Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Omul lui Cioloș: Sunt presiuni pe premier acum? Să spună cine și cu ce pune presiune pe el

Fost purtător de cuvânt al guvernului pe vremea lui Dacian Cioloș, de care a rămas apropiat, Liviu Iolu, se alătură grupării care îl apără pe Vlad Voiculescu în războiul pe care ministrul îl duce cu premierul.

„Premierul Cîțu pune o poză din datele făcute publice de Ministerul Sănătății.
Acolo vedem că printre categoriile de ”esențiali” sunt și militarii, sereiștii și judecătorii și spune că din cauza asta face verificări, să se asigure că ”nu au fost publicate date care să creeze probleme”. ?!?! Ha?

De ce ar fi o problemă, ”românii trebuie să știe” zice el mai jos, nu?

Secretomania asta a statului român duce de obicei la tâmpirea tuturor. Și la chestii absurde. De exemplu, toți știau în comunism că în nu știu ce fabrici se fac arme și nu biciclete, dar propaganda zicea că nimeni nu are voie să zică asta.

Deci a fost o decizie că se vaccinează militarii și sereiștii? Foarte bine, trebuie asumată și făcută publică, nu cred că nu înțeleg cetățenii de ce. Sunt presiuni pe premier acum? Să spună cine și cu ce pune presiune pe el. Dar gata cu secretele sub care se ascund jmecheri ca până acum”, a scris Liviu Iolu pe Facebook.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *