Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Nu este bine ca președintele să se vaccineze public

Klaus Iohannis a anunțat că se va vaccina vineri și că este dispus să se vaccineze public, dacă asta ajută campaniei de vaccinare. Eu cred că e dreptul lui să se vaccineze, dacă dorește, dar că nu e bine s-o facă public. Vaccinarea e ceva ce ține de intimitatea persoanei. Consider că vaccinarea în public este impudică, dacă nu chiar indecentă.

Vaccinarea liderilor politici în public nu ar face decât să continue spiritul unei campanii care a debutat ridicol chiar în ziua de Crăciun. În plus, vaccinarea în public riscă să politizeze actul vaccinării, unele persoane ar refuza vaccinarea doar pentru că nu le place de anumiți oameni politici.

Personal cred că scoaterea în piața publică a vaccinării, transformarea ei într-o Cântare a vaccinării cu toată publicitatea de prost gust care o însoțește nu face decât să sporească suspiciunile în legătură cu eficiența reală a vaccinului anti-Covid. Cea mai bună reclamă pentru vaccin ar consta în rezultatele lui și nu în asemenea fanfaronade.

(Text de Varujan Vosganian)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *