ce știe Plicusor ? Îl doare pe el de oameni? Se vede treaba că nu!
Stai liniștit, Plicusor! Bucureștenii NU uită așa ușor cum crezi tu!
Și te vor ține minte și pe ține că NU ai construit nimic.
Te-ai ocupat doar de blocări, stopari, raschetari, demolări și polițe.
Ține minte 3 cuvinte: Vei deconta tot!”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *