Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Nu cred în declarația Codruței Kövesi că nu va candida la prezidențiale

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Nu cred în declarația Codruței Kövesi că nu va candida la prezidențiale”

 • He, he, normal ca nici un om normal la caputz nu crede!

 • Excelent interviul Maestre ! Mulțumim !

 • Chiar ca santem o tara de orbi daca astia sant chiorii nostri !

 • Agramarea loveste din nou. Oameni buni, suntem pe blogul unui profesionist! Nu va supara nimic la lectura titlului?
  „Codruta v-a candida” ?????
  Sa fiu iertat, dar distrugem limba română. Câtă mai este.

  Acestea fiind spuse, v-ă mulțumesc!

  • Gata, s-a corectat. V-a trecut măcar o secundă prin cap ideea că este o greșeală făcută din neatenție, oboseală etc, dată fiind ora târzie? Sau găsiți frecvent astfel de greșeli la noi și v-ați grăbit să ne puneți eticheta? Nu a comis-o domnul Cristoiu.

 • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Laura Codruța Kovesi curtează mai des Republica Moldova în ultimul timp ,așa cum Mircea Geoană vizitează mai des România și Klaus Johannis UE ! Fiecare dintre cele trei personalități are un interes aparte : Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană urmăresc să ajungă în posesia trofeului suprem : funcția de președinte al României, iar Klaus Johannis urmărește să ajungă în funcția de Secretar al NATO, făcând astfel rocada cu Mircea Geoană ,actualul Secretar NATO și sperând la aceasta ! Doar, că una se zice ,se declară public și alta se face ! Astfel și Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană ,dar și Klaus Johannis își pregătesc viitorul cu…minuțiozitate și pe…șest , așa cum frumos și corect ne-ați prezenta în materialul din editorialul dumneavoastră ,Maestre ! Vă mulțumim pentru un Jurnal Video și pentru un Interviu superbe, absolut minunate, realizate prezentate și argumentate cu mult talent , dar și cu multă obiectivitate și acuratețe ,Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări și mult succes, Maestre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *