Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Pandemia a dus la călcarea în picioare a individului de către Stat


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Pandemia a dus la călcarea în picioare a individului de către Stat”

  • Din pacate, presa, in mare majoritate de stanga (ce ciudat…) la nivel mondial, a reactionat la fel, atacand parerile contrare statului, sau identificand dusmamul unic, Trump. Ce ciudat, avand in vedere ca political correctness este promovata de publicatii care apartin unor miliardari, iar twitter, facebook cenureaza oamenii mai abitir ca comunistii de pe vremuri. Daca i=au inchis contul de twitter lui Trump, ce protectie sa astepte un simplu cetatean. Acum se vede ca Trump a avut dreptate, o sa ne muscam mainile in viitor, din cauza a ceea ce ne asteapta. Iar la noi….unii jurnalisti chiar cred toate aberatiile actualului guvern….ceilalti, prefera banii in locul cinstei….Iar oamenii, fac ca pe vremuri, una spun, alta gandesc, si alta actioneaza…

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog