Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Nu premierul l-a convocat pe Raed Arafat, ci invers, Raed Arafat l-a convocat pe premier. Avea nevoie de cineva care să-i prefațeze conferința de presă

Luni, 12 aprilie 2021, după ora 20. Un breaking news pune toate redacțiile din presa română în alertă:
La Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București, mai precis, în TIR-ul ATI din curte, transformat în salon de terapie intensivă, au murit trei oameni din cauza unei defecțiuni tehnice.
În popor s-ar spune că au murit cu zile.

Nu exagerăm zicînd că România e în șoc.
E al treilea moment din ultimele luni în care Spitalul s-a transformat într-o mașinării a morții. Oamenii au mers la spital ca să se trateze în vederea însănătoșirii și au murit din cauza unor accidente provocate chiar de spital, nu din cauză că erau bolnavi.
Dacă nu mergeau la spital, ar fi trăit.

Pe 15 noiembrie 2020 un incendiu la Spitalul din Piatra Neamț, la Secția de Terapie Intensivă provoacă moartea a 15 pacienți.
Pe 29 ianuarie 2021 un alt incendiu, de data asta la spitalul-fanion al luptei împotriva Covid 19, „Matei Balș”, provoacă moartea prin carbonizare a șase persoane.

Cei care au murit nu s-au dus la discotecă, nu s-au dus la crîșmă, nici măcar nu s-au urcat într-un avion care a căzut din motive tehnice. Au fost obligați de viață, iar în cazul Covid 19 chiar de autorități, să se interneze în spitale. S-au internat sau au fost internați în vederea însănătoșirii. În asemenea situații sînt două posibilități:

  • a) Pacienții se însănătoșesc și pleacă din spital.
  • b) Pacienții nu pot fi salvați de boala pentru care s-au internat și mor în spital.

În Istoria lumii civilizate nu există o a treia posibilitate. Ea există la noi. Pacienții care s-au internat să se trateze în vederea însănătoșirii sunt omorîți de un accident provocat în exclusivitate de spital.
Dacă nu se duceau la spital, ar fi trăit.

De înțeles în aceste condiții, subliniat de recapitularea noastră, șocul produs în România. Nu trecuseră nici cîteva zile de la spectacolul dramatic al evacuării forțate, la ordinul lui Raed Arafat, a pacienților din spitalul Foișor, la ora 10 noaptea. Un spectacol rar întîlnit pînă și în țările Africii Centrale. Pacienți scoși din spital pe targă sau în cărucioare pe rotile luați acasă de rudele convocate intempestiv.
Și, iată, tot noaptea, a venit știrea că trei oameni, internați la Victor Babeș, pentru a se însănătoși, au murit din cauza unui accident provocat de spital.

Pe acest fond asistăm la o tăcere a autorităților. Ea este întreruptă de anunțul că la ora 23.00 premierul Florin Cîțu va face declarații de presă.
Șocul produs a făcut pe mulți români să aștepte o declarație politică, prin care premierul României, premier din partea PNL, premier din partea Coaliției de Centru-Dreapta, premierul Guvernului Meu al lui Klaus Iohannis, să-și exprime revolta față de noul accident și să anunțe demisii sau demiteri. A lui Raed Arafat, care administra prin DSU, TIR-ul ucigaș de la Babeș și în consecință răspundea de morții de acolo, și al lui Vlad Voiculescu, pentru că Spitalul „Victor Babeș” este în parohia Ministerului Sănătății.

Ora 23.00.
Apare premierul României! Nu pentru declarația politică așteptată de toată națiunea, ci pentru a ne spune că în astfel de împrejurări e nevoie ca românilor să li se explice din punct de vedere tehnic cum au murit cei trei pacienți. Și, spre stupoarea Națiunii, premierul îl introduce pe Raed Arafat. După care pleacă.

Raed Arafat este triplu responsabil de tragedia de la „Victor Babeș”:

  1. Raed Arafat prin Fundația sa, SMURD, a cumpărat pentru DSU din Turcia TIR-uri care țin loc de saloane de terapie intensivă.
  2. După ce le-a cumpărat, sub pretextul urgenței, le-a vîrît pe gît spitalelor. Dacă nu le vîra ar fi trebuit să răspundă cine a luat comisionul de la turci pentru o asemenea pleașcă. În multe locuri, medicii au refuzat să le folosească sau le-au tras pe dreapta! Cel de la Victor Babeș a fost adus de la Ploiești, unde ședea degeaba.
  3. Aceste unități improvizate de Terapie Intensivă sînt administrate, în timp ce funcționează, de DSU, adică de Raed Arafat.

Avem așadar în persoana lui Raed Arafat un triplu responsabil pentru cei trei morți.
În aceste condiții, premierul Florin Cîțu îl aduce să explice cum au murit cei trei exact pe cel responsabil de moartea celor trei. Nu aduce un inspector, nu aduce un om independent, aduce exact pe vinovat. Care vinovat, beneficiind de autoritatea premierului, ține o conferință de presă, menită să-l disculpe.
Este ca și cum ai aduce pe lup să explice din punct de vedere tehnic cum a mîncat el oaia.

Florin Cîțu pleacă după ce-l introduce pe Raed Arafat. Asta ne face să credem că nu premierul l-a convocat pe Raed Arafat, ci invers, Raed Arafat l-a convocat pe premier, de care avea nevoie ca să-i prefațeze conferința.

Că e și așa ne-o dovedește și faptul că ministrul Sănătății n-a fost invitat.
Dacă ar fi fost o conferință de presă a Guvernului, trebuiau să participe premierul și ministrul Sănătății. Fără Raed Arafat.

S-a spus despre conferința de presă c-a fost excelentă în materie de manipulare. Nu e adevărat. A fost o conferință de presă a unui șmecher care, în loc să răspundă la întrebările pe care și le pun românii în legătură cu acest accident – De ce a cumpărat TIR-uri și de ce din Turcia; De ce le-a impus spitalelor; Cine este responsabil din administrarea acestui TIR de moartea celor trei oameni? – s-a lansat într-o lungă explicație tehnică în capcana căreia au căzut jurnaliștii, jumătate din ei jurnaliști de casă a lui Raed Arafat, jumătate speriați de Raed Arafat.

Ziariștii din sală habar n-aveau cum funcționează TIR-urile.
Oricine se pricepea cît de cît le putea spune orice prostie.
Ei ar fi înghițit-o.
Și astfel, Raed Arafat ne-a convins că poate fi șmecher.
Iar presa ne-a convins că e ușor de tras pe sfoară de un șmecher.

Altfel cînd Raed Arafat a refuzat obraznic să răspundă la întrebarea dacă se consideră cît de cît responsabil de moartea celor trei, cei din sală, așa ziși confrați de breaslă, în loc să se solidarizeze cu jurnalistul bruftuluit, au început să se frece de cracul lui Raed Arafat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Nu premierul l-a convocat pe Raed Arafat, ci invers, Raed Arafat l-a convocat pe premier. Avea nevoie de cineva care să-i prefațeze conferința de presă”

  • „Mister Cacarafat” nu mai e demult doctor, el e doftor, dar in primul si-n primul rind, el e OM DE AFACERI. Am scris asta de ani se zile pina m-am saturat sa tot scriu. Oriunde in lume, sirienii, indienii, arabetii si turcaletii, jidanii, chiar si pieile rosii sint OAMENI DE AFACERI. Oriunde merg acestia, indiferent de meseria pe care sustin ca o au, primul lucru care-l fac e sa-si deschida o afacere sau sa faca din umbra afaceri si ei doar incaseaza comisioane sub diverse forme.
    uite exemple:
    – in hamerica, daca intri sa zicem in anumite magazine, vezi la ghiseu un hamerican get-beget. Alb, vorbeste hamericaneasca fara cusur, etc. Cine-i in spate, in „menegiment”? „Ochi de soim” – pieile rosii, nu e gluma e realitate pe care nu multi o cunosc.
    – tot in hamerica, intra la orice companie mare, oricare dintre ele, companii care au divizii peste tot prin lume. Ai sa vezi chiar la intrare, unde e receptia, insirate pe pereti fel si fel de diplome, certificate si certificari, poze si istorioare unde pun si cite o poza. N-ai sa vezi nicio compani, absolut nici una, fara poza a cel puti 2 jidani, taticii, fauritorii sau sustinatorii companiei respective.
    – in Romania a inceput sa fie evident in ultimii ani, in hamerica e o „traditie”, si anume: cind vine unu’ din Siria, India, Pachistan, de ex., ai sa vezi cum il asteapta inca de la aeroport – rude, prieteni, chiar si necunoscuti trimisi de un reprezentant al cultului lor – ca sa aiba unde sta la inceput. Se ajuta intre ei ca nimeni altcineva. In timp e ghidat, initiat de unde sa inceapa. Nu multi incep cu „munca de jos”, adica sa-si caute un loc de munca in meseria lor. Or au locul de munca cumva aranjat de cei ce i-au asteptat la aeroport, or imediat pornesc o afacere, ba uneori chiar au diverse aprobari in curs de rezolvare. Majoritatea incep sa-si deschida mici afaceri de inceput – fast food, cabinete medicale, magazine -li se spune pe aici „Dollar store”, consultanta, cabinete de avocatura, cabinete de stomatologie, etc. In Romania e plin de sirieni, da’ nu vad unu’ sa munceasca efectiv, in schimb cumpara apartamente si garsoniere, deschid restaurante, cabinete medicale, etc.
    Pot sa dau multe exemple, dar ce-am scris acopera partea principala a ceea ce se intimpla. Revenind la cacarafat, asta e ciripitor la alte mese. As vrea sa stiu unde a fost acum vreo 2 saptamini, se spunea ca a iesit din tara, dar nu-mi amintesc sa zica nimeni,nimic despre locul unde a fost impostoru’ asta de cacarafat. Desi se crede imun, chiar cei ce-l sustin din umbra, chiar ei il vor sacrifica la un moment dat. Cacarafat are un patern foarte clar: de cite ori se intimpla ceva, iese imediat si domina situatia,ca minte sau arunca si simburi de afevar, nu conteaza, el domina prin hotarirea cu care-si expune parerea, vine cu termeni tehnici ca si cind stie ce vorbeste, uneori joaca si cartea”e vina X sau Y, am invatat din situatie, ne imbunatatim procedurile, le ajustam situatiei”, etc, adica vorbe goale dar spuse atit de hotarit ca multi dau inapoi, iar el mai rasufla odata usurat „Ufff, am scapat si de data asta”…Cumva individul e incoltit, stie, se vede, nu pandemia il preocupa pe el, ca doar stie ca asa ceva nu e, el executa experimentele ce au fost impuse din afara, are intotdeauna o scuza si un spateacoperit, ba ca „simt mai multi care iau decizii” fara sa spuna cine-s astia sau citi sint, sau spune ca „nu e de competenta mea, asta ministrul trebuie sa decida”,si tot asa, scapa de fiecare data pt ca stie cu sa redirectioneze atentia, cum sa schimbe subiectul, sau cum sa fie obraznic ca sa nu fie intrebat ceva incomod. Un lucru e clar: si lui ii place reclama, ii place sa fie in atentia publicului, ii place sa lase impresia ca e profesionist si ca stie ce face. Faca era profesionist si daca stia ce face, de cind e in functii sus puse, putea sa rezolve multe probleme de sistem, putea sa doteze spitale, sa instruiasca personal, sa prevada diverse situatii si sa aiba un plan sa le previna. Ce face cacarafat e in contradictie cu ce spune. El este un vindut, un bagator de seama, un individ care doar cind se va simti incoltit fara iesire, atunci se va grabi sa plece la altii sa le puna la punt in alte parti ale lumii, asa zisul sistem de urgente.E un con artist de zile mari, om de afaceri in adevaratul sens al cuvintului, nu-i scapa nicio ocazie. Tot ce achizitioneaza spitalele si tot ce se face in sistemul de sananate pt cetatean, trebuie publicat cumva asa incit s avad si eu, platitorul de taxe, unde se duc banii mei. Intr-o cloaca in hare toti se cred „cineva”, unu’ cum e cacarafat, o sa taca si-o sa le faca, nu neaparat ininteresul Romaniei. Uite un banc pe care l-am auzit de la un sirian: un individ o tinea una si buna,”eu sint cineva, eu sint cineva,eu sint cineva”…sotia sa, la un moment dat, satula de lenea individului, n-a mai rezistat si a strigat la el: „…cineva sa duca gunoiu”….Asa si cu cacarafat…in tip ce politicienii nostri se cred permanent „cineva”, cacarafat isi vede de-ale lui si-o sa faca fix ce a facut si pina acum, adica NUMAI CE-A VRUT EL, fara sa dea socoteala nimanui si fara sa fie tras la raspundere.Toti politicienii trebuie schimbati din functiile pe care le ocupa, incepind cu ciolhanis si pina la cel mai nesemnificativ, toti trebuie schimbati. Aia e.

  • Dle Cristoiu…Arafat este acolo pt ca Johannis il sustine…evident o sa il sacrifice cind nu mai e alta cale…un jeg uman…atita timp cit lumea, presurizata de manipularea pandemieie, se va vaccina, nu mai e nimic de facut…Si dvs v-ati vaccinat, si inca public…degeaba combateti pe la TV…faptul ca v-ati vaccinat anuleaza reciproc toata opozitia dvs verbala pe la toate televiziunile….regretabil…sper ca acum nu va mai simtiti un cetatean de rangul 2, ca marea majoritatea…dreptatea si adevarul, stilpii societatii, de la Ibsen citire…

  • Pai spun gurile rele car ar avea si asta spate inalt ,si ca de aia e smecher Ciuhapu.Ce fel de spate,pai ar zice gurile rele,ca de la un Licurici caruia ,pentru o tentativa de tara ca Romania e o onoare ca sa i se permita marele privilegiu de a i face acestui licurici o prestatie orala 👿 👿 👿 😈 😈 😈 🙄 🙄 🙄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *