Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Paul J. Watson și Germania fără albi

Paul Joseph Watson a scris un articol extrem de interesant și extrem de incorect politic. Adică, exact așa cum îmi place mie și oricărui om rațional care nu se lasă „anulat”. Și care, bineînțeles că nu crede în cancel culture sau orice alte aberații de tip woke. Unii oameni nu pot să fie „anulați”, deoarece pur și simplu se bucură de viață și trăiesc cu adevărat, nu doar cât există ca să aducă profit unor corporații. Iar dacă nu spui ceea ce gândești cu adevărat, mai bine nu ai spune nimic. Oare nu cumva din cauza minciunilor, ipocriziei și oamenilor care doresc să se facă plăcuți de absolut toată lumea (în goana după voturi, funcții, lucru nenecesar, imposibil și aberant de altfel) am ajuns la situația actuală din lume? Nu cumva din cauza asta „elitele” au declarat război culturii și au dat foc Globului (la propriu și la figurat)? Un om care se chinuie să fie pe placul tuturor nu face altceva decât să-și piardă identitatea. Unicitatea ne definește ca indivizi. Puteți să mă lapidați, dar aceasta este părerea mea. Apropo, înainte lucrurile nu funcționau sub deviza: „Unitate în diversitate”? Acum, gata, individul nu mai este unic, acum toți suntem la fel, avem aceleași pasiuni, aceleași aspirații, aceleași preferințe culinare și vestimentare. Uniformizarea trebuie să conțină un singur model, pentru ca indivizii să corespundă exigențelor formatorilor de opinie, de caractere, de viață, de trecut, de prezent și de viitor. Totul merge programat, s-a declarat moarte creativității și unicității. Diferit = rău. Oamenii ar trebui să spună adevărul. Acesta îi va elibera. Iar la noi în țară, oamenii care vor spune adevărul vor fi cu adevărat eliberați. Din funcție.

Să vedem ce a scris Watson: „Partidul Verzilor din Germania a lansat o campanie de relații publice care celebrează viziunea sa asupra viitorului țării, deși un lucru pare ciudat de absent – oamenii albi. În cadrul campaniei au fost lansate trei postere care descriu la ce fel de viitor se pot aștepta germanii dacă partidul obține suficientă putere pentru a-și realiza agenda politică. Unul dintre postere arată un cuplu de lesbiene de culoare, etichetat cu cuvintele: „O patrie pentru toată lumea, cu excepția naziștilor”. O altă imagine prezintă o femeie brună, probabil de origine din Orientul Mijlociu, împreună cu cuvintele: „Lucrând pentru un viitor”. O a treia imagine înfățișează un copil de culoare, probabil de origine africană, cu cuvintele: „Școli care pot face viitor și istorie”. Observatorii au remarcat că albii, care reprezintă 87% din populația Germaniei, nu par să fie parte integrantă a viitorului țării, potrivit Partidului Verde. Partidul Verde din Germania nu este deloc o entitate obscură, ci o forță majoră în politica germană. În prezent, deține 118 din cele 736 de locuri din Bundestag, după ce a obținut 14,8% din voturile exprimate la alegerile federale din 2021, iar în prezent deține al treilea cel mai mare dintre cele șase grupuri parlamentare. După cum am subliniat anterior, 300 de delegați ai Partidului Verde își detestă propria țară într-o asemenea măsură, încât au făcut o petiție pentru ca cuvântul „Germania” să fie eliminat din propriul lor manifest. Noul comisar „anti-discriminare” al Germaniei a fost recent sub control pentru că a folosit anterior un limbaj depreciativ, referindu-se la etnicii germani drept fiind „cartofi”. Între timp, diversitatea continuă să fie un asemenea punct forte încât cifrele publicate de guvernul german arată că străinii non-germani sunt responsabili pentru peste 39% din totalul crimelor și 56,25% din condamnările pentru omor prin imprudență, deși reprezintă doar 12% din populație”.

Viitorul va judeca actualul prezent. Și vom vedea dacă a fost bine sau rău. Dacă vom trăi, ca să apucăm să medităm. Dictatura și totalitarismul nu pot să aibă „o față umană”. Oricât de mult le-ar machia niște consilieri extrem de abili. Și de bogați.

Fotografie: https://yournews.com/2022/07/19/2379911/green-party-erases-white-people-from-future-of-germany-promos/


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Paul J. Watson și Germania fără albi”

  • Paul Joseph Warson este o ,,personalitate,,media alternativa youtube editor la publicații cu teoriile conspirației.Populatia Germaniei este de circa 82000000 cetățeni,87%reprezinta 71340000,restul 10660000.Partidul verzilor este Olaf S.si când te va pune să-ți schimbi mașina cu una electrica o vei face cu împrumut de la banca cu dobânda consistenta

  • Foarte frumos, deosebit de interesant și foarte actual articolul dumneavoastră și extrem de sugestiv și de prețios mesajul său de încheiere ” Dictatura și totalitarismul nu pot să aibă „o față umană „…”Da, așa este, dar aceste două mari racile moștenite de la stalinism și comunism încă ne bântuie mințile și viețile ! Cu toții ,la un moment dat, am fost ” fascinați „de sloganul „Vrem o țară ca afară ! ” ,dar am știut cu adevărat ce înseamnă acest lucru și ce sacrificii implică el ? Presa în particular și mass media în general ar putea ca în curând să nu mai poată – nu să nu mai vrea – să se exprime liber deloc, iar dacă scriem abureli și
    aiureli care să amețească mințile concetățenilor noștri” și „mințim poporul cu televizorul „,ca până acum mai bine de 30 de ani și nu spunem adevărul, atunci nu am realizat nici un progres în evoluția noastră ca popor și ca indivizi .Vrem să ne aliniem opiniilor și ” mersului bun ” al societății occidentale, dar ne întrebăm dacă într-adevăr este calea noastră de urmat și ce riscuri implică ea pentru țara noastră ? Vă mulțumim !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *