Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Nu trebuie un interviu cu un diplomat arogant pentru a afla că România nu are loc în Spațiul Schengen

Vorbe de clacă la Agerpres: ambasadorul lui Macron la București vorbește de „securizarea frontierei românești” la doar câteva zile după ce un migrant ilegal sosit în UE prin Italia  a ucis trei oameni într-o catedrală franceză.

Corectitudinea politică nu a produs politicieni, ci doar o garnitură, pe alocuri defectă, de roboței bine unși, care se mișcă din sloganuri: dacă-i scoți din slogan, de obicei mai rămân din ei microfonul și carnețelul de notițe. Cel mai rău este că toxina ideologică numită corectitudinea politică a obișnuit acești roboței politici să ignore sistematic dreptul fundamental la protecție al cetățeanului european: nici Angela Merkel (Germania), nici Emmanuel Macron (Franța)Mark Rutte (Olanda) sau Ana Jourova- Frans Timmermans (Comisia Europeană) nu s-au preocupat serios de siguranța continentului când au sprijinit migrația ilegală dinspre state cu activ terorist islamic ale Africii și Asiei spre UE. Ei au fost loiali eventual unei „agende globaliste” fiindcă, de fapt și de drept, prin discurs, prin acțiune și ideologie, ei nu mai aparțin unor națiuni, ci unui concept care depășește granițe, limitează entitățile naționale și este finanțat, urmărit și popularizat prin presa controlată de nuclee globaliste.

Ca amploaiat

… al Republicii Franceze (sau mai bine zis, a ceea ce a mai rămas fizic și conceptual din Republica lui Emmanuel Macron) ambasadorul Franței la București, Laurence Auer, nu-și poate desigur rostogoli ideile dincolo de ideile șefului suprem, președintele țării. Într-o discuție cu fătucile-reporter de la agenția Agerpres, care i-au pus unele întrebări de nivelul anilor ’90, Auer a avut răspunsuri la nivelul anilor ’90: prin urmare, nu a rezultat nimic nou pentru anul Pandemiei Corona, 2020 și, în general, pentru știința publicului românesc.

S-a analizat, de exemplu

… când „intră” România în Spațiul Schengen – o zonă atât de des invocată de politicienii-plebei de la București (ciolaci-iohanniști-orbani), încât apare deja ca un fel de exploatare auriferă de suprafață a Europei. „Avem nevoie azi de ţări care sunt în măsură să aibă un sistem de securitate, care să supravegheze frontierele externe, care să aibă un sistem intern în care toate regulile sunt respectate şi acesta e cazul României”, a explicat Laurence Auer fătucilor.

Auer vine dintr-o țară

… unde, în ultimele două luni, cel puțin trei migranți- solicitanți de azil, neverificați și sosiți dinspre state care au pe teritoriul lor grupuri teroriste islamiste active (Cecenia, Pakistan și Tunisia), au ucis sau rănit civili în spații publice ale Franței: Auer vine adică dintr-o țară în haos, unde capitala Paris a fost cândva „oraș-lumină” și care azi, pe fluxurile de știri, apare ca teatru de război. Într-un asemenea context, când Franța primește migranți aduși prin Marea Mediterană de ONG-uri sorosist-globaliste cărora nu li se cunoaște nici măcar identitatea sau vârsta reală, când Franța permite altor mii de migranți să treacă ilegal Canalul Englez dinspre portul Calais spre țărmul britanic sau când Franța abandonează migranți ilegali africani pe granița cu Italia, vine ambasadorul francez Laurence Auer și angajează o clacă literară cu niște reporteri inofensivi din Agerpres, despre „sistemul de securitate” românesc care „supraveghează frontierele externe” ale UE.

Nu trebuie un interviu

…cu un diplomat arogant pentru a afla că România și Bulgaria nu au loc în Spațiul Schengen pe un simplu considerent economic: datoria internă din interiorul Spațiului Liber este imensă și nu mai este nevoie acolo de două state precum România și Bulgaria, considerate neoficial „miloage”. Respingerea accesului în Schengen a României nu are nimic în comun cu „securizarea frontierelor” de care vorbea Auer: experiența ultimilor ani a arătat că imensa majoritate a migranților ilegali și azilanților sosiți dinspre state cu potențial terorist ale Africii și Asiei, au ajuns în Franța prin Italia, Spania, Cipru sau Grecia.

Pentru că momentan

… Grecia și Cipru au oprit acest fenomen, care era susținut local de o rețea de ONG-uri finanțate globalist, el continuă netulburat, chiar și în condiții de expansiune a pandemiei COVID-19, prin Italia și Spania, unde funcționează guverne de orientare socialist- neo-marxiste. Desigur, era bine ca interviul de la Agerpres cu ambasadorul Franței la București, Laurence Auer, să includă și ceva despre viața reală.

(https://blogtraianhoria.wordpress.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *