Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Occidentul a vrut să facă din Nicolae Ceaușescu un fel de Zelensky al Războiului Rece

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Occidentul a vrut să facă din Nicolae Ceaușescu un fel de Zelensky al Războiului Rece”

  • Claudiu Târziu, către membrii AUR: ‘Ascultaţi-mă bine, n-am băut nimic. Avem șanse să luăm peste 50% la parlamentare

    …e adevarat ca Potentiale disponibile sint doua, Natura si Artificialul, insa tre sa te comporti natural sau artificial pentru a te da pe potentialele astea:)), caz in care poti ajunge la 50%, …asa e 🙂

  • Domnu’ Cristoiu,

    Parerea mea este ca in vizita de la Londra s-a discutat ceva atat de „dramatic” incat Ceausescu a decis sa plateasca rapid toate datoriile externe si s-o rupa cu occidentul. Ce l-o fi facut sa ia o decizie atat de radicala, habar n-am. Dar din felul in care au decurs evenimentele, presupun ca a fost santajat. Asta e singura concluzie logica care ar explica schimbarea drastica a politicii de deschidere fata de occident de pana atunci si inceperea unei politici agresive ultra-nationaliste si deopotriva anti-imperialiste. Ori ce „imperiu” avea el in vedere daca nu fix pe cel britanic?…
    Nu degeaba s-a temut el dupa aceea de „agenturili straine”… !

    • @Paul
      cronologic.
      1.vizita Ceausescu-iunie 1978
      2.tradare pacepa-iulie 1978
      de la englezi:BAC 1-11 model 1963 si Rolls-Royce Viper Mk632-41M pentru iar 99.rombac se stie,polua fonic si nu era primit pe aeroporturi vest iar motorul de iar 99 si 93…model 1951.sper ca suficient.
      cu francezii renault 8 apoi imediat renault 12 in „ton cu vremea”…allouette si puma idem,cu oltcit a fost prostie romaneasca.

      • Da, face sens… !
        Nu stim noi tot ce se intampla in spatele „usilor capitonate” bine pazite ale Zeilor, dar vedem urmarile!… 🙂

    • @Paul
      4.Colonelul Spetsnaz spune că Marea Britanie este „creierul” SUA-Andrei Kumov, colonel al Spetsnaz,04 August 2022.
      3.bill gates cu patentul asta e o gluma,o clona.
      Incredibil, dar brevetul cu numarul 666 ii apartine lui Bill Gates, artizanul pandemiei! In data de 6 iunie 2006, cand Gates era proprietar deplin, Microsoft cerea sa se elibereze patentul care sa transforme activitatea umană, cu omul ca biosenzor, pentru „minarea” (producerea) de criptomonede. Patentul din sectiunea inteligentei artificiale (AI) este WO/2020/060606/AI. Coincidenta, dar 666 este numarul fiarei, fara de care „nimeni nu va putea cumpăra sau vinde decat daca are semnul (pe mana sau pe frunte)”, conform Apocalipsei lui Ioan.
      2.tanti a lu queen are 4 cifre 6 in id-ul cronologic si 3 le are de acum 69 ani…GHINION…5 de 6
      Princess Elizabeth of York 21 April 1926 (age 96) Reign 6 February 1952 – present Coronation 2 June 1953
      1.cam asta e cu perfidia albionului,silent knife,imperiul in care soarele nu apunea acum vreo 100 ani…
      0.inclusiv evreii au recunoscut ca acest imperiu stapanea lumea din periada medievala.
      We are nearing the death of the old geopolitical system and of the world order that has kept repeating itself from the medieval ages.
      By VAS SHENOY Published: JUNE 25, 2022 15:52 Updated: JUNE 26, 2022 05:33
      https * ://www. * jpost. * com/opinion/article-710365

      • @vali
        6-6-6
        -e o poveste a Cifrelor, a ‘celor sapte cifre’
        -e o poveste a Reazemelor Balantei Creatiei care sint 4-6-8, care devin 6-6-6

        adica 6-6-6 e despre Redefinirea Matricii Creatiei, în dapt a Sistemului de Valante al Creatiei.
        6-6-6 e despre Miezul Samburelui Creatiei,
        4-6-8 e despre 6-le care e Adevarul, iar 6-6-6 e despre 6-le care e Antiadevarul si care s a clonat si pe Reazemul Balantei Cerului si pe Reazemul Balantei Pamantului, adica pe pozitia Cifrei4 si a Cifrei8, care Cifre sint Esente ale Dinamicii Dorintelor, deci in opinia mea povestea lui 6-6-6 e mai complexa decit o simpla insiruire a unei cifre…

        • 6-6-6 se intelege pricepindu l mai nainte pe 4-6-8, …zic io

          • …ca altfel cum sa intelegi ca primul 6, care e o clona a celui din mijloc, il detroneaza pe 4, care e Reazemul Balantei Cerului,
            iar al treilea 6, care e o clona a celui din mijloc, il detroneaza pe 8, care e Reazemul Balantei Pamantului?!

          • Metamorfoza de la 4-6-8 la 6-6-6 e o intoarcere pe dos si cu capul in jos a Dinamicii Dorintelor ( care are ca Esenta fix Iubirea )

          • @Online
            nu prea e posibil deloc cu microunde sau laser asa ceva
            la microunde ai energie mica…chiar si directional…laser-ul…are 1% randament…adica sa aprinzi niste depozite de munitie sau combustibil de la o distanta…sute de metri…cam extrem de foarte greu…daca ai vazu armele americanilor cu laser…functioneaza in impuls…cateva milisecunde…zecimi de secunda…si distrug…de fapt scot din functiune avioane…rachete…lucruri foarte delicate de altfel…ca sa ‘”incingi”…un rezervor…sa mai studieze…randament laser…pe la 1%…directiv…ala pe la siracuza a dat foc unor galere de lemn si panza…cu niste oglinzi acum vreo 2000 ani…istorie…laser…
            Seara Frumoasa!!!

      • ( oare o fi posibil ca depozitele de combustibil, depozitele de munitiie, munitia de pe aciane aflate pe aeroporturi sau combustibilul aflat in acestea sa fie urmarea unui soi de fascicul de microunde sau chiar a unuia laser? )

  • Maestre Ceaușescu n-a ordonat represiune in 89 ?!? Pai a cam ordonat și au murit și suferit oameni, haideti sa nu ocultăm adevărul. Altfel de acord cu logica faptelor. Obsesia lui Ceaușescu că va fi răsturnat de ruși pentru politica lui de independență a atras după sine tot ce au urmat.

  • singurul prieten comunist al izrealului….si-a luat glontzu!

  • maestre,
    saddam a primit ok.ul chiar de la donald rumsfeld……

    • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu !Un titlu și un jurnal video excepțional de frumoase și de sugestive, foarte interesante !Și dacă ar fi vrut, Nicolae Ceaușescu nu putea fi servil rușilor pentru că acest lucru era cintrar principiilor de suveranitate și Independență ale României și ale tuturor statelor pe care el le promova frecvent !Ca să poată manipula România în avantajul său-România a fost mereu o țară bogată în resurse naturale(păduri,Delta Dunării, Marea Neagră ) și de interes turistic și mai ales economic-resurse energetice și minerale -„”Occidentul ar fi vrut să facă din Nicolae Ceaușescu un fel de Zelensky al Războiului Rece „Vă mulțumim pentru un jurnal video extrem de interesant, foarte prețios și foarte reușit, Maestre !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *