Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

O săptămână de succese de imagine pentru Marcel Ciolacu

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „O săptămână de succese de imagine pentru Marcel Ciolacu”

  • O vacanță inedită într-adevăr!
    Principalul partid de opoziție are toate șansele să câștige electoratul pe fondul greșelilor și lălăielilor guvernanților. Din prima săptămână le iese cu virgulă la reforma pensiilor speciale în sensul că se schimbă tot dar nu se modifică nimic; despre pensiile noastre probabil că trebuie iarăși să mai avem răbdare până când se vor majora cu te miri ce și mai nimic. Nici cu legea salarizării nu se va face vreo minune. M-am uitat de curiozitate în ce vor consta majorările din învățământ. S-au modificat aproape insensibil, la zecimala a doua, coeficienții de ierarhizare. Concluzia – e așa o prioritate învățământul încât tot în fruntea cozii va rămâne.
    Dvs. ați lăudat doar părțile bune, cred că de încurajare?

  • AUR NU ESTE PARTID, ESTE O GLOATA MUTATA TEMPORAR DIN TRIBUNE IN STRADA…LA ALEGERILE PARLAMENTARE NU VA DEPASI 15%…și în timp va avea soarta PRM_ului.

  • Tilișca, NU MERITA ATENTIE. PIERDETI VREMEA CU EXPIRATUL ASTA…Nea Ioane, aveți puțintică răbdare până veți trece la atacarea PSD!

  • Cossete aia face și ea sluj pe lângă ambasadoarea SUA , dați-o -n colo de haștagistă soroșist -cia-istă ! La Lucovid Organ ce pretenții să aveți maestre ! Pt mine , acest individ infect este unul dintre principalii instauratori ai dictaturii în România , din noiembrie 2019 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *