Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

O ciudățenie: cum de a descoperit FSB-ul cu nume și date cum a avut loc atentatul?

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „O ciudățenie: cum de a descoperit FSB-ul cu nume și date cum a avut loc atentatul?”

  • Si daca fata nu este moarta, poate nici nu era in masina in momentul exploziei. Sa nu se uite manevra suspecta facut de masin, acel viraj executat brusc, inainte cu citeva secunde de explozie. Masina a oprit dupa care a explodat. Poate astfel se explica de ce FSB a stiut destul de repede de tentativa, de omor. Poate din acelasi motiv Dughin nu era in masina. Prin desfasurarea evenimentelor s-a incercat sa se dovedeasca ca ucraina este, a devenit un stat terorist.

  • Dl Cristoiu, ma asteptam sa comentati declaratia acestui individ: The head of the defense committee of the House of Commons of the Parliament of Great Britain, Tobias Ellwood, said that the deliberate accident with a radiation leak, committed by the Russians at the Zaporizhzhia NPP, should be interpreted as an attack on NATO countries.

    “Let’s make this clear now. Any intentional damage that would cause a potential radiation leak in a Ukrainian nuclear reactor would be a violation of Article 5 of NATO,” the British parliamentarian wrote.

    A fost facuta pe 20 August, nu stiu daca rusii se vor implica, mai repede cred ca ucrainienii se vor folosi de aceasta oportunitate sa atraga NATO in conflict (nuclear?).

  • Bună ziua,
    Domnule Cristoiu, dacă tot sunteți în Manchester și poate nu-l aveați deja inclus in lista de subiecte, v-aș sugera să vizitați M.O.S.I.( Museum of Science and Industry). Și, da, de o perioadă de timp există atenuări semnificative (aș zice că sunt ciclice) de sunet. Toate cele bune !

  • Cind gresesti nu este o rușine sa iti ceri scuze
    Pentru cei care intimplator citesc ceea ce știu va rog sa ma scuzați am greșit
    Ipotezele emise de mine și care s-au dovedit false aveau la baza informația ca in atentat au murit atit fata cit și șoferul mașinii
    Prezenta unui sofer schimba in opinia mea datele problemei și au generat greșeală in supozițiile mele
    Revin și spun ținta era Dughin care își vizita des fica și care avea împreuna cu aceasta deseori un program comun
    Presupusul atentator care ii urmarea pe cei doi era la rindul ei urmărită monitorizata de FSB
    Ipoteza Dvs ca au lăsat urme clare pentru a arată ca ei au fost mai are in spate cred o fațeta
    Estonia este una din cele mai vocale adversare a Rusiei
    Dacă atentatorul a găsit refugiu in Estonia și aceasta are sa se opună extrădării atunci o țara membra UE și NATO ascunde și apăra un presupus terorist o persoana bănuită ca a organizat și finalizat un atentat cu bomba soldat cu victime
    Ucraina reușește in felul acesta sa atragă și sa compromită indirect o țara aparent prietena

  • Slăbuță atmosferă la stadion!În Germania,la FC Kaiserslautern,e mai spectaculos,mai energizant.Toată lumea poartă tricou roșu(culoarea clubului),fular,steaguri,se cântă mult.Se folosesc chiar petarde,e o atmosferă incendiară.Chiar dacă nu-ți place fotbalul,efectul de turmă este pe primul loc.Ce e mai deosebit,stadionul se află în oraș și nu la periferie.Cănd se joacă acasă,în toate magazinele,localurile,cineva poartă tricou roșu.Orașul Kaiserslautern trăiește din fotbal.Dacă mai și câștigă,orașul “explodează”de distracție și voie bună.Ce nu îmi place,este foarte multă poliție,exagerat.De câte ori am fost,niciodată nu s-a ajuns la bătăi între fani.Se pun la dispoziție garnituri de trenuri pt.fani,infrastuctura e bine pusă la punct.Între 40000-50000 de spectatori vin regulat la meci,majoritatea au abonament.Sperăm să ajungă în Prima Ligă.

  • Facete ceva cu sonorul daca se poate in ciuda improvizării.

  • Bună dimineața! Maestre este o problemă cu sunetul înregistrării; alternează de la f.slab la normal.

  • asta cade in sarcina judecatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *