Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Paula Zamfir Bilciu, pictorița care pune clinchet de zurgălăi pe pânză

Trec zilele în zbor și mâine, poimâine încep sărbătorile de final de an. Dacă ești mai atent puțin, de departe de aude zvon de clopoței. Mai ales în satele românești se aude și se vede, la final de decembrie, care sunt obiceiurile tradiționale.
Pictorița Paula Zamfir Bilciu ne oferă prin intermediul tablourilor pe care le semnează să trăim iar toată această atmosferă. Revenim în lumea sa, care ne-a impresionat mereu.

– Începem cu o mică prezentare.

-Mă numesc Paula Zamfir Bilciu și locuim aici, la țară, aproape de orașul Târgoviște, cetatea de scaun odinioară. Aici suntem răsfățați de natură, mai ales acum, când totul este scăldat în toate culorile posibile și chiar dacă se apropie iarna, nu-i bai, fiecare anotimp are farmecul lui, frumusețea și bogăția lui, așa încât, consider că suntem răsfățați.

-Cum a fost 2022 pentru arta dumneavoastră ?

-Anul acesta, deși n-am putut participa la toate expozițiile organizate de asociația pictorilor din pricina distanței, totuși, am avut expoziție personală la Cercul Militar București, de Paști, împreună cu maestrul Andrei Brănișteanu și doamna Maria Dăbuleanu. Pentru mine, cele două săptămâni, au fost minunate. Acum pregătim o nouă expoziție aici în sat, la căminul cultural, în cinstea zilei de 1 Decembrie. Pentru că, luna decembrie, este luna sărbătorilor de iarnă, am câteva lucrări ce exprimă tradiția și obiceiurile românilor, în special la țară. Anul acesta, consider că este bogat, special, dar toți anii în care am avut expoziții au fost așa.

-Ce intenții sunt pentru 2023?

-Pentru anul viitor, avem o altă expoziție personală, la Cercul Militar București și speram că se va putea și o expoziție la Galeria Mica din Grivița. Dacă vom fi sănătoși, speram că vom putea avea aceste două expoziții și îmi mai doresc, după cum am mai spus și altă dată, să-mi perfectez mereu tehnicile de lucru, întotdeauna am de învățat, și sper ca toate acestea să ducă la un salt calitativ.

-La final, vă rugăm să adresați un cuvânt celor care vă urmăresc evoluția în pictură.

-Doresc din suflet tuturor, multă sănătate, numai bine și frumos.

-Și noi mulțumim mult pentru dialog. Multă sănătate dumneavoastră și familiei. Să vedem acum niște tablouri.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *