Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Orice pentru ca Nicolae Ciucă să ajungă președinte și Klaus Iohannis la Bruxelles

Comentarii

34 comentarii pentru articolul „Orice pentru ca Nicolae Ciucă să ajungă președinte și Klaus Iohannis la Bruxelles”

  • …vaaai, nu ar fi mai bine ca politicienii să-și înregistreze planul de țară (afaceri) pe următorii X ani+ inventarul țării la momentul zero+ sursele de finanțare intr-o aplicație bazată pe IA? La rândul lor cetățenii să-și expună online așteptările și dorințele lor iar votul să fie distribuit de către roboțel? Iată cum algoritmii vor face o distribuire corectă și fără aranjamente. ?

    • Globalizarea a omorit putința civilizati….ei sa se înmulțească un stil yin-yang, adică în timp ce una moare, alta se naște.

      asta a fost posibil cita vreme pe lume erau cel puțin două imperii. acum mâine doar unul, mare cît planeta, care are …și membre, da. însă tot unul mare cît planeta e.
      Globalizarea a adus cu sine ‘ imperiul planetar’

      prin urmare singura cale prin care acest imperiu mai poate înainta e ‘iesirea din dinamica anotimpurilor’, din dinamicile de tip yin-yang. adică ieșirea din dinamicile Naturii. adică …ce s o mai lungesc, singura cale mai e doar una, Artificializarea.

      deci va fi Artificializare pentru că alta cale civilizația mare cît planeta nu mai are, alta cale decit să pună la îndoiala Natura.

      omul la nivel individual mai poate, inca, să aleagă între Civilizație și Natura, între Antinatura și Natura, între Artificializare și Natura. însă alegând Natura in curând nu va mai fi ‘vazut’ de Civilizație, la care nu va mai avea acces, prin urmare.

      rezumat: cu toate că dați semne că glumiți atunci cînd vorbiți despre IA, dincolo de gluma dvs se afla ‘starea civilizatiei’, iar din starea ei a dispărut toată gluma, …și dusă a fost.

      • Glumind putem spune orice, chiar și adevarul! :)))))) cum să nu râzi???…când după atâta mâzgă oamenii nu vor să plonjeze în realitate? Privitor la IA am toată convingerea că se instalează foarte bine, frumos, și repede! Pandemia a fost oglinda lumii, un studiu complex pentru ce va urma. ?

        • eu nu glumesc. acuma intrebarea e …daca nu pot sune adevarul, pe motiv ca nu sint glumet, io …ce spun, minciuni sau antiadevaruri?!
          off, acum am doua dileme…, de parca una nu mi ajungea

        • studiul a continuat, chiar si acum e activ
          dinamicile pandemice i au asigurat date fundamentale pentru a-si cizela permanent concluzia
          iar concluzia e ..un soi de septar, pentru ca e rezultata din dinamici care pot fi asimilate ‘intregului’

          • cei/cele care si au dezvaluit ecuatiile de miscare, chit ca ele or fi fost state, indivizi, mase de oameni, institutii, …e ca si cum si ar fi dezvaluit dusmanului planurile de lupta in cel mai mic detaliu fix inainte ca lupta sa inceapa.

          • a murit Navalnii. din ce se vede urmeaza o pandemie de reactiuni plenar disproportionate.
            daca o altfel de ‘pandemie de reactiuni disproportionate’ …n a avut loc in realitate, pesemne pentru ca era oricum prea aglomerata, atunci se face rost de una folosind ocaziile ivite,…daca or fi ivite

  • Ce mai freamat, ce mai zbucium! Pai sefu’ lu’ FBI de ce credeti ca veni la colonie? Hai sa votati bine! 😀

    • cea mai tare chestie e atunci cind cineva sus pus, din afara tarii, descaleca direct la un subordonat al primului ministru, al presedintelui sau …al tarii. spune tot, nu mai tre adaugat chiar nimic.

    • A venit cu ordine precise pentru alegeri,să se țin anume dosare în sertar,unele să se scoată din sertare și unele să se fabrice.M-am decis,în urma comasării dezastrului PNL-PSD voi vota AUR!

  • Maestre, mișcarea asta a fost făcută pentru ca Ursula von der Leyen să obțină un nou mandat asta și cu sprijinul României, iar la schimb o să-i asigure lui Iohannis ceva la Bruxelles.
    Trec la intern.
    Ieri am rămas cu gura căscată la discursul celor doi președinți cu „comasarea”, nu că nu aș fi știut că asta-ș doresc, dar să auzi din gura a doi tipi trecuți de 50 de ani atâtea justificări infantile (atenție! unul politician unul general), să vezi atâta amatorism în a mima, atâta manipulare primitivă, te lasă fără cuvinte la ce s-au pretat amândoi.
    Cuvintele folosite au fost „stabilitate” și „extremism”.
    Cum să folosești ca argument „stabilitatea” asta în contextul în care Iohannis este cel care a destabilizat acestă țară timp de zece ani, care a schimbat în mod iresponsabil guvernele ca pe ciorapi, care a numit guverne prin SMS, care a lăsat guverne fără miniștrii chiar și când România a deținut Preşedinţia României la Consiliul UE, care nu a respectat rezultatele alegerilor.
    Când țara dădea semne de revenire economică imediat l-a dat jos pe Ponta și în 24 de ore a adus un guvern de strâsoare în frunte cu Cioloș care ne-a băgat înapoi în recesiune.
    Când guvernul Viorica Dăncilă s-a achitat cu brio de obligații când România a dețiunt Preşedinţia Consiliul UE a fost demisă și adus (în pofida rezultatelor din alegeri) cu tîmbălău și cu circ pe lingăul Ludovic Orban a cărui guvern a făcut împrumuturi imese în numele țării.
    Apoi plictisit Iohannis l-a schimbat pe Orban cu alții mai răi – Câțu +USR – care ne-au îngropat definitiv în datorii.
    Iohannis a pus câte tălpi a putut ca să împiedice mersul normal al țării, și a reușit să ne ducă în prăpastie.
    Nici pe timpul mineriadelor țara nu a fost atât de destabilizată ca în timpul lui Iohannis.
    Celălalt cuvănt folosit ca argument a fost „extremism”, dar nici Ciucă nici Ciolacu nu a numit ce este extremism, unde se ascunde și cum arată.
    Nu a numit nici un partid că ar fi extremist. Deci unde e pericolul ăsta extremist? de nimeni nu-l vede!?
    Nu mai vorbesc de argumentul deciziei comasării că cică poporul a cerut așa a rezultat în urma sondajului făcut la mișto de Pieleanu.
    *
    Din punctul meu de vedere ce a făcut Ciolacu a fost trădare față de alegătorii PSD.
    Există două explicații: ori AUR este pe primul loc cu peste 30% iar Ciolacu și Ciucă vor piede funcțiile de președinți al partidelor, ori Iohannis i-a impus lui Ciolacu să salveze PNL, așa cum Băsescu a dizolvat PDL în PNL ca să-l salveze.
    Eu personal, văzând acestă bătaie de joc o să votez AUR. Mă duc și pun ștampila pe tot ce înseamnă AUR inclusiv la sectorul 3 unde stau. Adik, dacă ei își bat joc de alegeri, exact asta o să fac și eu, să se aleagă ei între ei.
    Și așa sunt supărată că toată mișcarea asta este făcută atât pentru Iohannis dar mai ales pentru Ursula von der Leyen.
    Ursula vrea un nou mandat, Germania vrea să se mențină ca lider al Europei și asta e rău, foarte rău.
    Nu știu ce draq căutăm noi lângă Germania fiindcă aliatul nostru normal este Franța.
    Vedeți ce se întâmplă, subit toți președinții țărilor din UE vor înarmare, și înarmare.
    Tonul l-a dat Germania ca și sancțiunile către Rusia care ne-au lăsat gără gaz ieftin, ca și cu Green-Dealul cu investiții verzi etc.
    Asta înseamnă că tot săracii europei vor plăti. Abia atunci când se va atânge sub o anumită suportabilitate a sărăciei, atunci să vezi destabilizare, că lumea va răbuvni.
    Mă rog ca Franța-Macron să ia o inițiativă, să impiedice supremația Germaniei măcar în ultimul ceas.

    • Eu nu-l vreau pe Burduja la primăria capitalei, el a organizat lovitura de la 10 august care a degenerat în bătăi în mijlocul capitalei, a fost prezent beat să-i ia apărarea Clotildei când useriștii umblau în sacii de voturi depuși în primărie.
      Consider că e complice la tot ce s-a întâmplat.
      Nu este de încredere. Nu-mi place.
      Și oricum sper ca AUR să aibă și ei o propunere pentru capitală pe care să o votez asta fiindcă PSD nu are candidat.

      • pai …aur a anuntat ca toti cei care vor sa lupte cu psd-pnl, indiferent din ce partid fac parte, sint bineveniti in aur.
        prin urmare chiar daca nu l vreti se prea poate sa l votati …indirect, votind aur, daca el se inscrie in aur, si creca nu e complicata procedura

        • mirarea mea, daca e, e …de ce nu isi dau demisia toti cei din usr pentru a intra in aur, luptind mai cu succes din aceasta pozitie impotriva psd-pnl

        • anuntul facut de aur e sinonim cu bautul cestii cu cucuta.

          • ceea ce l facea deosebit pe aur era faptul ca el era pro natie, pro patrie, pro natura.
            de citeva zile e definit ca fiind anti ( psd-pnl). din discutie a iesit natia, patria, natura,…astea devenind ‘extremiste’

          • deci acum e vorba despre ‘psd-pnl’ VS ‘antipsd-pnl’
            mai nainte era vorba despre ‘psd-pnl’ VS ‘patrie-natura’

            o deturnare de maestru, n am ce zice

          • dupa ce s a declarat anti psd-pnl, deci ajungind in echipa cu toti ceilalti care se declara asa, spre ex usr, aur …se mai misca doar din inertie. peste o vreme se va opri. pentru a mai avea ‘viata’ tre sa si modifice referinta, intorcondu se pe unde ra, mai ieri.., adica la pronNatura, proPatrii

          • aur era unde era pentru ca era vazut ca fiind …pur. atunci cind si a declarat libera dorinta de hibridare incluiv cu usr ul, spre ex, …a murit,…teoretic. pentru ca tendinta e de avota psd-pnl, decit usr, daca alta varianta nu exista.

          • aur, acum doua zile, adica atunci cind a facut anuntul, si a schibat doctrina in mod fundamental, si a schimbat definitia. pe fata! in vazul lumii! in piata mare!
            fara pic de jena sau de tresarire.

          • mutarea pe care a facut o aur, cu ceasca de cucuta, spune ca ‘alegerile s au jucat’, …zilele astea, cind nu doar despre psd-pnl au fost negocierile, ci au fost …la ce mai inalt nivel.
            treaba e rezolvata, …toti au fost rezolvati, toti au fost multmiti, direct sau indirect, mai departe …deja scrie n carte.

  • in Univers operatiile de cataracta nu ajuta la nimic.
    de ce? pai io creca pe motiv ca ochii sint legati ombilical de inima, caz in care o operatie de acest tip ar ajuta daca si numai daca e facuta pe inima, ca …cum ti e inima iti sint si ochii si cum iti sint ochii ..asa si inima,
    daia am si zis ca …ce vezi aia esti.

    deci, Maestre, …ce i drept intr un sens Unievrsal,…operatia de cataracta nu face doua parale.
    cita vreme inima ‘vede’, si orb de ai fi tot ai vedea, dupa cum si de ai vedea cla-crista, insa ai fi lipsit de inima, tot orb ai fi,…chit ca nu ti ar veni sa crezi.

  • vai, dar ce dragut!…, am si io o poza, ca sa ma recunoasca lumea. multumesc!, …nustu daca trebuia.

    acu …se nasc intrebarile, oare io ce oi fi, albastrul din ea, liniile alea, punctele alea, …ca doar n oi fi semnul ala de ntrebare, ca chiar m as oftica,…creca.

  • in tara asta se poate aduna orice cu fix orice altceva.
    spre exemplu mere cu pere.
    si se poate pentru ca nici merele nu sint mere si nici perele, pere.
    ele sint masti.

    intr o tara a mastilor, ba chiar si a balurilor-mascate, sa ai masca e ceva de bun-simt. daca ai masca, esti adevarat, daca zici ca n ai, atunci lumea intr ala banuieli…

    in tara asta nu exista doctrine, ci doar masti.
    masti peste masti, iar sub asti alte masti, cit sa fie suficiente.

    daia in tara asta nimeni nu ramane masca, pentru ca masca e de bun-simt.

    sintem un neam specializat in masti,
    cu care acoperim orice, orice, pentru ca ne am specializat pe parcursul mileniilor in confectionarea si purtarea mastilor de orice fel, pentru orice fel ne e pus pe masa.

    de asta orice masca aduce bucurie in tara asta, pentru ca noi, ca neam, avem capacitatea de a vedea …dincolo de masti, recunoscindu ne unii pe altii. da.

    fiind specalizati prin nascare in masti am ajuns, s ar parea, capabili sa le recunoastem si altora mastile ….de data asta interioare, alea purtate in sinele omului, fata de care, evident,n avem nimic impotriva.

    neamul asta e un neam-mascat care intr o lume care e un bal-mascat se simte …chiar in largul ei.
    la un pocnit din deste poa sa adune mere cu pere intr o aritmetica de l lasa masca si pe cel mai tare aritmetician din univers.

    • ha ha ha
      as fi ris …cu masca potrivita, insa uite ca azi …simt ca toate mastile mele zambitoare mi au disparut, …or fi plecat la vreun bal sau la vreun bal-mascat, asta habar-nam, insa creca o sa aflu.

      • da,…online.
        nu s ce mi a venit cind mi am zis asa insa …am avut dreptate. chiar n am vrut!

        daca te uiti de jos in sus …ai impresia ca, pe motiv ca esti deasupra liniei, suna bine.
        insa daca te uiti de sus in jos, si in anotimpul potrivit te uiti pur si simplu, pe linie inseamna ca esti lipit de fundul gropii. sau sacului. hai sa zicem sacului, punindu i gropii o masca.
        insa chiar siasa ce am observat e ca ‘capul mesei’ fiecarui om e acolo unde e el, prin urmare …azi capul mesei mele e …unde stau eu, adica pe fundul sacului, …hai mai bine sa i zicem gropii, punindu i sacului o masca.

        deci …eu, online fiind, sint …prin superpozitii, citeodata sint unda, altadata sint corpuscul, nadejdea mea fiind ca mai sint intr un fel, ‘al treilea’, indiferent despre ce o fi vorba, in cazul meu, …despre SI?,…despre SAU?…
        caz in care …cu poza sau fara io …tot habar n am cine sint, …ca v as zice, cum sa nu.

        • insa daca te uiti de sus in jos, dincolo de linie, io sint sub ea, caz in care …rezulta ca io sint si pe linie si sub linie, …caz in care chiar m am luminat,…un picut, ca …deci daia habar n am io care e treaba cu mine. deci ceva tot stiu despre mine, …ca e greu de aflat, daca nici macar eu nu mi dau seama…

          • as fi putut sa spun ca sint io incapabil sa aflu,…insa pesemne ca nu sint genul care sa zica asta, ca daca eram, ziceam.

  • Bună dimineața! De la rudele și cunoștințele mele operate de cataractă știu că se poartă ochelari de soare cu lentile f. închise măcar o lună de zile după operație.
    Alianța Ciu-Cio au făcut-o de oaie. Asta nu mai e democrație ci doar un ghiveci cu dedicație specială marelui globe-trotter.
    Căutătorul de funcții mari în locuri călduțe o va păți fix ca predecesorul său dacă nu cumva mai rău că doar nu va distruge el tradiția post decembristă.
    Cât despre AUR vă asigur că va spulbera orice concurență pe fondul nemulțumirilor crescânde ale populației în orice domeniu de analiză.

  • CIOLACU ESTE UN IMBECIL! CREDE CA POPORUL E IDIOT. FURA P.S.D CU P.N.L. DIN 1990, AU MINTIT NON STOP, AU FURAT CU DISPERARE, AU RUINAT GOSPODARIA TARANEASCA, INFOMETEAZA PENSIONARII SI ISI BAT JOC DE EI, PE TOATE TELEVIZOARELE, AU CREAT UN APARAT BUGETAR IMENS. LINGAU NENOROCIT CARE PENTRU UN RAHAT DE FUNCTIE VREMELNICA, VINDE TARA, CA SA II DEA O FUNCTIE TRANTORULUI DE IOHANNIS. ACEASTA LOAZA CARE VA RAMANE IN ISTORIE CA O PUTOARE MAXIMA SI UN PROSTANAC AL LUI ZELENSKI ARE IN CIOLACU SLUGA PERFECTA. DE FAPT, NUMAI FAPTUL CA LA 56 DE ANI, CU FUNCTIE IMPORTANTA IN STAT, TU, CIOLACULE, DEVII BARBATUL NR.3, TATAL CELUI DE-AL TREILEA COPIL AL FOSTEI NEVESTE AL LUI NEGOITA ROBERT, DUPA MANELISTUL DE LA GIURGIU. CE BARBAT PAPAGAL! CE VIZITE VOR AVEA COPII ACEIA: SE VOR INTALNI POLITICIENII LA VIZITA PARENTALA, CATE UNUL IN FIECARE ZI A SAPTAMANII! A.U.R. ESTE DE VINA CA CIOLACU NU ISI POARTA BRACINARII BINE! A.U.R. ESTE EXTREMIST PENTRU CA DERANJEAZA, DESI DE LA PLANDEMIE, SIMION E MULT PREA CUMINTE PENTRU VREMURILE ASTEA. P.S.D. +P.N.L. = CHILOTAREALA…ASTA NU MAI E POLITICA. E DICTATURA PROSTILOR. CIOLACU VA FI FERICIT DACA NU VA SFARSI CA ADRIAN NASTASE! IATA INCUNUNAREA MUNCII SERVICIILOR SECRETE DIN ROMANIA! DICTATURA IMBECILILOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *