Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Ovidiu Ianculescu revine cu un nou apel la Iohannis

După rumoarea, audiența și indignarea publică stârnite de scandalul de la Apele Române Mureș, protagonistul, Ovidiu Ianculescu, revine cu un nou apel către președintele Klaus Iohannis.
„Din cauza lipsei de reacţie şi luarea de măsuri ferme imediate, şi aici nu vorbim de ultimele zile, ci de lipsa de reacţie a Instituţiilor acestui stat, pe care dumneavoastră il conduceţi, la problemele semnalate de către mine, din ultimele 8 luni…care m-au făcut pe mine să «latru ca un câine la lună», mă simt nevoit să vă scriu încă o scrisoare”, se arată în documentul trimis de inginerul din Mureș la Administrația Prezidențială.
În documentele de mai jos găsiți integral scrisoarea, dar și un tabel care arată cum au fost împărțite funcțiile la „Apele Române” în toată țara.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *