România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

O aberație: lui Ion Iliescu i se ia certificatul de revoluționar

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „O aberație: lui Ion Iliescu i se ia certificatul de revoluționar”

 • Alta fumigena marca manastireasca. Nutret de cea mai buna calitate. Hai cu legile alea odata!

 • * Că veni vorba de revoluție, dacă ar fi depins doar de voia poporului, nici n-ar mai fi avut loc.
  * Cântecelul cu podul de piatră parcă e creația unui ing.constructor care povestește nepoților evoluția structurii podurilor romane. Podul de la Lețca s-a prăbușit din multiple cauze, una dintre ele fiind chiar apele mari, cu debit și viteză crescută care au spălat fundației pilei centrale a infrastructurii.
  * Cred că vă mai aduceți aminte de lecturile suplimentare pe care le-a avut generația noastră; unul dintre volumele cu autor rus se numea Un erou la 15 ani. Cine a emis fake news-urile s-o fi inspirat din volumul ăsta.
  * Am impresia că cineva își bate joc de don general în materie de discursuri. Noi nu suntem supuși britanici ca să dăm raport la regină.
  ** Dacă tot mergeți în Italia treceți în plan și Montesiepi. Vizitați Capela unde puteți vedea și vestita sabie a prințului Arthur. (Cred că ați văzut și serialul Merlin de pe Netflix.)

 • Buna dimineata,
  Super comentariul dumneavoastra, felicitari pentru modul rational, echidistant si mai ales bine documentat in care va pregatiti interventiile pe subiectele zilei !! O posibila ipoteza de luat in calcul vaizavis de modificarile legislative aparent intamplatoare ce vizeaza in mod explicit pe Traian Basescu si mai nou pe Ion Iliescu, poate ca asistam la un proces de durata medie in care se incearca marginalizarea si chiar satanizarea in ochii opiniei publice a imaginii fostilor presedinti ai Romaniei, urmand ca treptat vanatoarea de fosti comunisti sa fie extinsa la nivelul fostilor membri de partid ai PCR-UTC dupa modelul practicat atat de rusi in stalinism dar si de americani in plin razboi rece. Si nu m ar mira sa asistam in viitorul apropiat la declansarea unei campanii de presa bine organizata de trusturile de presa aservite altor turnuri de putere din afara Romaniei prin care sa se explice opiniei publice -useful idiots ca discrepantele de dezvoltare sunt imputabile actualilor decidenti politici de la Bucurrsti numai pentru faptul ca cei in cauza ca au fost in copilarie membri ai Uniunii Tineretului Comunist din Romania sau orice alta bazaconie de tip usr-ist sorosist.

 • Bună seara, Maestre Ion Cristoiu și bine v-am găsit ! Titlul este simbolic și reflectă foarte bine adevărul ,Maestre ! De ce nu i se anulează
  sau nu i se ridică Certificatul De Revoluționar și domnului Marcel Ciolacu ,că a făcut atâta caz din acest lucru,de parcă nu ar fi avut niciun venit de subzistență ?Să fim realiști ,cât de cât ,în limitele normalului ! Știm cu adevărat care au fost meritele domnului Marcel Ciolacu în derularea evenimentelor din decembrie 1989 ,de a primit acest certificat? Cu siguranță, domnul Ion Iliescu ,fostul președinte al României ,merita din plin acest certificat ! Pe de altă parte, ca să fim drepți ,trebuiau ridicate toate aceste certificate tuturor așa-zișilor disidenți ! Într-adevăr este o adevărată aberație acest lucru ,după cum spuneți cu multă obiectivitate dumneavoastră, Maestre !Vă mulțumim pentru un jurnal video de excepție foarte frumos și foarte interesant, prezentat și argumentat cu multă obiectivitate și acuratețe, Maestre Ion Cristoiu! Un sfârșit de săptămână binecuvântat vă dorim !

  • Poeziile „Sergentul” si”Penes Curcanul” au ca erou pe Constantin Țurcanu zis Penes Curcanul de loc din Vaslui, participant la Războiul de Independenta, la Al doilea Război Balcanic și la Primul Război Mondial alături de Regimentul 13 Dorobanților Rahova din Vaslui!!!Dacă era din Gagesti Deal era mai greu ca Vasile Alecsandri sa găsească rima, dar nu a fost sa fie!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *