Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

„O minte fără carte e ca o pasăre fără aripi”

Proverbul acesta tibetan, de-o simplitate seducătoare, va fi laitmotivul evenimentului ce va avea loc în ziua de 16 iunie  2022, ora 17:30, în sala „Regina Maria” a hotelului Hilton – Athénée Palace din București. Atunci, chiar la începutul vacanței școlare, îmi voi scoate în societatea din ce în ce mai restrânsă a iubitorilor de carte, volumele Homo homini… virus și Lumea de azi în aproape șaisprezece interviuri  (partea a doua). De asemenea,  voi repara nedreptatea făcută, din motive obiective, altei apariții publicistice (în luna decembrie  a anului trecut) – Dragul meu haștagist -, când restricțiile anti-COVID ne-au ținut în izolare silită. Și, nu în ultimul rând, voi semnala publicarea la Paris, la Editura Edilivre, a monografiei  Russie 2018. De Pierre le Grand à… Deschamps  (Rusia 2018. De la Petru cel Mare la… Deschamps). Îmi vor fi alături cu o vorbă bună câțiva dintre interlocutorii iscodiți de mine – Ion Cristoiu, Alexandru Athanasiu, Cornel Nistorescu, Octavian Știreanu, Marius Tucă, Gheorghiță Ciocioi, Nunu Brylynskei și Florentin Țuca.

Cum Editura RAO s-a oferit să mă găzduiască din 2007 încoace, cuvenitele mulțumiri celor de acolo, ca și tuturor cititorilor mei, pe care îi aștept cu emoție. (Marian Nazat)

Mesajul lui Ion Cristoiu la acest eveniment îl puteți urmări aici:

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *