Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nicușor Dan nici nu face nimic, dar nici pe alții nu-i lasă

Viceprimarii Capitalei au atribuții doar din martie, acest an, deoarece Nicușor Dan, primarul general, nu și-a respectat angajamentele luate în campanie față de formațiunile care l-au susținut, PNL și USR.
Stelian Bujduveanu, viceprimarul liberal, a explicat, marți seara, în emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”, la Gândul live, cum au muncit fără atribuții. De asemenea, a spus cine preia atribuțiile de primar în caz de necesitate.

Reamintim că încă de anul trecut, din februarie, Nicușor Dan a început un război pe două fronturi: cu USR și PNL. Potrivit surselor citate la acea vreme, primarul general era supărat pe USR pe motive de bani: că aceștia nu ar fi contribuit cu fonduri la campanie. Deși a fost acuzat că îi favorizează pe liberali, Nicușor Dan nu i-a dat nici viceprimarului PNL atribuții.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Nicușor Dan nici nu face nimic, dar nici pe alții nu-i lasă”

  • Problema e daca „interesele de partid” il vor lasa sa candideze.Nu observati ca interesele bucurestenilor nu sunt o prioritate pentru nici un partid.Scriu cu naduf in calitate de locuitor al sectorului 1…si cu asta cred ca am scris tot!

  • Mi-a făcut o bună impresie dl S.Bujduveanu drept pentru care îl voi vota ca primar al capitalei numai, să nu uite și să se depărteze de la modelul ales. Felicitări și mult succes în continuare!

    • asta da, ” să nu uite și să se depărteze”, aveți perfectă dreptate, poate odată și odată o fi și unul cinstit și corect. ce minune ar fi să aibă Bucureștiul un asemenea primar…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *