Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Palatul Cecilienhof, din Postdam – unde s-a decis împărțirea Germaniei

Palatul Cecilienhof, din Postdam, unde s-a ținut Conferința intrată în Istorie drept Conferința de la Postdam, din 16 iulie până pe 2 august 1945, la care au participat reprezentanții Uniunii Sovietice, Angliei și Statelor Unite ale Americii: Secretarul General al CC al PCUS, Iosif Vissarionovici Stalin, Primul-ministru englez, Clement Attlee și, respectiv, Președintele american, Harry S. Truman.
Deși aici s-a decis împărțirea Germaniei de către învingători, nemții n-au dărîmat clădirea.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Palatul Cecilienhof, din Postdam – unde s-a decis împărțirea Germaniei”

  • cine nu invata istoria o repeta …….de accea cit am stat in Romania am pledat ca la Mausoleul din parcul Libertatii sa se faca un muzeu al comunismului asa cum a fost el cu Salva-Viseu cu Bumbesti Livezeni cu Pitesti cu Sighet cu canalul cu baragan cu metrou si blocuri cu WC in casa (toata lume pinge dupa cartierul Uranus dar erau case cu un Wc tip CFR in curte pentru 10 famili cit locuiau acolo)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *