Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

„Nu am apă caldă”, rampă de lansare pentru Palatul Victoria

O mai țineți minte pe doamna care a intrat în politică din cauză că nu avea apă caldă și cu acest mesaj a câștigat un fotoliu în Consiliul General al Municipiului București?
Dragi votanți ai doamnei, s-a „p*ș*t” pe voi!

A găsit apă caldă la Guvern, lângă vicepremierul Barna, și a venit vremea să elibereze scaunul de la București. Cum de la începutul anului a fost numită secretar de stat în aparatul propriu de lucru al lui Barna, Elena Tudose a demisionat din poziția în care au trimis-o bucureștenii în septembrie 2020.
Doamna Tudose este expert în politici publice, ar fi trebuit să știe că nu e bine să minți electoratul!

P.S.: În aceeași ședință de consiliu, în 29 ianuarie, se eliberează locul lui Vlad Vasile Voiculescu. Și el a făcut același lucru: „a fugit” imediat ce a primit un post mai cald, dorit și noaptea-n somn. Doar nu stătea să se lege la cap cu unul ca Nicușor și cu problemele Capitalei!

(Text și foto: George Ciubotaru)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *