Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Nu generezi o criză politică peste o criză sanitară decât dacă ești prost sau ticălos

Nu vă supărați, dar si azi s-a murit de Covid iar rata de infectare e cam 40%.
Adică mă gândesc că daca nu sunteți de-a dreptul proști și rupți de realitate ar trebui să va gândiți ca avem criză sanitară și umanitară în desfășurare.
Nu generezi o criză politică peste asta decât dacă ești prost sau ticălos.
Nu am găsit alte cuvinte mai elegante.
PS: pentru cei care nu știu, guvernul nu mai poate emite decât acte de administrare.
În plină criza sanitară și economică Orban a pus tara în pericol la comanda șefului său, marele perdant de ieri.
(Text de Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Nu generezi o criză politică peste o criză sanitară decât dacă ești prost sau ticălos”

  • Ce sperietoare mai e și asta, Rata de infectare?! A descoperit lumea o pasiune ascunsa pentru epidemiologie, se pricepe toata lumea ca la fotbal…daca fotbal nu e, măcar statistica sa fie, sa aiba lumea pe ce sa-si dea cu părerea.

    Rata de infectare e cat de mare vrea mușchiul celor care fac statistica asta sperietoare de prosti. Depinde cum raportezi, ce pui la numitor si la numărător.

    Pentru exemplificare: daca testezi asimptomatici, cei mai mulți sunt doar purtători, nu au boala. Deci fix pix. Aveti idee cate miliarde de microbi mișună pe noi? Ati fi de-a dreptul scârbiți. Săracii de ei….lasati-i acolo pe noi ca sunt buni.

    Iar raportul cu morti e si mai bine lucrat. INSP a raportat ca in primul semestru 2020 au murit cu 6000 de oameni mai putin ca in perioada similara din 2019. Mor zilnic 700 de oameni în România, în medie. Daca din ăștia iei 200 care au cancer și boli de inima și ii pui morti Covid, o sa vedem ce mult a scăzut mortalitatea prin cancere si boli de inima.

    Ati inteles? Infectați din pix. Morti din pix…ca e mai mult vii…

  • Ce am putea astepta de la oameni cu acest profil moral si etic?
    Nimic!
    Au fost pusi acolo sa execute un plan dinainte stabilit, de unii care nu vor sa fie la vedere.
    Cazul lui Orban, e tipic pentru prostul fudul, care vrea sa parvina. Nu si cunoaste lungul nasului, masura la „palarie” si se baga cu insolenta si impetuozitate (demna de o cauza mai buna) in pozitii sociale care nu i se cuvin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *