Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

O carte cu autograful lui Ion Cristoiu pentru cel mai mai inspirat comentator

Prima carte a fost câștigată de Alina Elena Sturzoiu.

  • Pentru comentariile la subiect, bine argumentate;
  • Pentru că nu laudă fără măsură și nu critică fără rost;
  • Pentru buna documentare;
  • Pentru că semnează cu propria identitate;
  • Pentru implicarea socială;
  • Pentru că este o luptătoare;
  • Pentru fidelitate.

În continuare, căutăm cele mai inspirate comentarii pentru a doua carte dăruită.


În ultima perioadă, cristoiublog a avut o creștere semnificativă, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook. Desigur, asta a însemnat și o creștere a cititorilor care își exprimă opinia la rubrica dedicată comentariilor. Din când în când, ne confruntăm și cu asaltul postacilor, conturi false care insultă, pe care le raportăm și blocăm imediat. Se vede că este un atac concentrat și direcționat, deoarece au aceeași temă.

Pentru cititorii de bună credință, avem o veste! În fiecare lună, celui mai inspirat comentator i se va oferi o carte cu autograful lui Ion Cristoiu. Atenție, nu celui care laudă, că nu asta urmărim. Dimpotrivă, criticile, formulate civilizat, sunt binevenite. Îi includem, desigur, și pe cei care urmăresc „Jurnalul meu video” pe YouTube, unde avem iarăși o creștere a abonaților și am ajuns la 37 800.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „O carte cu autograful lui Ion Cristoiu pentru cel mai mai inspirat comentator”

  • Pentru un om care pare a fi conștient de irelevanta individului în fata istoriei, nu înțeleg de ce dl Cristoiu continua sa se convingă alminterea.Cum sa îmi explic altfel jurnalul, blogul domniei sale? Sa fie asta o contradicție născută din dorința fireasca a fiecărui om de a-și învinge destinul, sau e chiar o încercare de a a-l înțelege pe Sisif? Altfel, e un deliciu pt mine , sper sa nu fie un supliciu pentru domnia sa. Vivat, crescat, floreat!

  • Tudor Barbu este blocat de tot, probabil colegul meu nu a văzut comentariul rămas. Nu vă spun asta să vă dau satisfacție, nici să vă șterg dezamăgirea, ci pentru a vă atrage atenția ca, prin comentarii, să vă referiți strict la subiect. Dvs prea vă băgați pe unde nu vă fierbe oala și încercați să faceți ordine în chestiuni care nu vă privesc. Fac referire la un incident mai vechi. Nu știu ce lucruri înțelegeți dvs. și nici nu mă interesează.

  • Care e? Poate ne-a scăpat. Mulțumim

    • Nu avem de ce să-l blocăm pe Tudor Bucur. Dar nici să-l citim și băgăm în seamă. Judecă și dă verdicte, se crede deținătorul adevărului, dar nu folosește un limbaj nepermis. Atât poate, atât face! Probabil, ca mulți alții, pentru a se înfoia: „Ce i-am făcut lui Cristoiu!”.

  • m-am gandit intr-un timp sa fac cumva sa-l intalnesc pe maestruCarstoiu,vroiam sa-i solicit o prezicere,o proorocire in legatura cu revenirea si primenirea natiei romanesti din marasmul ingrijorator in care a fost si este adusa de elita politica bufonistica din Romania.Precizare,bufoni cu ifose,si regii aveau bufoni dar nu
    intrau….in catedrala!!!!!!

  • Vă mulțumim pentru comentarii și observații. Vă asigur că ajung la domnul Cristoiu. Nu doar cele de aici, ci și de pe YouTube, de la editorial și de pe Facebook. Evident, fac o selecție. Și le citește pe toate. Vă așteptăm cu interes în continuare. Sănătate și numai bine!

  • Buna ziua,
    Eu va urmaresc jurnalul video, cu mare placere.
    Este vocea unui om sincer , poate unul din sigurii jurnalisti independenti pe care ii mai avem.

    O idee: Lasati-l pe Iohannis , oricum in cativa ani va fi istorie. E si extrem de plat si plictisitor ca om.
    Scrieti si despre ce e bun in tara asta, despre oamenii care castiga cinstit, despre oamenii care aduc valoare, despre ceva constructiv si bun.

    Presa noastra are in marea majoritate doar doua ipostaze : propaganda sau tabloid.
    Faceti si un alt fel de presa: presa obiectiva.

    Si inca un aspesct : obiectiv este sa pui in lumina si partiele bune, nu numai cele rele, exact asa cum apar ele.

    Asa ca mai putin Iohannis.

    Multumesc
    Sanatate va urez si putere de munca!

  • Domnule Cristoiu, trei sfaturi, fara sa fie neaparat din dorinta de a castiga o carte de-a dumneavoastra:

    1. Incercati sa raspundeti comentariilor. Dumneavoastra scrieti, faceti vlog, apareti la tv (Marius Tuca si Cristache), inteleg ca v-ar lua si mai mult timp sa raspundeti, dar asa ar fi frumos. Comentatorii s-ar simti bagati in seama.

    2. Ati putea face la final de saptamana, duminica, un vlog cu comentarii reusite. Sa dati si nume (asa cum apar ele) si sa dedicati vlogul strict comentariilor. Ma rog, nu toate, cate or intra in 20-30 de minute.

    3. Mi-as dori, aici e o dorinta, nu un sfat, sa aveti interviuri mai dese. De la 1 interviu pe zi ati ajuns la 1 interviu pe saptamana. Cam putin. Dumneavoastra sunteti mai bun ca intervievator decat ca invitat. De fapt, cel mai bine va sta ca „vioara a doua”: sa fie un moderator, sa puna el intrebarile, iar dumneavoastra sa interveniti doar din cand in cand. Imi permit sa propun cateva nume de persoane carora sa le luati interviu:
    – Bogdan Tiberiu Iacob (tot spuneti de el, de site-ul lui, dar eu, unul, as vrea sa-l si si vad, sa-l aud vorbind; imi place enorm ca om, dupa cum posteaza);
    – Emil Hurezeanu (nu i-a luat nimeni interviu dupa ce a fost rechemat din postul de ambasador?!);
    – Fosta dumneavoastra angajata, subordonata, Floriana Jucan;
    – Emil Constantinescu;
    – Victor Ciorbea (fost avocat al poporului, printre altele, inainte de R. Weber);
    – Ionut Cristache (il stim ca moderator, dar cum este, oare, ca invitat?).
    – Medicul Razvan Constantinescu;
    – Regizorul Cristi Puiu;
    – Mihai Gadea (l-as vrea in postura de intervievat).

    As mai putea continua lista. Dar am zis destui.

    • Domnule Călinescu, eu i-am propus Maestrului să-i ia un interviu lui Cătălin Stefan Ion, și, probabil, încă mai ‘reflectează’!… :-))
      Așa cum Eugenia Vodă l-a intervievat pe Vlad Irimia (Tataee, de la BUG Mafia), la emisiunea Profesioniștii, putea și Maestrul să facă ‘un pustiu de bine’ și să-l asculte pe Cheloo, de la Paraziții!… :-))
      „Spărgea audiența”, cu ocazia asta!… (Cel puțin pe un segment de public!)
      Altfel… despre premiu… ne luptăm pînă la capăt!
      Pînă la ultima picătură de sînge! (sau, cel puțin, de creier)
      Cine-l cîștigă, îi trimite celuilalt o poză cu autograful domnului Cristoiu, pe cartea respectivă!
      Batem palma? 😉

  • Domnule Ion Cristoiu, aș putea să concurez la categoria „Cel mai NE-inspirat comentator”? :-))
    Doamna Cora cred că mă știe ca pe un cal breaz, cu comentariile mele (uneori lipsite total de inspirație!), postate ‘la ore mici’, atunci cînd se crapă de ziuă, pe adresa de contact a acestui blog.
    Lăsînd gluma la o parte, vreau să fac o ‘declarație publică’ în acest comentariu:
    V-am ‘cunoscut’ mai bine (vă știu de la ScînteiaTineretului, pentru cei născuți după ultima ploaie) odată cu debutul paranoiei legată de coronavirus, la începutul anului trecut.
    Am urmărit cu mare interes și plăcere aproape toate interviurile dvs. Majoritatea, GENIALE!
    Apoi, cu ‘Jurnalul meu video’, mi-ați creat dependență!
    În ‘bezna’ jurnalistică de astăzi, analizele dvs, conduse de o logică IMPECABILĂ, și dublate deseori de un umor debordant, sînt ca o gură de aer proaspăt, în ‘peisajul’ jurnalistic actual! (Îmi cer scuze, nu am vrut să vă jignesc numindu-vă jurnalist! :-)) )
    Aș putea să continui mult timp așa, dar nu vreau să ocup timpul nimănui.
    Dacă cineva simte nevoia să mă înjure pentru ce am scris mai sus, poate să o facă liniștit pe contul meu de fb. La argumente, răspund cu argumente. Rareori blochez pe cineva, doar cazurile ‘patologice’.
    Altfel, să vă dea Dumnezeu sănătate, și să postați ‘Jurnalul meu video’ și peste 20 de ani!
    (Vorba lui Marius Tucă: „Dacă s-ar putea, puțin mai devreme!”)
    Dacă nu, e bine și așa!
    Cu respect,
    Ion Ribinciuc

    • Sunt în vacanta și mă distrez citind tableta,,Pe muzeul Antipa,, pag.108 din cartea,,De la o lovitură de stat la alta,,Nu m-am gândit niciodată să ajung pe acoperișul de tabla al muzeului pentru a vedea mitingul.La cat de rotofei sunteți,vorba lui CVT.

  • Maestre jurnalul video este o pastila tratament pentru mine.
    Va ascult, va citesc si va citez in comentariile

  • Bună idee!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *