Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

O misiune frumoasă, dar un gust amar când vii acasă și știi că ai fost săracul de la masă

În 20 august este Ziua Națională a Ungariei. La parada organizată la Budapesta, nici oficialitățile de rang înalt, dar nici soldații nu au purtat mască, eveniment consemnat pe cristoiublog.

Ne-a scris Sorin Robert, militar în rezervă:

„Am fost într o misiune în Ungaria, acum vreo 10 ani, într-o unitate militară din Debrecin.
Păi, nu am văzut soldați mai mândri că aia, nicăieri. Când au defilat prin oraș, toată lumea îi aclama de parcă atunci câștigaseră 10 războaie.
Noi, mai la urmă, cu uniforme făcute ca de hârtie, cu pantofi mari care ne ieșeau din picioare, șontâc, șontâc. Și cu o groază de comandați pe lângă noi, să nu cumva să ne pierdem.

O misiune frumoasă, dar un gust amar când vii acasă și știi că ai fost săracul de la masă.
Bașca, erau pe acolo și italieni, polonezi, cehi.

Respectul pentru Armata țării tale ar trebui să plece de la conducătorii țării.
Noi, rezerviștii militari, ne judecăm cu ministerul Apărării naționale pentru drepturile noastre.
Așa că, purtăm masca în continuare”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „O misiune frumoasă, dar un gust amar când vii acasă și știi că ai fost săracul de la masă”

  • ne-au aparat prin afghanistan,prin somalia,prin irak, numai ca nu au si furat petrol ca big brotheru lor american…..
    nici ei nu pot sa-si explice de ce am trecut Nistrul,de ce Decebal ne trecea Dunarea…..au uitat si de intrarea in Budapesta.
    chiar, macar pensiile speciale cresc mai repede decat inflatia?!

  • Va judecati nu pentru onoare ci pentru bani pe care ii numiti „drepturi”.Si voi,politia,toata bugetarimea vrea doar drepturi,privilegii,vouchere ,pensii fara numar,etc.Romania tacuta nu va mai poate tine in spinare.Asa ca lasati sensibilitatile propagandistice si mai puneti mana pe lopata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *