Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Oltenii lui Mărin Juvete de la Băilești luară Supercupa

Un nepot a lu’ Veta, care-i tractorist într-o comună încolo la Căpătuiala din Deal, avu mare bucurie. Oltenii lui Mărin Juvete de la Băilești luară Supercupa României la fotbal.
Mă bade, citește bine ce veselie a fost. Niște microbiști din leatul meu tot spuneau ieri că nu este posibil să învingă Oltenia pe cei de la Cluj tocmai pe iarba de la București.

Hai, citește de te crucești nu alta!
Universitatea Craiova a cucerit în premieră Supercupa României la fotbal, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu 4-2 la loviturile de departajare, sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci în care scorul a fost 0-0 după cele 90 de minute regulamentare.

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul Universităţii, italianul apărând penalty-urile executate de Adrian Păun şi Billel Omrani.
Pentru deţinătoarea Cupei României au înscris Gustavo Vagenin, Valerică Găman, Alexandru Cicâldău şi Jovan Markovic, în timp ce de la campioni au transformat Jonathan Rodriguez şi Valentin Costache.

Universitatea Craiova este a zecea echipă care câştigă Supercupa României.
Universitatea a mai jucat o Supercupă, pierzând-o chiar la Craiova, în 2018, 0-1 cu CFR Cluj.
CFR Cluj, care are patru trofee în palmares, a jucat ultimele patru ediţii ale competiţiei, câştigând două şi pierzând alte două.
Sucă s-a bucurat mult când a citit aceste rânduri. Da’ și Costică a lu Corcoduș. Dacă s-a bucurat și Veta!

Acum să vedem ce o să fie în campionatul care începe numai peste câteva zile.
Am pentru voi o întrebare de un milion de puncte. Nepotu’ lu’ Veta, care-i tractorist într-o comună încolo la Căpătuiala din Deal, cu cine va ține el când vor juca între ele două echipe din Craiova? Ați auzit bine. Oltenii au două echipe în campionatul României.

Dar Costică a lu Corcoduș cu cine va ține când vor juca oltenii contra olteni? Atunci să vă văd!
Finala EURO s-a disputat după ce am trimis la redacție textul. Cine a câștigat? Italia? Anglia?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *