Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Noua vedetă a României, Diana Șoșoacă, a acordat cristoiublog două interviuri

Pe 6 septembrie și 10 octombrie, acest an, noua vedetă a României, Diana Șoșoacă, a acordat colaboratorului nostru, Traian Horia, două interviuri. Deoarece lumea se interesează cine este și ce vrea Diana Șoșoacă, reluăm mai jos aceste interviuri. De atunci, Diana Șoșoacă a devenit vedetă, lider AUR și senatoare a României.


Anti-interviu. Avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă: „Așa-zisa incompetență a guvernului Orban este, de fapt, o chestie foarte bine gândită: de alții, nu de ei. Ei sunt marionetele” (6-7 septembrie 2020)

„Nimic nu este obligatoriu! Doar Constituția!”

Reporter: „Omul nou” globalist va fi un idiot sadea, fără niciun interes pentru propriile drepturi. Guvernul mondial o să-i dea 100 de obligații și-un Play Station să-și ocupe timpul. O fi conspirație și asta?
Av. Diana Iovanovici- Șoșoacă: 
Play Station-ul a fost dat demult. Interesul pentru drepturi și libertăți a scăzut atât de tare, pentru că umanoidul s-a obișnuit cu ele, astfel încât nici nu le mai observă. Va observa absența lor de-abia după ce nu le va mai avea. Să te ții, atunci, procese și muncă pentru avocați, dacă mai sunt umanoizi și ei, dacă nu cumva sunt cipați și virusați, și atunci, avocatul va face ce îi comandă cipul. De unde atâtea drepturi și libertăți pentru sclavi?
Atenție, în Statele Unite există deja un computer care îți rezolvă problema juridică cu o acuratețe de aproximativ 98% bazându-se pe precedentul judiciar. Adio, judecători! Adio, avocați!
Când folosiți apelativul de ”idiot” aveți în vedere semnificația dostoievskiană sau a fost o greșeală de tipar? Nu au nevoie nici măcar de idioți! Vor fi anihilați oricum, iar roboții vor prelua activitățile oamenilor. Probabil vor avea nevoie de câțiva actori care să joace comedie pentru distracția și îndepărtarea plictiselii conducerii mondiale.
De unde atâta conspirație? Este literatura kafkiană!

Reporter: Se presează puternic pe obligativitatea vaccinului anti-COVID. Ce sfat dați românilor?
Av. Diana Iovanovici- Șoșoacă: 
Nimic nu este obligatoriu. Doar Constituția. Refuzați orice act de orice natură, cu care nu sunteți de acord! Și nimeni nu vă poate obliga!
Obligativitatea actului medical încalcă Constituția României, iar peste Constituție nu se trece. Refuzați!
Dați-i în judecată! Faceți plângeri penale! Ieșiți în stradă și demonstrați! Dreptul la nesupunere civică- drept constituțional!

„Națiunile mai au unu-doi haiduci care adună poporul și distrug planurile globaliste”

Reporter: Dăm următorul enunț: guvernul folosește pandemia Corona ca să limiteze drepturile omului: ele devin ”moft” (nota bene „lux”- n.n.), vorba lu Raluca Prună (fost ministru al Justiției în guvernul Dacian Cioloș- n.n.). E conspiraționist?
Av. Diana Iovanovici- Șoșoacă: Conform DEX ”conspirația este o acțiune secretă și ilegală îndreptată împotriva conducătorilor statului sau a ordinii publice”.
Ce bine ar fi să fie o conspirație și conducătorii statului să acționeze secret și ilegal împotriva lor înșiși. Deși, sunt sigură că și printre ei sunt câțiva conspiraționiști. Deci, mai avem o speranță.
Având în vedere că limitarea drepturilor omului, prin folosirea unui motiv de suprafață care ascunde adevăratele intenții ale guvernului, constituie o acțiune ilegală și secretă îndreptată împotriva ordinii publice, da, este o conspirație. Sau mă întrebați dacă este conspiraționist să gândești astfel? Cred că doamna Prună poate fi acuzată de conspiraționism, având în vedere afirmațiile domniei sale.
Părerea mea, considerați-o un pamflet și tratați-o ca atare! Evident, ce guvern din această lume ar face așa ceva? Cum, evident, ce ministru al Justiției, fie el și fost, ar putea spune că drepturile omului sunt „un moft”? Doar într-o lume kafkiană ar exista așa ceva. Cine e Kafka? Întrebați-o pe doamna Raluca Prună.

Reporter: Bun, să continuăm conspirația, poate ăia de la Grupul de Comunicare Strategică dorm la ora asta. Vine apoi ONU, Națiunile Unite, și eliberează nelimitat guvernele ca să limiteze națiunile. Un guvern mondial, unde prim-ministru poate să fie orice păpușă gonflabilă globalistă.
Av. Diana Iovanovici- Șoșoacă: 
Oh, nu! Asta ați vrut să spuneți, nu? Ați uitat să specificați că păpușa gonflabilă trebuie să poarte neapărat mască, mănuși și să se dezinfecteze cu biocide. Păpușa gonflabilă oferă și alte servicii, nu?
Nu mi-e clar cu „eliberarea guvernelor”: să le elibereze în spațiu? Terestru, extraterestru sau subterestru? Ultima parte e mai dătătoare de speranță.
Este o viziune futuristă, dar posibilă, cu îndeplinirea mai multor condiții, însă nu m-aș hazarda să le expun aici. Ultimele mele sesizări au constituit material didactic pentru reprezentanții Puterii și au pus bazele unor dispoziții mai greu de atacat constituțional, dar nu imposibil. Așa că, nu vreau să le dau idei.
La acest moment, se încearcă transpunerea în realitate a acestui plan expus de dvs. Este a nu știu câta încercare. Din păcate pentru ei, națiunile mai au câte unu-doi ”haiduci” care reacționează, adună poporul, reacționează și distrug planurile globaliste. Tehnologia este foarte avansată, robotica și nanorobotica depășesc orice imaginație, așa că omul mai mult încurcă. De umanoid vorbesc.
Pentru că apare în scenariu omul hibrid, se încarcă precum autoturismele la priză și are comenzi prestabilite, îi mai schimbi din când în când câte-un senzor. Ca să scapi de oameni (dificil în trecut, facil acum), ai nevoie să introduci un virus, ca în computer, și gata, l-ai distrus total. Doar un hacker te mai poate salva, dar și atunci rămâi cu sechele. Asta dacă nu cumva hackerul introduce el virusul în sistemul Ocultei, înainte ca acesta să mai apuce să distrugă umanoizii. Și se poate, dar v-am zis, nu dau idei.
Nici măcar nu au nevoie de păpuși gonflabile, ci de omul hibrid, iar actualele guverne sunt oricum formate din păpușari care nu înțeleg că nu semnifică decât o evidență pe o coală de hârtie, ce va fi arsă odată cu instaurarea noii ordini mondiale. Adică, și ei, ca și noi, Kaput (distrus, demolat, ruinat, lb.germană-n.n.). Evident, tot ceea ce comentăm aici, este despre un roman al lui Kafka.

„Statul paralel? Ultima persoană care a vorbit despre el este acum în închisoare. Să mă risc?”

Reporter: Herodot, despre geţi: ”cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci”. Păi, dacă suntem urmași de daco-geți ar trebui să avem o Justiție fără cusur.
Avocat Diana Iovanovici- Șoșoacă: De atunci s-au mai scurs vreo 2400 de ani. În plus, tot Herodot spunea : ”Neamul tracilor este cel mai numeros, după cel al inzilor. Dacă ar avea un singur cârmuitor sau dacă tracii s-ar înțelege între ei, el ar fi de nebiruit şi cu mult mai puternic decât toate neamurile, după socotința mea. Dar acest lucru este cu neputință și niciodată nu se va înfăptui. De aceea sunt aceștia slabi.”
Justiția nu a fost nici atunci, nici acum și nu va fi niciodată perfectă. Este perfectibilă. Important este să urmeze dictonul lui Ulpian (preluat de la Celsus): ”jus est ars bonus et aequi” („Dreptul este arta binelui și a echității”). Dar mai contează și cine o crează, și cine o votează… să continui?
Cred că dacă vrem atingerea unei Justiții cât mai perfecte, ar trebui să ne întoarcem la legile belagine, la preceptele morale din acele timpuri, la formele de organizare, să ne întoarcem în timp la…matriarhat!

Reporter: De ce credeți dvs că și-au făcut un Stat Paralel, numai al lor, cu sentințe servite din timp? Avem, practic, o privatizare a Justiției?
Avocat Diana Iovanovici- Șoșoacă: Statul paralel? Ultima persoană care a vorbit despre el este acum în închisoare… Să mă risc ?
Nu cred ca există un singur stat paralel, cred că sunt mai multe. Unul dintre ele este Statul-Palmă-Barbă-Cot, cu mâna cea mai lungă și mai ramificată.
Sentințe „servite din timp”? Din care „timp”? Din timp în timp, nu? Sentințele sunt și bune și rele, depinde de timpuri și din ce parte a baricadei privești. Și legea are atâtea portițe care pot fi folosite abil de toți actorii Justiției, depinde acum de abilitățile fiecăruia.
Mai grav este când nu sunt folosite abilitățile și sentințele sunt abracadabrante, venite pe ușița din jos a lui Statu-Palmă-Barbă-Cot, dar acestea sunt erori judiciare. Raportat la cazuistica națională, se încadrează la un procentaj infim care poate fi considerat acceptabil ! Dacă am avea o societate civilă, aceste erori ar fi și „plătibile”, dar nu „răscumpărabile”.
Justiție „privatizată”? Vă referiți la taxele de timbru, nu? Care, din punctul meu de vedere au privatizat Justiția și încalcă liberul acces la justiție al oamenilor. În sensul dat de dvs, nu! Nu cred că s-a ajuns până acolo…încă!

„Nu numai magistrații ar trebui să aibă cursuri despre patriotism și naționalism”

Reporter: Întreb, nu acuz. Ar trebui să ne îngrijoreze apariția magistraților haștagiști în Justiția dâmbovițeană? Când ești perfecționat „rezist”, mai poți fi neutru în raport cu Neamul, Istoria, Biserica românilor?
Av. Diana Iovanovici- Șoșoacă: Definiți ”haștagistul” și ”rezistul”. În caz contrar vom fi acuzați de discriminare și acuzații nefondate. Să nu jignim dâmbovițenii ! Sunt cetățeni români cu aceleași drepturi, ca și noi, dealtfel.
La ce poziții fățișe lipsă au magistrații sau, hai să nu exagerăm, la cât de rară este apariția acestora când ar trebui să ia atitudine, nu m-aș hazarda să îi consider în vreun grup de rezistență, altul decât cel al celor care ”rezistă” să nu ia atitudine, în marea lor majoritate. Mi-ar plăcea să iasă la rampă mai des și mai autoritar, să ia poziții, ceea ce nu ar impieta asupra exercițiului efectiv al profesiei acestora, din punctul meu de vedere.
Depinde de fiecare dintre noi, cum înțelegem să ne detașăm de opiniile noastre față de cauza deservită Justiției. Suntem cu toții oameni și subiectivismul ne este caracteristic. Este greu să fii neutru când este vorba de Neam, Istorie, Biserica Românilor! Eu una nu aș putea fi decât intransigentă și nemiloasă față de derapajele de la patriotism și naționalism.
Cred că nu numai magistrații ar trebui să aibă cel puțin anual, cursuri despre patriotism, naționalism, Istoria neamului românesc, Credința românilor, ci întreaga clasă politică și mai ales, Poporul. Poate așa nu ne-am mai alege numai trădători în funcții de conducere. Și atunci nu am mai permite nici Justiției să aibă derapaje nepermise de la patriotism.

Reporter: Avem o generație de stafidiți din Cultură care vor să-l închidă pe Eminescu într-o debara. Intuiți vreun motiv anume? Și-a băut poetul berea pe banii lor?
Av. Diana Iovanovici- Șoșoacă: Aș evita generalizarea. Există, într-adevăr, o grupare de așa-ziși oameni de cultură, nu știu cine le-a putut da o asemenea denumire, mai degrabă incultură, care vor să ”închidă gura lui Eminescu” peste secole, și nu numai lui, ci tuturor scriitorilor care au militat pentru neam și țară, reunirea românilor, restabilirea granițelor în vechile hotare… să nu uităm că Eminescu a fost cel care a militat pentru reînvierea spiritului geto-dac și dorea redenumirea țării noastre: Dacia.
În anul 1889, Eminescu a declarat că „în România totul trebuie dacizat”. Lupta lui cu privire la recuperarea istoriei furate, patriotismul și naționalismul său i-au adus și sfârșitul, fiind omorât de cei care se arătau a-i fi aproape.
La peste un secol de la uciderea sa, continuatorii fariseilor de atunci, încearcă să-l ucidă din nou, crezând că astfel îl vor îngropa de tot, desconsiderând spiritul și flacăra Luceafărului. Intuiesc? Motivul este clar, evident, fățiș: distrugerea din temelii a României și a poporului român, vinderea României pe bucăți, înlocuirea nației române, singurii moștenitorii ai civilizației Hyperboreene, astfel încât după mii de ani să se piardă urma celui mai statornic, vechi și rezistent popor al Europei, după alții, al lumii, aici fiind considerat a exista ”leagănul civilizațiilor”!

„Să-l comentez pe Eminescu? Câte pagini am voie?”

Reporter: Eminescu scria că ”Egalitatea nu există decât în matematică.” Trist. Probabil e valabil și astăzi. Comentați.
Av. Diana Iovanovici- Șoșoacă: Să comentez… să-l comentez pe Eminescu? Câte pagini am voie? Aș scrie zile în șir opinia mea, dar nu mi-aș permite să îl comentez pe Eminescu.
Nu este trist, este o realitate și arată diversitatea. Egalitatea este un concept mai mult filosofic și să nu uităm că și matematica este împărțită pe domenii și subdomenii, mulțimi și submulțimi etc. Dacă este să ne raportăm la persoane, unii sunt privilegiați din start, născându-se în condiții socio-economice mult mai avantajoase decât ale altora.
Inegalitatea începe inclusiv de la concepție: unii sunt concepuți din dragoste, alții din întâmplare, alții din dorință, alții din viol (din păcate); unii sunt născuți în sărăcie, alții în bogăție, unii sunt inteligenți, alții nu și așa mai departe.
Egali ar trebui să fim în fața legii, dar, din păcate, avem numai excepții de la regulă, pe care noi înșine le acceptăm. Inclusiv matematica ne învață că există excepții.
Uite, de exemplu, dacă toți suntem egali în fața legii, că a naturii este clar că nu suntem, de ce în sala de judecată prezidiul este la înălțime, iar judecătorii se întâlnesc cu procurorii în birouri, unde și lucrează, iar noi, avocații, nu avem voie să intrăm în birourile lor?
De ce sunt intrări separate? De ce se oprește circulația când trece Președintele Statului….(paralel ?), de ce există intrare VIP? Etcetera. Întrebarea corectă ar fi: ce înseamnă egalitatea? Eu v-aș întreba retoric: în ce sistem planetar există?

Cum procedăm cu arafații? Păi, întreb și eu: cine i-a pus acolo? 

Reporter: Să revenim la măștile noastre. Un virus tocmai a închis Europa. Cum procedăm cu Arafat și cu arafații?
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă:
 Un virus tocmai a închis mapamondul, nu Europa. Cum procedăm cu arafații ? Păi, întreb și eu, cine i-a pus acolo? Cine a ieșit în stradă să îl susțină și să strige că este apărătorul suprem ? De ce nu și-a pus nimeni întrebarea atunci cum se face că marele SMURD este un ONG și nu o instituție de stat?
Eu nu cunosc decât calea legală, o cale care în ultimul timp s-a dovedit cea mai viabilă. Arafaților le este frică de lege, de legea dreaptă, de dreptul la nesupunere civică- drept constituțional, de atitudinea poporului, de cunoașterea reglementărilor legale de către popor, de reacțiunea și revolta poporului, care se manifestă legal, constituțional prin dreptul la miting, la petiție, etc și cel mai mult le este frică de Unire! Spun mereu Poporul unit nu poate fi învins! .
Când poporul meu nu se va mai lăsa divizat și manipulat, și va acționa la unison pentru binele său, atunci nimeni nu va putea să-l mai îngenuncheze. Aici este lupta cea mai grea, bătălia decisivă : trezirea conștiinței poporului! Și ei știu asta, de aceea îl abuzează, îl terifiază: frica paralizează reacțiile ! Dar, atenție, și ei pot fi îngenuncheați la fel, cu frică! Inoculându-le frica, învinși cu propriile lor arme!

Câți vedeți luptând?

Reporter: Churchill (Winston, fost prim-ministru britanic,n.n.) spunea Dacă treci prin iad, mergi, nu te opri. Unde se află românii acum? Au luat o pauză sau încă mai mișcă?
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă: 
Tot Churchill spunea: Am sa lupt până la ultima mea picătură de sânge pentru ca tu să ai dreptul să nu fi de acord cu mine!, definiția democrației. Câți vedeți luptând?
Românii stau bine unde stau ca locație, deși nu delimitat corect. Ca și atitudine, a început trezirea! Da, au avut o pauză, foarte mare, atât de mare încât acum au ajuns să iasă din hibernare și le va fi foame ! Foame de drepturi și libertăți pe care nu prea le mai au, foame de unire, foame de iubire de neam și țară, o țară cam dezbinată și vândută, un neam cam împrăștiat. Românii sunt peste tot și nu e rău, dar parcă ar trebui să se miște înspre casă.
Oricum, dacă tot suntem în iad, foc este peste tot, nu are rost să ne oprim. Mergem înainte, poate vom găsi și tărâmul tinereții fără bătrânețe și al vieții fără de moarte. Altfel nu avem nicio șansă. Șansa acestui popor stă în trezire și unire. Altă șansă nu văd.

Pentru toți copiii din lume iau decizii persoane fără copii

Reporter: Descopăr cu spaimă că pentru copiii românilor iau decizii unii care n-au copii.
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă: 
Nu numai pentru copiii românilor, ci pentru toți copiii din lume iau decizii la nivel de autoritate, persoane fără copii. Într-un fel e bine că nu s-au înmulțit, poate scăpăm într-un final de ele. Dacă ar fi avut copii, sigur nu ar fi avut timp să gândească conspirativ și să ajungă în funcții atât de înalte. Sunt puși special acolo. Planul este pus în practică pas cu pas!
După cum puteți observa, și pentru oameni, iau decizii neoameni, nici hibrizi nu-i poți numi, că și aceia au o fărâmă de umanitate în ei. Dar copiii sunt problema noastră principală. Mă refer acum la România, dacă părinții nu se trezesc și nu înțeleg, nu învață că doar părinții decid pentru copiii lor, suntem o nație pierdută.
O autoritate nu poate fi mai presus de părinți, de familie. Indiferent ce dispoziție legală se adoptă, părinții sunt cei care decid pentru copiii lor. Iar poporul va trebui să lupte împotriva oricărei autorități care încearcă să devieze de la această regulă. Niciun părinte nu poate permite cuiva pe această lume să se atingă de copilul său, decât cu acordul și în condițiile părintelui. Atât.

Taie-le legătura cu realitatea exterioară. Rezultă totalitarism

Reporter: Ce rezultă când ai evenimente prea mari afară și pitici prea mici în presă? Cum se întâmplă adesea cu presa mainstream dâmbovițeană?
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă:
 Mi-e milă de dâmbovițeni. Sunteți nedrepți.
Când presa este aservită și șpăguită de autorități, va fi prezentat în interior doar ceea ce convine acestora, restul fiind limitat, cenzurat, ignorat, șters, desființat etc. Totul pe sistemul nu le da idei, crează-le o realitate indusă, taie-le legătura cu realitatea exterioară, astfel încât să accepte realitatea impusă și să excludă realitatea din afară când pătrunde.
Ce rezultă ? Rezultă totalitarism! Dictatură de tip nou! Aviz amatorilor, am mai scăpat cândva de o dictatură de acest gen și nu s-a terminat prea bine pentru unii. Acum știm și cum s-au fofilat ceilalți fără să plătească, iar istoria este recentă. Îmi pare rău, dar o asemenea atitudine nu poate fi asociată presei, aceasta nu se poate numi presă, fie ea și de Dâmbovița! (Scuze, oameni buni ! Nu de voi e vorba!)

Reporter: Ce dosar v-a forțat să aveți cea mai lungă pledoarie din carieră? Vă mai amintiți?
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă: 
Da, am pledat aproximativ o oră, la Curtea de Apel București, într-un dosar pe Dreptul familiei. A fost un caz special care a și schimbat atunci viziunea și practica, prin care am schimbat un acord între părinți cu privire la copilul lor, care avea program alternativ- o săptămână la unul, o săptămână la altul, cu instituirea unui program de vizită normal, weekend-uri cu părintele nerezident.
Partea adversă era chiar o persoană potentă financiar și avea o poziție excelentă în societate, dar dreptatea a triumfat. Copilul ajunsese să aibă viziuni cu privire la locuință și persoanele cu care locuia, fiind vizibil afectat de acest program, în care ajungi practic să trăiești două vieți, în două case, cu două comportamente diferite raportate la persoanele cu care trăia de la o săptămână la alta.
Am avut nevoie de specialiști psihologi, cercetări europene și americane, le-am tradus, a fost destul de complicat, dar am câștigat. Dosarul a ajuns în 3 etape procesuale la aproximativ 1500 de file. Știam filele pe dinafară, dacă mă treziți din somn merg la sigur la orice dosar îmi spuneți și vă relatez tot, și instanța chiar mi-a cerut să îi înmânez un act pe care nu îl mai regăsea în multitudinea de file de la dosar. În câteva secunde i l-am dat. S-au mirat și judecătorii. Deci vorbă multă, câștigul avocatului în interesul clientului!

Avocatul bun nu trebuie să promită câștigarea procesului – este ilegal

Reporter: De fapt și de drept, ce înseamnă un avocat bun în ziua de azi?
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă:
 Când am intrat eu la Drept, profesorii mei spuneau că avocatul bun este cel care știe unde să deschidă Codul și să găsească soluția.
După atâția ani, realizez că pe lângă acest lucru, cu corecția că acum deschizi programul legislativ și este mult mai ușor să găsești o informație, avocatul bun este acela care consideră că nimic nu este imposibil și își folosește toată experiența, știința, cunoașterea, ambiția, pasiunea de a găsi o soluție a cazului.
Există soluții la orice problemă și niciun caz nu seamănă cu celălalt. Avocatul bun trebuie să fie sincer cu clientul său, să nu promită câștigarea procesului- pentru că este ilegal, să încerce să găsească o cale amiabilă și mai scurtă de rezolvare decât procesul, chiar dacă acest lucru implică un onorariu mai mic, să iubească oamenii și cel mai important să își iubească profesia, să existe pasiune pentru această profesie. Avocatul bun este cel care își respectă colegii din Justiție și nu își confundă poziția de apărător cu cea a clientului; care se pregătește continuu, aprofundează și explorează sistemul juridic european, și aș continua să umplu multe file.
Avocatura este mult mai complexă și mai dificilă, mai complicată și multidezvoltată decât a fost în trecut. Practic, un avocat bun nu prea mai trăiește decât pentru profesie, rămânându-i foarte puțin timp pentru viața personală. De aceea, în ultimul timp, viețile avocaților nu sunt prea lungi, din păcate, nenumărați colegi buni au murit deși nu împliniseră nici 45 de ani, în general de suprasolicitare.

Singura Opoziție existentă este cea făcută de poporul român

Reporter: Lipsa de Opoziție politică a răsturnat România cu roatele-n sus: Iohannis era la volan și Ion Marcel Ciolacu îi ținea harta. Și trena. Comentați.
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă
: Cred că i-a ținut harta destul de bine, pentru că văd că nu au greșit ruta și tot în România sunt amândoi, dar mai ales partidele lor. Tot am sperat că trena aceea să fie prea lungă și să se împiedice, iar harta să le arate rute ocolitoare ale României.
Ce să comentez ? Ce știe toată lumea? De 30 de ani la putere se învârte același partid– FSN, cu ramificațiile lui și urmașii lui. Până când poporul nu va realiza că aceste partide nu mai trebuie votate niciodată, până când nu se va lua atitudine și Justiția să se și autosesizeze și să se facă dreptate, vom trăi în totalitarism. Lipsa Opoziției politice se numește Totalitarism. Este chiar mai rău decât înainte de 1989.
Singura Opoziție existentă este cea făcută de poporul român, acea parte a lui care de câteva luni ia atitudine și luptă pentru recucerirea drepturilor și libertăților cetățenești.

Reporter: Nichita Stănescu zicea Să nu te tragi cu mine de șireturi, eu mă port desculț. Genial. Ce meserie ar fi avut Ludovic Orban dacă trăia pe vremea lui Mihai Viteazul?
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă: 
Personajul contemporan nu poate sta alături de cele două personalități geniale ale românilor. Asta este mai mult decât evident.
Singura meserie a acestuia ar fi fost de mercenar și sigur, dacă ar fi trăit atunci, ar fi făcut parte din ceata mizerabilă de trădători care l-au omorât pe marele domnitor, cel care a realizat prima mare unire a celor trei țări!

Așa-zisa incompetență a guvernului Orban este o chestie foarte bine gândită. De alții

Reporter: Sincer, n-am întâlnit până acum o aflare în treabă mai mare decât guvernele Orban. Poate dumneavoastră?
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă
: Ăștia nu se află în treabă deloc pe-aici. Au ei treaba lor bine delimitată și ordonată de mai-marii lor. Acest guvern a făcut din România o țară experimentală, măsurile impuse aici fiind extinse pas cu pas și în alte țări.
Toată așa-zisa lor incompetență este de fapt o chestie foarte bine gândită de alții, nu de ei: ei sunt niște marionete dispuse să facă orice pentru renume, de care oricum nu vor mai avea nevoie pentru că vor cădea înaintea poporului, și pentru interese materiale. Ca mulți alții înaintea lor, aflându-se la putere într-o conlucrare perfectă cu absolut toate celelate partide, se cred inamovibili și invincibili. Istoria ne va arăta și de această dată că Puterea ia mințile, iar mințile pierd oamenii. Din păcate, sechelele suferite de poporul român în această perioadă vor lăsa urme adânci care nu vor mai putea fi vreodată acoperite.

Reporter: Cîte procese ați deschis Guvernului?
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă:
 Sunt multe plângeri penale și procese colective. Nu au fost deschise numai de mine, ci și de alți confrați și asociații care luptă pentru drepturile omului. În total, nimeni nu le știe numărul. Mii?

Lumea m-a făcut ba rusoaică, ba sârboaică… 

Reporter: Aveți obârșii în Macedonia. Explicați-ne cum v-a ajutat asta în viață.
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă: 
Da, din partea paternă. Nu cred că m-a ajutat vreodată. Tot timpul lumea m-a făcut ba rusoaică, ba sârboaică și mi-a greșit mereu numele. Dar nu am avut vreodată vreun beneficiu din acest punct de vedere.
Ca și caracter, probabil că am o anumită forță specifică celor de acolo. În afară de bunici și cei doi unchi cu familiile lor din România, nu am cunoscut alte rude de acolo. Nici nu știu pe cine ar trebui să caut, sincer!

Reporter: Cum e când ieșiți în Piață pentru drepturile tuturor și vă înjură cetepeii pe la DIGI TV? Vreau să zic, ce simțiți?
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă: 
În Piață am ieșit ca toți oamenii de acolo, pentru că am simțit că nu se mai poate, că trebuie să ne facem auziți cu toții, să facem o revoluție a conștiinței, a patriotismului, a naționalismului. Am ieșit pentru că am văzut că oamenii nu înțeleg, nu știu ce li se întâmplă din punct de vedere legal, a fost un moment minunat și nu îl voi regreta niciodată. A fost un moment al retrezirii spiritului românesc pur.
Cât despre înjurături? Ce să simt? Nimic! Nu mă poate atinge nimic din ceea ce îmi este inferior, incalificabil, josnic și mediocru. Mi-e milă de acești oameni care, neavând argumente, aleg calea nimicniciei. Mă rog să îi ierte Dumnezeu, pentru că și-au încărcat conștiința și destinul. În rest, pentru cei care au opinii contrare și de bun-simț, nu pot decât să spun: Am să lupt până la ultima mea picătură de sânge, pentru ca tu să ai dreptul să nu fi de acord cu mine !

Politicienii sunt o specie aparte. I-aș localiza în specia amibelor

Reporter: Să remarcăm împreună un fenomen nociv: jocurile de grup la copii au dispărut, în schimb au apărut jocurile de grup la adulți. În special, la politicieni.
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă: 
Jocurile de grup la adulți nu au apărut acum, ci sunt dintotdeauna. Mai grav este când afectează drepturile copiilor.
Aici țin să vă contrazic. Jocurile de grup la copii nu au dispărut deloc: din contră. Cu cât le interzici mai mult, cu cât încerci să încarcerezi copiii ținându-i în case pe jocuri electronice, cu atât se va găsi o forță opusă care îi va atrage spre grupuri de joc. Se revine încet-încet și la oraș, la o viață normală a copiilor.
Politicienii sunt o specie aparte. I-aș localiza în specia amibelor (animale unicelulare simple – protozoar, răspândite în ape dulci, stătătoare sau pe pământ umed, n.n.). Jocurile în grupuri de adulți sunt OK și acceptabile până când nu depășesc o anumită limită. Limita aceea este cea a drepturilor și libertăților cetățenești. Cine o depășește, să își asume și plata, care nu e ca în grupurile de joacă ale copiilor. Să reamintim amibelor că nimic nu rămâne neplătit.

Vom învinge!

Reporter: Un mesaj de îmbărbătare a românilor.
Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă: 
Ne tragem rădăcinile din civilizația hyperboreeană, suntem urmașii poporului primordial, înaintașii noștri au avut prima scriere din lume: plăcuțele de la Tărtăria, Imperiul pelasgo-traco-geto-dac cel mai puternic, întins și viteaz imperiu al tuturor timpurilor, suntem urmașii unui popor în fața căruia Imperiul Roman și-a recunoscut micimea – vezi statuile de geto-daci din Roma și Florența, cu porfirul roșu atribuit doar zeilor și conducătorilor imperiului, iar geto-dacii noștri sunt sculptați in porfir roșu, suntem urmașii poporului în fața căruia Imperiul Otoman s-a oprit. Cine credeți că ne poate opri acum? Păpușarii?
Este vremea renașterii spirituale, a conștientizării valorii neprețuite a ancestralității noastre, a genialității poporului român care va renaște ca pasărea Phoenix din propria cenușă. Românii trebuie să se trezească în integralitate. Românii trebuie să se reunească, să-și aducă frații și surorile acasă, să stea alături de copiii lor și să-i apere cu prețul vieții lor! Spirite mari se nasc adesea din nevoie! – cum spunea marele nostru poet Mihai EminescuRidică-te Gheorghe, ridică-te Ioane !, după poetul Radu Gyr. Poporul unit nu poate fi învins! Vom învinge!

(https://pestiriciudate.blogspot.com/)


ANTI- INTERVIU. Avocat Diana Iovanovici- Șoșoacă, Baroul București: „Să ne confiște Crăciunul? Peste cadavrele noastre!” (10 octombrie 2020)

Reporter: Scuzați-ne ignoranța: ce e mai tare în România? Frica de jandarmi sau frica de noi înșine?
Avocat Iovanovici- Șoșoacă:
 Cele mai tari sunt ignoranța, neștiința, incultura și frica. Teroarea! Și toate acestea din lipsa de curaj, lipsa de demnitate și onoare! Am uitat să stăm în picioare! Am uitat că suntem muritori! Am uitat că suntem toți oameni, indiferent de haina pe care o purtăm! Am uitat să trăim demni! Ce sunt jandarmii? Oameni ca și noi, care ascultă niște ordine. Ordine care nu pot fi ascultate atunci când sunt îndreptate împotriva poporului și, mai ales, împotriva lui Dumnezeu! Solicit jandarmilor să se alăture poporului român.

Reporter: Vă rugăm, o prognoză: cu ce tren sosește o nouă Revoluție?
Avocat Iovanovici- Șoșoacă: 
O nouă Revoluție au pornit-o, fără să vrea, actuala guvernare și puterea dictatorială a tuturor partidelor politice, pentru că avem dictatură. Singura Opoziție suntem noi, poporul care reacționează și ia atitudine. Este o Revoluție spirituală, de care aveam nevoie imensă. Acum reînvățăm să ne iubim țara, neamul, poporul, copiii, străbunii! Este o Revoluție a cunoașterii istoriei pe care de 30 de ani ne-au ascuns-o trădătorii patriei. Ne-au forțat să ne revoltăm. este o revoluție împotriva unui nou tip de dictatură și poporul unit nu poate fi învins!

Reporter: Ce moaște or să rămână din Ministerul lui Vela? Geaca lui de 3 milioane?
Avocat Iovanovici- Șoșoacă: 
Dacă țineți minte, în urma persiflărilor noastre, Vela a renunțat la geacă. Va renunța la tot. Va dispărea odată cu șleahta de venetici din jur! Moaște? Cum să rămână moaște dintr-un asupritor? Cum să rămână moaște dintr-un trădător de credință creștină? Nici amintirea nu va mai rămâne dupa el. Istoria ii va condamna pe toți la uitare!

Reporter: Greu blestem pentru România. Ieșenii vorbesc cu „Fa”, dorm pe sol, sunt îndopați cu televiziune a la PRO TV și DIGI și se sperie de umbra lor. Au un trecut glorios și un prezent cuminte, de pitici „progresiști”.
Avocat Iovanovici- Șoșoacă:
 Blestemele dispar prin rugăciune și fapte bune, refacerea conștiinței și credinței. După emisiunea de aseară (08 oct. a.c., realizator Luis Lazarus, n.n.), ieșenii au ieșit în stradă. Bravo! Să fii lângă Teiul lui Eminescu, care a luptat pentru demnitatea și unitatea neamului românesc, refacerea Daco-Geției și să stai în casă de Sf. Paraschiva, este cel mai înalt act de lașitate și trădare națională. Ieșenii se vor trezi, ca marea majoritate a poporului român și vor intra în Catedrală pentru a se ruga! Dumnezeu are planurile Lui, pe care noi, oamenii, nu le știm, dar le întrezărim!

„Primarul de Iași, dacă este român, are obligația să deschidă porțile orașului: dacă nu, va fi „ucis” politic”

Reporter: În decembrie 1989 a fost cică o burzuluială în România, pornită de la un preot: dar era un maghiar. Am aflat de curând că Biserica Ortodoxă, BOR, e majoritară în România, dar specialista în moaște rămâne tot Cossette Chichirău. BOR tace.
Avocat Iovanovici- Șoșoacă: 
BOR este compromis. A demonstrat-o de ani de zile că se numește BOR SRL sau , mai bine zis, BOR S.A. Este obligația preoților cu har și adevărați să își facă ordine în ogradă.
Primarul, dacă este român adevărat și creștin ortodox, are obligația să deschidă porțile Iașului pentru absolut toți cetățenii României. Dacă nu, va fi „ucis” politic. Nimeni nu îl va mai suporta vreodată.
În 1989 nu a pornit nimic de la acel preot (Laszlo Tokes-n.n.) care acum scuipă România. Acolo e treaba de servicii externe și mă opresc aici. Am fost mințiți cu televizorul și trădătorii infiltrați în instituții de cei care au „terminat” Romania. Acum Revoluția este începută de conștiință! De demnitate , de onoare și dragoste de neam și țară! Destul ne-am înconvoiat în fața trădătorilor. Este „Până aici, fiindcă s-a depășit limita!” 

 

„Cred că femeia are datoria să trezească națiunea!”

Reporter: La Sfânta Parascheva mulțimile trebuie eventual trezite de cineva din Biserică. Cumva luxul și mașinile scumpe îi țin acasă pe șeful Bisericii Ortodoxe Daniel și pe ierarhii de la Iași?
Avocat Iovanovici- Șoșoacă: 
Conducerea Bisericii a uitat de mult cum a intrat Isus în Ierusalim. Prea multe talăngi la gât și prea multe „Merțane”, lux și strălucire care nu au legătură cu credința. Nu de la ei așteptăm mântuirea spirituală, ci de la adevărații preoți și, mai ales, de la credincioși, de la români, indiferent că sunt practicanți sau nu, sau dacă au credință mare sau nu. Acum ne este atacată esența românească, matricea. Cred că femeia are datoria să trezească națiunea! Femeia este Maternitatea, cea care face un popor!

Reporter: Cică se toarnă un film nou în târg: „Prietenii mei, jandarmii”, regizor Arafat, de imagine se ocupă Grupul de Comunicare.
Avocat Iovanovici- Șoșoacă:
 Filmul ăsta e demult. Arafat nu trebuie să uite că și-a clădit puterea pe spatele poporului. Când poporul se mișcă, puterea lui dispare. Acum se dovedește că de la crima de la Clubul Colectiv, acest personaj trebuia să dispară. Oamenii aceia strigă după răzbunare. Și vor fi răzbunați mai devreme sau mai târziu.
Jandarmeria nu trebuie să uite ca și-a distrus imaginea pe 10 august 2018 („Mitingul Diasporei”- n.n.). Trebuie să renunțe la obediența asta mizerabilă față de putere și la instituirea terorii. Și să nu uite că sunt români și au familii! Atât!

„În comunism aveam mult mai multe drepturi: trebuie recuperate!”

Reporter: După cum merg treburile în România, vom ajunge în curând la mai puține drepturi decât ofereau comuniștii. După părerea lui Klaus Iohannis și a turmei de consilieri, asta ar fi definiția democrației.
Avocat Iovanovici- Șoșoacă: 
În România la acest moment mai avem drepturi doar pe hârtie, în Constituție! Iohannis și șleahta lui de guvernanți și parlamentari au anulat tot. Da, în comunism aveam mult mai multe drepturi. Dar, avem obligația de a le recupera! Astfel de conducători trebuie demiși și deferiți Justiției. Pas cu pas, le vom trasa noi, poporul, regulile Democrației! E timp pentru toate!

„Fiorul mistic, ori este, ori nu este!”

Reporter: Ce vedem noi de când a venit Klaus Iohannis. Lideri second-hand, democrație second-hand, vieți second-hand. Fiorul mistic poate fi second-hand?
Avocat Iovanovici- Șoșoacă:
 Numai de când a venit Iohannis? De la Iliescu (Ion Ilici, n.n.) este un dezastru! Nu este second-hand, este lumea a patra! Iar Iohannis continuă și „perfecționează” metoda bolșevico-stalinistă iliesciană! Nu se vede? Fiorul mistic ori este, ori nu este!

„Televiziunea națională, trădătoarea principală a neamului”

Reporter: Avem guvernul Ludovic Orban, care stă la șprițuri și trabuce și își încalcă propriile interdicții. Cum vin ăștia acum să dea interdicții pentru alții?
Avocat Iovanovici- Șoșoacă:
 Păi, vin, pentru că poporului îi place circul! Asta ne-au dat televiziunile și mai ales, Televiziunea națională, trădătoarea principală a neamului, pe care l-a distrus pas cu pas: pâine și circ!
Când ești dictator, ai impresia că ți se cuvine tot și poți să te joci cu poporul de sclavi. Cei de acum sunt Nero, Caligula renăscuți.

Reporter: Din ce abisuri se extrage, de obicei, mizeria abuzului?
Avocat Iovanovici- Șoșoacă: 
Păi, ar trebui întrebați psihiatrii, psihanaliștii. Din acele abisuri ale abuzului din copilărie, din adolescență…”băieții” sunt sigură că au avut grave probleme. De femeile de la putere… nu vreau să mă exprim. Acolo e și mai cumplit abuzul. Repet, avem nevoie de specialiști și expertize de specialitate, de tipi băgați în cămăși de forță și cercetați. Se vor scrie mii de volume psihanalitice.

Reporter: Prună (fost ministru al Justiției în guvernul Cioloș, n.n.) a fost ante-mergătoarea lu Iohannis când a zis din vârful buzelor că drepturile omului sunt moft?
Avocat Iovanovici- Șoșoacă: 
O fi fost o „profeție”? Ei știu mai bine cum gândesc și pe cine servesc, pentru că în niciun caz nu se vede că ar reprezenta interesele poporului român și ale României! Astfel de oameni nu au ce căuta în politică și în niciun caz la conducerea țării. Astfel de oameni trebuie trași la răspundere. Ar trebui luată la întrebări doamna Prună cu privire la înțelesul și „profeția” spuselor sale! Are obligația să răspundă, fiindcă a fost angajata noastră, a fost plătită din bani publici și trebuie să ne comunice dacă „profeția” sa a stat la baza distrugerii democrației și a statului de drept în România.

„Așa cum s-au înghesuit la vot, să se înghesuie pentru valorile tradiționale!”

Reporter: Booon, să recapitulăm. În democrația lui Iohannis, bizonii au voie la adunări electorale, dar n-au voie la alegeri religioase. România e condusă cu tâmpiți sau pur și simplu vor unii să ne arate ca nație de tâmpiți.
Avocat Iovanovici- Șoșoacă:
  Cei care ne conduc nu sunt creștini-ortodocși. Numai astfel de oameni pot să distrugă o nație și să încerce să o distrugă prin manipulare și tâmpire totală. Ne-au distrus sistematic învățământul și Cultura și am ajuns unde am ajuns. Generația mea, ultima clădită pe învățământ de calitate și Cultură are obligația de a repune bazele Statului unitar român, al valorilor meritorcratice!
Românii să înțeleagă că au fost folosiți pentru ca cei de la putere să pună mâna pe „ciolan”. Atât. Și că suferă din propria inconștiență și obediență, iar viața poate fi trăită și altfel, în demnitate și onoare. Așa cum s-au înghesuit la vot, să se înghesuie pentru valorile tradiționale! Toată lumea la Biserică! Ei ne vor morți sufletește, apoi vom muri fizic!

„Toată lumea la Iași!”

Reporter: Un mesaj mobilizator pentru cititori, vă rog.
Avocat Iovanovici- Șoșoacă: Toată lumea la Iași! Solicit preoților să-și conducă mirenii la Sfânta Parascheva! Solicit poporului să meargă la Iași. E dreptul nostru constituțional! Ce se întâmplă acum este discriminare! Numai unii au voie!… Ni se distrug drepturile pas cu pas! Ieșiți și luptați pentru libertatea noastră și a copiilor noștri! Vom fi morți dacă renuțăm la un drept sacru! Pe 14 octombrie ne vedem la Iași, la Catedrală! Mi-au scris preoții din țară. Vom fi mulți. Chiar Patriarhia României a luat atitudine și cere înlăturarea oricăror restricții.

Reporter: Urmează o confiscare a Crăciunului?
Avocat Iovanovici- Șoșoacă: 
Peste cadavrele noastre! Pe aici nu se trece! Suntem români și punct. Eminescu!

(https://pestiriciudate.blogspot.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Noua vedetă a României, Diana Șoșoacă, a acordat cristoiublog două interviuri”

  • Mi-a placut !
    Ce il deranjeaza pe telectoalul din Rou :
    – stilul ofensiv al doamnei
    – tabara „gresita ” in care se afla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *