Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Omniprezentul Carol al II-lea

1933. Deși pînă la Dictatura regală din 1938 mai sunt cinci ani, iar de la Restaurație au trecut doar trei ani, Regele Carol al II-lea e omniprezent în presa română liberă și independentă. Semn nu doar al unei frenezii a Monarhului, dar și al Cultului Personalității care a început să duduie.
Din România ilustrată din lunile mai și iunie, am ales trei dintre momentele publice onorate, cum se pisicește presa, de Majestatea Sa:
Prezența la primirea lui George Enescu în Academia Română, asistarea, alături de Constantin Argetoianu, președintele Jockey- Club, la alergarea Premiul Regal de pe hipodromul Băneasa, participarea la Parastasul Regelui Ferdinand.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Omniprezentul Carol al II-lea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *