Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

O nouă dovadă că Florin Cîțu nu are nicio legătură cu politica


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „O nouă dovadă că Florin Cîțu nu are nicio legătură cu politica”

  • io zic chiar mai mult
    daca un grup de talibani vor nesocoti ordinele sefilor, spre ex omorand femei, sau orice altceva pe tema, vor fi impuscati in piata publica, vor fi dati ca exemplu
    creca suna ciudat, insa…n am nicio indoiala ca asa se va ntampla, iar asta rezulta din analiza strategilor, din felul cum gandesc ei.

  • Maestre, talibanii in primul rind au altfel de strategi. strategii talibanilor gandesc global, asta se vede in tot ce fac talibanii. e alt nivel acolo, lumea talibanilor, azi, e diferita fundamental de cea de acum 20 de ani.

    culmea e ca cei ramasi urma nu sint talibanii, ca ei, iata, evolueaza, ci ziaristii:)) care ii privesc folosind ochi expirati, ochi care erau la moda acu 20 de ani…