Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Nicușor Dan deschide străzile și porțile, nu și robinetul de apă caldă

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Nicușor Dan deschide străzile și porțile, nu și robinetul de apă caldă”

  • Nimicusor- Plicusor – Dan……Poti spune ceva apreciativ la adresa Primarului General ? Bravo, domnule ! Stii sa-ti cresti conturile personale pe seama locuitorilor capitalei ! Nu a fost asta scopul alegerii acestui nemernic ? Ca si Clotilde de altfel, care acum a pus ochii pe o scoala sportiva din sectorul 1. Chipurile o viziteaza ! Ce vrea de fapt sa faca ? A ginit o afacere profitabila pentru apropiatii ei. Sper sa ii dejoace planurile cei din conducerea scolii ( care trebuie laudati pentru modul cum administreaza – scoala este bine ingrijita si dotata) dar si copii si parintii acestora ! Iesiti fratilor in strada ! Nu se mai poate cu conducerea incompetenta si infractionala a USR-istilor. 0% proiecte pentru locuitori, 100 % proiecte pentru imbuibarea lor. Acum, ca sunt la putere, pot sa dea cele mai bizare hotarari pentru a-si acoperi fraudele pe care le pun la cale. Hoti mai perfizi ca astia, nu am mai vazut !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *