Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Orban și Anisie îl contrazic pe Iohannis

Termoscanarea elevilor la examenul de Bacalaureat și excluderea lor din sesiune dacă au mai mult de 37,3 de grade i-a revoltat și pe părinți și pe candidați. Aceștia au spus că pot rata intrarea la facultate, nevoiți să dea un nou examen în luna august, așa cum a declarat Klaus Iohannis.

„Cei care sunt depistați cu febră, sunt izolați cu familia sau locuiesc într-un cartier sau oraș carantinat vor avea ocazia să susțină examenul maturității în a doua sesiune care va avea loc în luna august”, a declarat președintele în urmă cu câteva zile.

Premierul Ludovic Orban s-a consultat cu ministrul Educației, Monica Anisie, și au stabilit altceva: ca a doua sesiune de bacalaureat să aibă loc în 6 iulie.

„Am avut o discuţie cu doamna ministru al Educaţiei, Monica Anisie, şi mi-am dat acordul, că e clar că pentru copiii care au temperatură, copiii care sunt în izolare la domiciliu, fiind în anchetă epidemiologică, eventual în spital, nu li se poate răpi şansa de a da Bacalaureatul”, a spus Orban, luni seară, la Digi 24.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *