După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Pactul care amână Apocalipsa?! Un singur pas până la războiul total! | Cristoiu & Cristache, EvZ Play


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Pactul care amână Apocalipsa?! Un singur pas până la războiul total! | Cristoiu & Cristache, EvZ Play”

 • e vorba despre Noua Lume,
  despre care Putin a zis ca…nu si-o doreste, insa daca va fi sa fie… fara Rusia nu va exista.
  deci ‘razboiul e ciudat’ pentru ca nu despre el e vorba, ci despre Noua Lume.

  cei care privesc ‘razboiul din ucr’ nu prea vad ca el e…fix despre ei!:)), deci nu e despre rusi, doar, ci despre restul lumii mari.
  felul in care rusii se manifesta e despre felul in care ei vad posibila Lumea Noua.
  Noua Lume,…a zis Putin clar-cristal, va fi si in felul in care rusii o vad posibila. oricum altfel ea nu va exista.
  faza e ca felul in care rusii isi cistiga accesul la setarile Noii Lumi e folosit fix in folosul nasterii Noii Lumi.