Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nu puneți oameni impulsivi în nicio poziție de conducere!

N-am momentan timp să scriu articolul pe care doream să-l scriu, fiind unul mai complex, dar astăzi, făcând indirect cunoștință cu un nebun, am zis să consemnez câteva rânduri.
Citeam un articol pe impact.ro despre noul comandant al armatei britanice și cum se gândește el seara să omoare cât mai mulți oameni. Vedeți articolul ->

Citez: „Noul comandant al armatei Marii Britanii, generalul Sir Patrick Sanders, a spus că trupele britanice trebuie să fie pregătite «să lupte din nou în Europa»”.
Din nou, și probabil pentru ultima oară, când le-o pica o nucleară-n bot.

Mă întreb următoarele:

  1. La pace și diplomație nu mai apelează nimeni?
  2. Ce treabă are UK cu Ucraina? Sunt frați?
  3. Dacă știe că asta poate declanșa Al Treilea Război Mondial, de ce o face? Să existe și mai multe victime?

În război trebuie să ai și minte. Nu te duci să dai în stânga și-n dreapta, sau, cum spune el, „să lupte într-un mod letal”. Dacă ești agitat, te duci la sală, dai câțiva pumni în sac și îți revii. Dar să trimiți o armată într-un război care nu te vizează, dar care, după acțiunile tale imbecile poate duce la pierderea a milioane de vieți, mi se pare iresponsabilitate.

Citez din nou acest mare filosof:

„Într-un mesaj către soldații săi, Sir Patrick a spus că atacul Rusiei asupra Ucrainei „subliniază scopul nostru principal de a proteja Marea Britanie, fiind gata să îndreptăm și să câștigăm războaie pe uscat”

Subliniază scopul principal de a proteja Marea Britanie…. păi, dacă deschizi o hartă, observi că Marea Britanie e fix în cealaltă parte a continentului. Uite, fac eu o schiță pentru domn comandant.

Deci, protejezi UK de ce anume?
Pentru un individ decorat și numit Sir pentru că a omorât oameni și pentru un regat renumit pentru colonialism, mi se pare mult tupeu. Ce-i interesant, este că acest individ a luptat în războaiele din Kosovo, Irak și Afganistan. Așa-i că e interesant?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Nu puneți oameni impulsivi în nicio poziție de conducere!”

  • Ma uit asa la unii si ma scarpin in cap… deci, este total ok ca UK sa atace Rusia sau armata rusa, pentru a se apara (desi UK nu este pusa in pericol), dar Rusia nu este ok sa atace cand la granita vin fix inamicii (NATO). Interesant! Interesant! 😆

  • Dati-mi voie ca astazi sa va contrazic :
    “să trimiți o armată într-un război care nu te vizează”
    Razboiul vizeaza intreg Occidentul ( ca de aceea s-a implicat ) intrucat incearca sa opreasca stilul sau colonial de jaf si calcare in picioare a suveranitatii statelor .
    “Subliniază scopul principal de a proteja Marea Britanie”
    Scopul principal al UK ( si a comilitonilor ) e protejarea si continuarea dominatiei coloniale, a jafului lumii .

  • Ce treaba are UK cu Ukraina ? 2 litere U si K dar si istoria de invadatori si tilhari.

  • Aiurea, tot deranju’ din Ukr +pandemia sunt etape ale Marelui Reset. Ca suntem cam multi si deranjam, prea multi albi prin Europa. Baietii mari iau masuri in acest sens. Asta e toata filozofia.

    • De cand tot spun ca voi scrie despre tema Great Reset…. dar este o tema complexa, la care iar va trebui sa scriu mult + documentatie si linkuri. Vorbeam in alt articol ca nu vedem „the big picture”. Sper sa ma pot apuca de acel articol, ca pana la urma cred ca de la asta porneste totul.

      • Exact. Doar ca ramane un mister daca Putin face parte din cabala. Pentru ca dupa cum se pare, razboiul din Ukr e, culmea, despre existenta Rusiei ca proprietar si beneficiar al imenselor resurse pe care au pus geana baietii din partea „buna” a Istoriei. Aici e marele mister. Ceva nu se pupa in razboiul asta. Numai niste minti diabolice puteau crea toata nebunia cu pandemia si rezboiul. Ca e clar ca nimic nu e intamplator pe lumea asta. Si inca n-am vazut nimic din ceea ce cred ca mai avem de vazut.

  • Marea Britanie ca si Israel sunt state puternice pentru ca au promovat la conducere oameni pe baze strict profesionale, ale caror institutii sunt conduse oameni foarte patrioti, care-si urmaresc fara nici un fel de scrupule interesul national si dispretuiesc servilismul si pupatul pantofilor Sultanului – preluat si patentat de ai nostri decindeti autohtoni, iar daca mai ii si crezi ca -ti spun cat de destept, inteligent sau alte laude sa citesti exact inversul acelor cuvite care ti se adreseaza, nu degeaba exista dictonul patentat si bine implementat cunoscut ca perfidul Albion.
    Sa nu uitati cinismul cu care decidentii din Marea Britanie comentau ocuparea Cehoslvaciei de catre Hitler sau daca nu manifestati empatie fata de cehoslovaci atunci sa va aduceti aminte cum primul ministru britanic Churchill ne-a facut cadou – din proprie initiativa lui Stalin la conferinta de la Ialta si acestea numai pentru ca Marea Britanie avea niste interese proprii, ale dumnelor de aparat si numai atat, nimic altceva.
    In ceea ce priveste aprecierile sefului Statului Major din Marea Britanie legat de preludiul unui nou conflict mondial legat de dezechilibrul de putere de pe Continentul European, sincer nu este nici o noutate ci numai o confirmare a faptului ca in UE nu exista nici un lider politic, autentic sau macar inteligent care sa aibe capacitatea de a discuta de o maniera brutala, cinica care sa fie credibil in relatia cu cercurile de putere de la Moscova si ca volens nolens, Putin isi va continua ofensiva militara pe termen nelimitat inclusiv in zona fostelor republici baltice sau poate chiar Polonia aflate sub umbrela NATO.

  • Impulsiv ca impulsiv, dar mai este si prost pe deasupra!

  • Nimic nu este intamplator. Nu sunt oameni impulsivi / razboiul modern capata si alte aspecte …….
    UK isi face anumite „pregatiri” . este mai dificil de explicat.
    Chestia aia cu „milioane de vieti” e doar statistica / vorba lui Stalin. Nu va ingrijorati : nimeni nu conteaza.
    Astept cu interes „iarna ruseasca” in Romanika si …sa nu ne facem griji ref. UK (ei stiu sa se descurce pe seama altora).

  • sau distantele bucuresti
    cernihiv,cernobil,cernauti….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *