Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Nu cred în declarația Codruței Kövesi că nu va candida la prezidențiale

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Nu cred în declarația Codruței Kövesi că nu va candida la prezidențiale”

  • He, he, normal ca nici un om normal la caputz nu crede!

  • Excelent interviul Maestre ! Mulțumim !

  • Chiar ca santem o tara de orbi daca astia sant chiorii nostri !

  • Agramarea loveste din nou. Oameni buni, suntem pe blogul unui profesionist! Nu va supara nimic la lectura titlului?
    „Codruta v-a candida” ?????
    Sa fiu iertat, dar distrugem limba română. Câtă mai este.

    Acestea fiind spuse, v-ă mulțumesc!

    • Gata, s-a corectat. V-a trecut măcar o secundă prin cap ideea că este o greșeală făcută din neatenție, oboseală etc, dată fiind ora târzie? Sau găsiți frecvent astfel de greșeli la noi și v-ați grăbit să ne puneți eticheta? Nu a comis-o domnul Cristoiu.

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Laura Codruța Kovesi curtează mai des Republica Moldova în ultimul timp ,așa cum Mircea Geoană vizitează mai des România și Klaus Johannis UE ! Fiecare dintre cele trei personalități are un interes aparte : Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană urmăresc să ajungă în posesia trofeului suprem : funcția de președinte al României, iar Klaus Johannis urmărește să ajungă în funcția de Secretar al NATO, făcând astfel rocada cu Mircea Geoană ,actualul Secretar NATO și sperând la aceasta ! Doar, că una se zice ,se declară public și alta se face ! Astfel și Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană ,dar și Klaus Johannis își pregătesc viitorul cu…minuțiozitate și pe…șest , așa cum frumos și corect ne-ați prezenta în materialul din editorialul dumneavoastră ,Maestre ! Vă mulțumim pentru un Jurnal Video și pentru un Interviu superbe, absolut minunate, realizate prezentate și argumentate cu mult talent , dar și cu multă obiectivitate și acuratețe ,Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări și mult succes, Maestre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *