Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Nürnberg. Tribuna lui Hitler (varianta completă)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Nürnberg. Tribuna lui Hitler (varianta completă)”

  • Falosi mai erau tanchistii cand defilau in fata Fuehrerul-ui, pe asfalt. Am vazut un film de arhiva cu retragerea armatei germane din Ucraina, pe drumuri mocirloase, unde camioanele se infundau pana la osie, blocand drumul. Sareau atunci soldatii din camioane si impingeau cu disperare la ele, sa nu-i prinda rusii din urma. Iar din coloana nesfarsita de soldati si colaborationisti ucrainieni care se refugiau si ei cu carutele, iesea cate o caruta de pe drum si o lua pe camp, unde mocirla era si mai mare. Si spre mirarea mea, caii si caruta depaseau camioanele si reintrau pe drum fara sa se impotmoleasca. De unde concluzia ca tehnica avansata de transport fara drumuri pe masura e lipdita de eficacitate.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog