Raport ONU: Foametea la nivel mondial s-a accentuat din nou anul trecut, iar amploarea acesteia ar putea fi fără precedent în 2022 (news.ro)

O icoană rusească e protectoarea Alpinilor italieni!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „O icoană rusească e protectoarea Alpinilor italieni!”

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Frumos podcast ,excepțional ,aș putea spune ! Să nu ne mai mirăm de venirea Antihristului pe Pământ și de distrugerea planetei și a omenirii, Maestre ! Toate jocurile de interese ale marilor puteri converg într-un singur scop, cel de-al treilea război mondial, dar nu un război care să dureze puțin și care să nu facă prea multe victime, ci unul care să traumatizeze generații întregi gândindu-ne la un război cum a fost războiul de 100 de ani ,asa cum bine intuiți dumneavoastră, Maestre ! Niciun om de pe Terra nu ar trebui să accepte să fie victima acestor interese obscure de putere care , treptat, treptat, ar putea duce la dispariția noastră ca entități fizice și spirituale pe Pământ ,ca persoane raționale cu capacitatea de a discerne între bine și rău , între întuneric și lumină ,între credință și necredință ! Icoana rusească a Maicii Domnului, protectoare a alpinilor sau vânătorilor de munte italieni ,nu are nicio vină că se află în Italia ,așa cum la Florența se află mormântul Prea Sfântului Profet Creștin -Ortodox Ioan Gură De Aur ! Ar fi un mare păcat ca un șef de stat sau un conducător, oricât de important ar fi el sau oricâtă importanță si-ar da , să se războiascaă cu trecutul , cu prezentul și cu religia creștin- ortodoxă , religia sfântă a iluminării spirituale întru credință a întregii omeniri ,însuși războiul dintre Rusia și Ucraina fiind o încălcare a moralității creștine și creștin -ortodoxe ! Vă mulțumim din tot sufletul pentru efortul dumneavoastră de a realiza aceste podcasturi de excepție interesante ,ziditoare de suflete frumoase și curate, cu o viață și o credință adevărate ,neîntinate și neînvinse de umbra și de groaza războiului și a morții ! Felicitări, multă sănătate, multe realizări și mult succes,vă dorim, Maestre !

  • Ani în urmă și TB își căuta un job bine plătit pe la diverse structuri transatlantice…zvonuri erau multe, realitatea a fost cu totul alta. Nu va găsi nici actualul nimic și nici măcar pe don general făcându-i campanie electorală pentru un post ales din partea PNL…
    Vacanță plăcută în continuare!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog