Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Pacient de la Matei Balș povestește: „M-a trezit mirosul pericolului. Fumul”

Un bărbat a povestit, la Aleph News, clipele de groază prin care a trecut imediat după ce a izbucnit incendiul la „Matei Balș” „Singurul lucru pe care l-am auzit a fost «Rămâneți în camere», când a început să fie fum peste tot. După aceea, a fost explozia, s-a stins lumina, s-a oprit oxigenul la care eram legat și s-a făcut liniște”, a spus un pacient care era internat la Institutul „Matei Balș”

Bărbatul internat a precizat, la Aleph News, că „minute în șir se auzeau doar pompierii la parter. „Nimeni nu spunea «Stați linistiți, venim să vă scoatem» sau ceva, să știi ca nu te-au părăsit acolo!”.
„M-a trezit mirosul pericolului. Fumul. Când am deschis ușa de la salon, intra și mai mult înăuntru. M-am dus repede la fereastră să o deschid, că să intre aer curat. Cum am deschis fereastră, s-a auzit o bubuitură, o explozie, trei etaje mai jos, s-a stins lumina, a venit și mai mult fum.
La un moment dat a venit o doctoriță speriată și ea, săraca, toată plină de fum și în lacrimi, și m-a întrebat foarte mirată: nu coborâți, dacă puteți? Am răspuns: da, cobor, dar nu mi-a spus nimeni, n-a dat niciun ordin de evacuare. În urmă mea, cei de la SMURD și infirmierii cărau seniorii care nu se puteau deplasa, în prosoape pe scări, îi duceau la camera de gardă.” (AlephNews)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Pacient de la Matei Balș povestește: „M-a trezit mirosul pericolului. Fumul””

  • ”Vrem ca Iohannis să ceră demisia guvernului în frunte cu Cîțu după tragedia de la Balș, exact cum i-a cerut lui Ponta după Colectiv.
    Daaar nu, tragedia de la Balș nu se pune că e „guvernul meu”.
    La ce situații absurde s-a ajuns cu acest președinte „imparțial” care închide ochii la tot.
    Rușine!
    Dacă Firea era primar era acum încătușată la Beciul Domnesc, iar oengiștii în stradă cerând capul ei. Mi-e scârbă ce cloacă a ajuns la putere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *