Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

O nouă lovitură dată valorilor naționale

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „O nouă lovitură dată valorilor naționale”

  • Ce usor sunt manipulati guvizii. In codul rutier spune ca se poate parca pe carosabil unde nu exista interdictii. Dar baietii destepti si-au luat strazile pe persoana fizica. Romania, teritoriul unei foste tari, actualmente colonie in care „calugarii de la Manastire” se „aia” cu bolta in capul „iobagilor”. Poti pentru ca sa spui ceva? Nu, ca-ti sar in cap „deontologii”, ca cica asa e „afara”. Pai noi suntem deja afara. Din tara si din Istorie. Hai, repede lock-down, masti si vaccin si multe masini electrice (eco) sa nu cumva sa se prinda guvizii ca sunt deja prinsi in plasa! Va propun un nou termen pentru fosta tara numita Romania: rebut istoric. Claba!

  • In primavara cand s-au marit de 9 ori tariful parcarilor de resedinta nu ati spus nimic, stit povestea aceea: cand i-au arestat pe evrei nu am spus nimic… cand m-au arestat pe mine nu a mai ramas nimeni care sa sară? Exact asta s-a intamplat, noi deja am platit 600 de lei pe an in zona Nerva Traian, platiti si dvs acum.

    • E prea putin. Ar trebui taxa de 10.000 de lei/zi. Romanii merita tot ce e mai bun! Vrem o tara ca afara! Claba!

  • 1) De ce nu a apărut pe youtube jurnalul din 05.08.22 ?
    2) In legătură cu parcarea mașinilor riveranilor, primăria capitalei are abonamente speciale pentru riverani, respectiv de 1200 lei pe an în zona zero și 1000 lei pe an în zona 1

  • Voi fi telegrafic :
    1. Citesc doar acest blog. In rest informatii la sursa. Dl.Cristoiu este indirect unica mea legatura cu Vrancea.
    2. Despre Marin Preda mi se pare normal sa vorbeasca Dinescu si Tanasescu. Sunt in viata si au avut destule „avantaje” pe atunci.
    3. Am „Viata ca o prada” cu dedicatie de la Moncher. Despre „gravitatea lui MP”, am dat odata un citat, dar a trecut neobservat.
    4. M-am intalnit de doua ori cu Preda la niste agape. Eram tanar. Cineva, drag mie, ma lua cu el ca sa cunosc „lumea buna”.
    Chiar sunt curios daca mai traieste Dna Elena Preda. Am cunoscut-o / copiii erau mici in acea perioada.
    5. Nu vreau sa vorbesc despre „omul Marin Preda”. Las pe fiecare sa isi imagineze ce vrea……
    ==============================================================================================
    Va rog daca se poate : fara comentarii la aceasta postare !. Sunt doar amintirile mele.

  • La noi în Sibiu ,în spatele blocurilor de pe Mihai Viteazu,există de 2 ani parcare etajată cu plată și cred că există și în alte zone ale orașului.Infrastructura transportului în comun în Sibiu este bine pusă la punct(Astrid Fodor-respect),se construiește mult în oraș,spațiile verzi sunt îngrijite,avem oraș frumos.Este un bun exemplu pt.alți primari.

    • Ce fericiti sunteti ca platiti parcare. Va felicit. Ati citit vreodata Codul Rutier? Macar de curiozitate. Am inteles, niste baieti destepti si-au luat strazile (domeniul public) in stapanire pe persoana fizica si dvs va felicitati ca le umpleti conturile. Oare impozitele locale de ce le platiti? Ca sa stiu si eu si sa nu mor prost. Multumesc!

  • Bună ziua Maestre.
    Referitor la primul subiect, consider că aniversările culturale ar trebui să fie urnite dinspre societatea civilă cu ajutorul Academiei Române și eventual cu largul sprijin al presei. Puterea, în momentul de față, nu face decât PR pentru foștii si eventual viitorii sponsori ai campaniei electorale. Problema însă din punctul meu de vedere este alta, constat cu stupoare că cititul este o îndeletnicire căzută in desuet. Să mă explic: discut adesea cu tatăl meu (68 de ani) și cu persoane din anturajul lui, cu pretenții de intelectuali și constat cu o oareșce amărăciune faptul că nu au mai pus mâna pe o carte de ani de zile. Pot presupune (altfel nu îmi explic declinul abrupt din ultimii 10-15 ani pentru carte) că cititul era pur si simplu o activitate în combaterea plictiselii. Spun asta pentru că nu aveai prea multe opțiuni de a-ți ocupa timpul pe vremea comunismului, drept urmare citeai ceva. Astăzi ai facebook, tiktok, instagram, etc., care apropo, sunt devorate de seniori. Pe lângă faptul că această constatare îmi lasă un gust amar, în același timp îmi provoacă și o frustrare prin simplul fapt că găsesc cu greu o persoană care să-mi recomande o carte.
    În ceea ce privește al 2-lea subiect referitor la parcări, aici cred că ar trebui să intentați un proces colectiv împotriva primăriei (nu văd altă cale). De exemplu la mine în oraș, este o situație similară cu a dvs., locuiesc în centrul Aradului în imediata proximitate a pieței Mihai Viteazul, o zonă extrem de aglomerată; plătesc un abonament anual în valoare de aprox. 200 RON (1000 RON/lună este un afront) și parchez unde găsesc loc liber pe stradă. Norocul meu este că fiind piață oamenii vin și pleacă, iar după câteva ocoluri se eliberează un loc. Nu doresc să iau apărarea autorităților statului dar vă pot spune că dinamica și viteza de dezvoltare unui oraș ca București aduce un număr tot mai mare de autoturisme, iar oricâte locuri de parcare s-ar construi, ele nu vor fi niciodată suficiente. Soluțiile sunt puțin mai complexe (cel puțin pentru edilii mioritici) și e nevoie de viziune pentru urbanism, cum ar fi investițiile într-un transport în comun adaptat nevoilor urbei, digitalizarea instituțiilor cu acces la public, etc.
    Mi-am pus în gând să scriu câteva cuvinte dar cred că încep să fur din deprinderile dvs.
    Sănătate Maestre!

  • Intamplare de dinainte de 1970, film la TV. Reporterul il intreaba pe scriitor ( din pacate mi s-a sters din minte cine era scriitorul):
    – Daca nu ati fi fost scriitor , ce ati fi dorit sa fiti ?
    – Minoritar in Romania !

  • După anii 90 parca înadins s-a făcut să avem un ministru al inculturii și nu al culturii…se distruge totul încet și sigur.
    Cu parcările e mare problemă toată țară. Presa doarme, simțul civic e la pământ.

  • Bună dimineața!
    V-au blocat iar pe YouTube?

    • Da.

      • Incercati sa postati pe Rumble in paralel. Acolo nu o sa va blocheze. Este metoda folosita de toata lumea care deranjeaza „corectitudinea politica”

      • -intrebati la sts!

      • @Cora Muntean
        Daca cititi unele stiri mai vechi ce au atasate clipuri youtube veti constata ca foarte multe au fost sterse.
        Aici nu e vorba ca sterg continut cu mesaje de ura,antisemite,rasiste,nici pe departe,pur si simplu nu au nici o regula si nu doar youtube,am vazut asta pe linkedln,stergeau conturi ale unor oameni care nu aveau nici un fel de mesaj dusmanos sa spunem.Va pot spune ca asta denota doar disperarea lor,l-am ascultat si pe Cozmin Gusa spunand acelasi lucru,avea mi se pare cont pe youtbe si cum se apropia de 50-60 mii urmatori ii stergeau contul.
        Au fost cativa Oameni De Presa care si-au facut Datoria de Ziaristi,au Informat Oamenii Corect Obiectiv.Ce sa spun mai mult,fiecare om face niste alegeri in viata.Oamenii din Romania nu vor putea spune ca nu au fost Informati,Ziariste amenintate cu moartea sau hartuite,Ziaristi amendati sau adusi in pragul falimentului de o junta militara careia ca sa-l citez pe Adrian Severin „le put bocancii”,repet Unii Oameni din Mass Media Si-au Facut Treaba.Profesionisti.De fapt asta e si definitia:Profesionit e cineva care isi face treaba pe care o are de facut si pentru care este platit(sau din pacate nu…)
        O Stire de acum 5 zile,ce pot spune,sumele sunt scandaloase…
        http * s://www.hotnews. * ro/stiri-politic-25711355- * pnl-psd-dat-sume-uriase- * din-subventiile-stat- * pentru-presa-propaganda- * cat-cheltuit-primele-sase-luni * .htm
        mass media romaneasca e supradimensionata in general si are o problema de sustenabilitate economica ce nu se va rezolva decat prin falimente.
        acum din pacate in loc sa avem mai multe surse de informare avem mai multe canale-radio tv internet presa scrisa/online de manipulare/dezinformare samd.
        Toate Bune!!!

    • @
      exprimarea prin superpozitii e calea de urmat, poate,

      tot asa cum ‘sinele civilizatiei’ se polarizeaza, lumea mare urmand a fi, poate, despletita in doua ‘plete’ lipsite de intersectie,
      si intersectia dintre Minciuna si Adevar ( care in modul seamana leit! ) va deveni multime vida ( pentru ca Minciuna se va exprima intotdeauna vectorial! )

      Mestre, pe Vremurile astea ‘capul mesei’ e fix acolo unde e ‘omul care se exprima’.

      asta rezulta din Definitia Referintei Absolute

      prin urmare ‘capul mesei’ e fix acolo unde va aflati ‘atunci cind va exprimati’.
      pe un deal, pe o vale, la soare sau la umbra, indiferent unde sinteti acolo e ‘capul mesei’ atunci cind va exprimati.

      iar asta e valabil in cazul ‘fiecarui om care se exprima’ pe Vremurile astea, cazul dvs fiind un simplu caz particular

    • 1) De ce nu a apărut pe youtube jurnalul din 05.08.22 ?
      2) In legătură cu parcarea mașinilor riveranilor, primăria capitalei are abonamente speciale pentru riverani, respectiv de 1200 lei pe an în zona zero și 1000 lei pe an în zona 1
      Pentru abonament contractul și plata se fac online pe site-ul primariei capitalei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *