Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Nimic despre politică, totul despre mâțe

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Nimic despre politică, totul despre mâțe”

  • Pisica Jazz locuieste cu noi (adica ne tolereaza) cam de 11 ani. Nu nu se lasa mangaiata sau luata in brate. Ma lasa sa o mangai uneori, pentru cam 2 minute, dupa care ma musca. E cooperativa cand intinzi spre ia mana cu palma in sus. In schimb toarce cand vorbesc cu ea si sta cu burta in sus cand se simte bine. Comunica foarte bine prin tor, gesturi si actiuni. Am inteles ca daca e speriata, trebuie sa o privesti in ochi si sa inchizi si deschizi ochii ca sa ii semnalizezi ca ai intentii pasnice.

    Am avut si pisici si caini. Asta e prima pisica pe care nu se pisiceste si se comporta total diferit de celelalte. Am avut si pisici si caini.

  • La Mulți Ani cu sănătate, bucurii și realizări!
    Pisicile negre sunt foarte sociabile, ba chiar se înțeleg foarte bine cu celelalte pisici sau motani din casă; dacă nu are stăpân motanul negru luați-l acasă. Până una alt el v-a ales pe Dvs. și nu invers. N-am crezut până n-am avut pisică și acum motan negru câtă armonie, liniște și pace pot aduce în casă atât între restul motanilor cât și oamenilor.
    Eu cred că pisicile simt cu mirosul lor fin că vă e frică de ele de asta nu prea stau pe lângă Dvs.
    Cât despre plecatul de acasă cu pisica am încercat o nouă tactică care văd că dă roade. Așez pe hol transportorul și îl las deschis pentru acomodare. Asta nu înseamnă că de la ieșirea din apt până la mașină nu urlă de rupe sufletele vecinilor. Cred că le este frică să nu fie părăsite din nou și să fie la voia întâmplării.
    PS Este primul an de revelion în care sunteți vesel și binedispus înainte de schimbarea anului. Să dea Dumnezeu să vă țină tot anul starea de spirit!

    • Pisicile se ataseaza (iau in stapanire) de casa (habitat), cainii de stapan. Pentru ca pisicile sunt ele insele stapane, cainii au stapani.

  • Studiul comportamentului –etologia- explica multe in ceea ce priveste diferentele comportamentale dintre specii.
    -cainele e un animal social , el traieste in haita cu un conducator ; noua lui haita e caminul omului , unde seful imparte hrana iar lui trebuie sa I se arate supunere
    -pisica e un animal solitar , o fire independenta. Daca nu are contact cu omul , cand e mica , nu vine sa se “pisiceasca “. Crescuta insa de mica in casa , e prietenoasa . Cand isi expune abdomenul ( al carui atac poate fi letal ) inseamna ca are incredere . Pisicile nu mananca sobolani.
    -si unii si altii au inscris instinctul explorarii In cadrul caruia mirosul e f important . Cunostinta si recunoasterea il folosesc.
    Si o chestie simpatica pe care am citit-o pe internet :
    Cainele : omul ma hraneste , deci el e zeul meu
    Pisica : omul ma hraneste , deci eu sunt un zeu

  • La mulți ani, cu sănătate și inspirație!
    Și eu am avut pisici. Nenumărate, cand am locuit la curte. Țin minte că ultima pisică-mamă avea o pasiune bolnăvicioasă pentru parizer (devenea o fiară când deschideai pachetul cu mancarea preferată!). Față de ultimele progenituri a ajuns să se poarte ca o mamă vitregă. Prin urmare, când veneam de la școală hrăneam eu pisoii, cu pipeta, le făcusem „saci de dormit” din șosete vechi. N-au supraviețuit toți…

  • La mulți Ani,cu sănătate,înțelepciune,iubire.Oameni buni,nu vă lăsați spălați pe creier de presa Mainstream!Ascultați presa alternativă,citiți cărțile domnului Ion Cristoiu și ai celorlalți oameni din presa alternativă și o să fiți mai deștepți!Vedeți realitatea și adevărul!Faceți mișcare,sport în natură,bucurați-vă de plăcerile naturii din fiecare anotimp,fiți mai cumpătați,nu trăiți virtual!Nu vă lăsați manipulați,puneți-vă mintea la contribuție,cercetați,puneți-vă întrebări și lumea va fii altfel.Încercați detoxifierea digitală!

  • Ka multi ani cu sanatate!!!!

    Eu am dormit in noaptea dintre ani. dupa mult timp am adormit la ora 22.00. O minune!!

  • in copilarie am batut dealuri si paduri cu cinele linga mine, eram prieteni la catarama. cind ma duceam cu vaca la pascut il luam cu mine si, spre ex, daca aveam chef sa motai ceva timp …il foloseam pe post de perna. pina nu ma trezeam, nu se misca! daca l fluieram …de la sute de metri de casa, venea mancand pamantul!, iar cind ajungea nu stia cum sa si mai manifeste bucuria:))

    cindva, intamplator, m am intersectat cu o pisica,
    dupa ceva vreme am ajuns la concluzia, …o fi gresita!:)), ca pisica asta gandea doar cu mintea, nu cu inima:)).
    spre deosebire de cinele meu:)

    • *cîinele meu

    • am intalnit caini care zambesc, insa nu si …barim o pisica in stare sa faca asta.

      pisici haioase, da, insa haiosenia era indirecta,…nu zambeau, nu dadeau din coada.

      incomensurabila …mandrie de a fi pisica :))) 9am identificat o privind un caine si o pisica, stand nas in nas, …cu un geam ibtre nasuri:).
      cainele …ar fi papat o cu fulgi cu tot!:)), insa pisica …il privea in ochi, impasibila:)))

      ce vede o pisica? Habar n am!, insa tare mi e ca ii vede paia care misuna prin palatul ei, poreclit casa altuia, ca pe niste slugi care au doar o grija: sa asigure bunul mers al propriei imparatii:))

      atunci cind ii dadeam mancare cainelui meu, zambea si dadea din coada. cind i am dat pisicii despre care vorbesc, culmea!, neagra:)), sa manace, in ochii ei pssemne ca eram un supus care ii aduce imparatesei păpica:)), iar …mieunatul, daca se manifesta, nu suna a…te rooog, dă si mie ceva sa pap!:)), nu nu!, ci e un soi de ordin pe care imparateasa il da, dupa care asteapta ca ordinul sa fie implit intocmai si la timp.
      N o fi asa!, …sau chiar in halul asta:))), insa io asa am avut impresia:), in cazul pisicii cu pricina 🙂

  • La mulți ani
    Bun înțeles și eu am pisici
    4
    Doua Kiki și Atica venite din România negre cu ochii galbeni verzui ale noastre și Mairyn și Aspirina o pereche de bengalezi ai ficei mele aflați la noi in pensiune temporara
    1000 de pagini nu sunt suficiente pentru a scrie aventurile lor
    4 pisici patru caractere patru personalități noroc cu casa mare și curtea imensa in care sunt in deplina libertate
    Bengalezii sunt de o inteligenta ieșită din comun dar și cu o personalitate aparte
    Ale mele sunt comune dar extrem de afectuoase mai ales Kiki care este întruchiparea pacifismului in lumea pisicilor
    Atica este o pantera in miniatura și ca mers și ca posturi statice o plăcere sa îl privești
    Întreaga casa are încălzire in pardoseala și acum pot spune exact unde sunt țevile din podea după cum se întind prin camere
    Cit sunt de mari stau exact deasupara țevilor și se invirt ca la frigare o incintare
    Egal cit muncesc sa curat sau sa string după ele mie imi fac viața mai frumoasa

  • La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *