Raport ONU: Foametea la nivel mondial s-a accentuat din nou anul trecut, iar amploarea acesteia ar putea fi fără precedent în 2022 (news.ro)

Noua Pandemie pregătește terenul pentru Pactul Pandemic?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Noua Pandemie pregătește terenul pentru Pactul Pandemic?”

 • Cronica unui sfarsit asteptat. (sper sa nu stergeti mesajul)
  Personal nu inteleg atitudinea mercenarilor ucrainieni : de ce nu au luptat eroic??? Au preferat sa se retraga in Azovstal.
  De aici puteau sa foloseasca doar atacuri surpriza si sa astepte sfarsitul.
  Rusii au apicat procedurile de razboi, dar fara arme chimice.
  Au eliminat rezistenta din „micul orasel”, au inconjurat combinatul taind aprovizionarea inclusiv cu energie electrica ca
  ramana fara apa.
  Pasul urmator este supraveghere intensa a activitatilor (inclusiv in termoviziune /uzual in armata) ca sa evite „surprizele”.
  Pasul final : „scoaterea sobolanilor din cotloane” (nu va scandalizati, asa se numeste). A durat mult ptr ca a trebuit sa aduca
  pompele de debit mare (in RO nu le gasesti, dar le gasesti in Rusia, Ungaria etc / au nevoie de irigatii intensive). Urmeaza
  inundarea subsolurilor. Citez:”The plant had nuclear bunkers and tunnels to withstand a nuclear attack.”
  Finalul il stiti, era previzibil, fara arme :chimice, biologice, termobarice, etc., dar ….dureaza mult.
  Nota : in UKR rusii s-au purtat „cu manusi” din cauza populatiei de etnie rusa. Fereasca Dumnezeu de alt gen de conflicte
  ptr ca sunt de o cruzime fara limite si..nu sunt idioti.

 • Dacă nu vrei să faci ceva promis electoratului atunci introduci o temă parazitară (fenomene meteo extreme imediate sau de durată, accidente, corpuri cerești ce se îndreaptă către Pământ, extratereștri, boli ce pot deveni mortale și care se răspândesc rapid, etc); plătești bine influencerii de prin mass media și tu ca politician dormi bine și culmea, te mai și îmbogățești! Cam asta-i treaba și la nivel global…
  În politica noastră trebuie de observat că totul e posibil să se petreacă doar în viitor… vom face si vom drege (nouă să ne meargă bine, că de rest nu ne pasă).

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog