Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Operațiunea Ciocu’ mic! în scandalul Bâstroe

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Operațiunea Ciocu’ mic! în scandalul Bâstroe”

  • Domnule Cristoiu, pe parcursul jurnalului intrepretati mai multe roluri ceea ce nu e bine. Sunteti ba Porumbel, ba Radu Tudor iar la sfarsit aratati ca un adevarat analist.
    1. Grindeanu. Nu dumneavoastra spuneati ca marea greseala a PSD e ca nu comunica pe facebook? Va deziceti? Semanati cu Pirumbel adica sunteti cotofana. Hai sa va zic eu ceva. Ponta intra in istorie daca le spunea meltenilor din Romania ca nu are bani sa le refaca taierea lui Basescu cu 25%. Conform cotofenelor care sunt anticomuniste PSD este de vina si daca te strici la stomac. Sunteti mare pt ca ati fost scolit untr-o perioada cand se facea carte. Fiti domne consecvent. Francofonia este varianta franceza a catolicismului spaniol in america de sud. Nu presupune doat limba feanceza. E vorba de bani, burse, spalare pe creier, desi sunt mai de acord cu spalarea de creier frantuzeasca decat americana. Macron. Este posibil sa avem o noua Bastllie. Si asta este foarte rau pt calatorii cu buletinul prin UE pt ca daca cade Franta se alege praful de UE. Si nu o sa avem si noi macar sansa unui ROEXit. La final v-ati comportat corespunzator.

  • NASOL!

    Televiziunea lui Adrian Sârbu, Aleph News, a intrat în insolvenţă.

  • Ironii nedrepte. Liderii României fac ce le spune ambasada SUA. Marii noștri prieteni americani știu mai multe și gândesc pentru noi.
    În definitiv, nu se visează aproape toți românii americani?

    • „Marii noștri prieteni americani … gândesc pentru noi.” Gandesc impotriva intereselor noastre.

  • Maestre, vă mulțumim pentru efortul zilnic de a ne spune părerea dumneavoastră despre evenimentele zilei. Vă asigur că acest efort nu este inutil, pentru că în această epocă de nulități hashtag este nevoie de explicații clare, precise, la rece, obiective despre ce este cu adevărat important. Aș dori să vă spun și părerea mea cu privire la cazul Bâstroe-Chilia. Sincer să fiu, având în vedere importanța temei pentru România, eu cred că documentele la care faceți și dumneavoastră referire și care nu sunt făcute publice în realitate nu există. Să le luăm pe rând:
    1. Acordul României pentru circulația navală pe Bâstroe-Chilia. Sunt convins că în mediile ministeriale de specialitate din externe și mediu cunoșteau cu siguranță documentația și concluziile prezentate de domnul Adrian Năstase la emisiunea domnului Turcescu și nu cred că există vreun funcționar care să-și pună semnătura pe un asemenea document pentru că miroase din plin a penal. Sunt convins că există legislație primară privind protecția mediului și mai ales a Deltei Dunării care nu permite un așa acord și a semna un asemenea document miroase a abuz în serviciu. Și cum în ministerele patriei se știe bine că ”cine nu muncește nu greșește”, cu un DNA condus de o echipă nouă, nu se știe ce aduce viitorul. Nu mai zic că în 2024 vin alegerile și cum Caragiale este etern, nu exclud ca tema ”trădării” să devină una populară și larg uzitată de competitorii electorali. De aceea eu cred că acest acord în fapt nu există și de aceea nu este dat publicității. A fost dat doar un comunicat pe media la mișto la comanda unora pentru justifica mediatic săpăturile și traficul naval. Dacă ar exista, chiar și secretizat, sigur ar apărea în campania din 2024 și ar fi devastator pentru emitenți.
    2. Discuțiile inițiale purtate de delegațiile de experți ucraineni și români. Nici aici nu cred că sunt reale concluziile povestite verbal și pe facebook pentru simplul motiv că ucrainenii sunt cu spatele la zid. Au rămas cu Odessa prin care traficul naval este desfășurat sub stare de război astfel încât pentru ei canalul Chilia-Bâstroe este o de importanță colosală, chiar de supraviețuire pentru că, fiind graniță de stat în mare parte, este protejat de NATO. Nu cred că există un ucrainean care să semneze acordul pentru ca România să facă verificări cu privire la adâncime pentru că în secunda doi ajunge pe front la luptă. De altfel nici nu a existat un comunicat oficial ucrainean despre aceste discuții și concluziile la care au ajuns comisiile.
    3. În 15.03.2023 toată România a așteptat ceva ce nu există: acordul ucrainean de măsurare a adâncimii Dunării. Săracul domn Ciucă a spus adevărul că nu există așa ceva…numai că, pe seară, în stil Caracudi, pentru a mai ciupi ceva sevă electorală, unii politicieni au inventat acest acord pe Facebook pentru ca șarada să continue. Evident, nu a fost prezentat niciun document iar partea ucraineană nu a emis niciun comunicat de presă, articol, sau măcar un ”pâs”. Nici măcar guralivul ambasador ucrainean, altfel foarte activ, care nu a fost întrebat de nimeni despre toată această succesiune de non-evenimente. Și acest prezumtiv acord sunt convins că nu există.
    4. Toate aceste discuții îmi par a fi ca și cum urâtul satului anunță pe toată lumea că s-a însurat cu frumoasa satului. Scrie pe Facebook, se agită, zice la toată lumea, se laudă…dar nu arată nicio poză de la nuntă, nimeni din sat nu a fost la nuntă sau măcar la starea civilă, nimeni nu a văzut certificatul de căsătorie și nimeni din sat nu a întrebat măcar prezumtiva mireasă dacă e adevărat.
    Bineînțeles, prin acest mesaj speculez, dar nu m-aș supăra dacă cineva m-ar contrazice cu documente, nu din gură.
    Vă mulțumesc!

  • Suntem prosti ci totul sau ne prostim gratis
    Am trimis domnului Turcescu pentru emisiunea de miercuri o poza făcută de gooagăl in care se vede la dană in portul Ismail a mai multor nave de mare tonaj și la descărcate a unui mineralier de 25000 tdw care sigur are încărcat un pescaj de peste 7m
    Dacă nu a ajuns acolo cu drona a venit pe Dunăre deci a avut adincimea de 7m

  • Avem a scris-o Dimitrie Cantemir la cererea academiei germane se numește Descriptio Moldavie imensa lucrare științifică

  • Nu există comentariu in care sa nu atacați PSD?!
    PAREREA MEA ESTE SA FITI CALM PT CA ANUL VIITOR ALEGERILE LE VA CÂȘTIGA PARTIDUL LUI BASESCU IN FRUNTE CU EBA! ?

    In altă ordine de idei cred că pentru mulțumirea dvoastră ar trebui să declarăm război Ukrainei…

    Apropo, de ce poți fi judecat pentru postările pe Facebook daca nu este important?

  • Scandalul Bâstroe pare că se mușamalizează, iar România devine victimă colaterală a unui război … Politicienii ghiocei habar n-au ce țară guvernează și parcă o sabotează intenționat. Discuția de la Marius Tucă mi-a adus adus aminte de zisele lui Petre Roman din dec 89 cum că industria e un morman de fiare vechi… Stau și mă întreb dacă nu-l mustră conștiința în eventualitatea că ar avea așa ceva.
    Partidele mari de la guvernare au intrat în vrie că se ridică partidele mici și nu știu ce alianțe pre-electorale să mai facă, dar nici că se gândesc cum și-au bătut joc de țara asta in aproape 34 de ani. Vom trăi și vom vedea.

  • Sunt multe,foarte multe diversiunile folosite de securisti (pentru ca ei sunt capii) impotriva romanilor.Una dintre cele mai scârboase este prezentarea tuturor ambasadorilor americani de dupa 89 incoace,ca prieteni ai romanilor si ai Romaniei,(ca unii stiau si limba romana,ca au legaturi cu Romania,etc.),promotori ai democratiei si statului de drept etc,cînd ei erau trimisi de fapt pentru distrugerea Romaniei.Asa ca „jgheabul” a fost infiintat cu mult inainte de operatiunea speciala din Ucraina,el functionind din decembrie 89.In acest sens nu intimplator lui Johanis i-a intrat Ucraina in cap.Faptul ca repeta de fiecare data „Ucraina”ca dilimanul e tot la indicatia securistilor.Parerea mea e ca Romania nu are servicii de informatii,ea are o gasca imensa de tilhari care printre altele se ocupa si cu informatiile.

  • Opere la telectoali ? Pai asta cere munca si dedicatie ! Un ideal . Un tel .E mult mai simplu sa latri in haita vizand alaturi de coledzi un post la stat in care sa tai frunze la caini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *