Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pe americani îi doare în cot dacă priviți înspre Biden cu mânie

Mă fac să râd americanii onoarei pierdute. Nu m-aș mira să aud că ei chiar cred că-s blonda de la drept, atinsă un pic de bătrânețe. Au scos la aerisit bolile lui Biden, șpăgile, vânzoleala. Doar-doar o să-i plângeți de milă sau poate o să strângeți între dinți ultimul tiv de batistă.

Biden a fost ales președinte tocmai pentru aceste motive, pentru ca la un anumit punct critic să inspire milă. A fost ales președinte și pentru că fusese deja expus și nu era nevoie să mai fie sacrificat încă un nemernic. Pe timpul președinției lui Biden, miliardarii și-au rezolvat cam tot ce își propuseseră să rezolve. Adică, au sacrificat Partidul Democrat și pe americanii de rând, pentru că partidele de aceea sunt tolerate, pentru a servi corupția din umbră. Apoi le-a venit ideea să sacrifice și Partidul Republican, că nici pe acolo nu se dă nimeni cu agheasmă. Republicanilor li se pasează acum niște oase de ros, așa zise documente, care să-i ajute să câștige alegerile. L-au menținut pe Trump candidat, ca să pară că se face dreptate. Pentru mine, Trump e președintele în funcție, pentru că el a câștigat ultimele alegeri. Masoneriile au alterat rezultatul scrutinului pentru că aveau nevoie de timp ca să adune putere. Puterea însă poate să le joace feste. Iluzii pierdute adicătelea. Când spun masonerii mă refer la miliardarii corporațiilor și fundațiilor de succes care își mănâncă din pumni la Davos, care au jucat la bursele de speculații soarta lumii. În următorii patru ani o să-i doară în cot și de republicani. Pe masoni nu-i republică nimeni. Documentele care au fost scoase pe piață sunt vechi, previzibile și jenante pentru niște băieți care se consideră atât de inteligenți.

Ca să fim înțeleși, Biden nu a colectat taxă de șmecher pentru izmeneli de familie. Biden a colectat bani de peste tot, ademenind trădătorii de țară cu accederi la bugetele de stat (contra altor comisioane, și nu pe degeaba), după care i-a predat tovarășului și șefului său ierarhic Obama. Obama a vărsat banii și corupția de serviciu la masonerie, căci nu Biden a câștigat putere sau s-a folosit de serviciile altora, lui i s-a oferit o viață îndestulată, ca înainte de Ignat. Biden, ca și Zelenski, nici cu dicționarul în mână nu mai înțelege pe unde e. Boșorogii masoneriilor au început deja să fie uitați la uscat de cei ajunși bogați cu aliniate noi: Bezos, Musk și alți gugleți. Tantrumurile celor tineri sunt tot vânări de vânt. Bezos a vizat titlul de mare faraon, după ce și-a tras după el nu Nilul, ci ditai Amazonul. Un zâmbet care nu e pentru liniștea dumneavoastră. Parcă Biblia spunea că râurile, fie ele de modă veche sau de modă nouă, tot seacă dacă nu ascultă de Dumnezeu.

După furturile de alegeri și de putere din ultimele decenii chiar credeți că republicanii vor face dreptate în Statele Unite (oare?) ale Americii? Trump, dacă ar fi vrut să însănătoșească cu adevărat America, ar fi trebuit să-și facă un partid nou, fără corupție, după cum a fost sfătuit. S-a temut, însă, să se desprindă total de masonerii, mai ales după ce au fost blocați cei care l-au susținut. Păcat. America a dovedit că e expertă în piese de teatru. Nu prea mai are public. Nici aplauze. În ultima vreme au fost scoși la înaintare, ca să împrospăteze distribuția, tot din cei ce au servit masoneriile, fiind trecuți însă, deloc discret, din opoziție în poziții de influență. China stă la pândă, pierzând însă din vedere disprețul pentru abuz de putere și corupție al propriului popor.

Conu’ Popoviciu a fost extras din calea justiției românești, cu gălăgie, tot pentru că a servit interesele corporatiste. Și la Nurnberg le-a fost ușor celor ce au servit masoneriile. Din ce am mai citit și eu, din blondul spiritualității mele, numai rușii s-au opus extrădării naziștilor capturați. Ceilalți s-au justificat cu milă, civilizație și cu neputința de a privi înapoi cu mânie. Cei care au fost violați sau spintecați pe viu prin lagăre, cei gazați, cei împușcați mișelește cum să se uite înapoi?

De ce credeți că apare România în documente? Pentru că nu mai e nevoie de Iohannis. De fapt, de când și România a început să plătească bir s-a auzit tot mai des de curve din București și de bișnițari prin filmele de top americane. Un fel de lături de la masa boierilor. De ce România? Din același motiv pentru care l-au înlăturat pe Ceaușescu. Pentru că o națiune, chiar boicotată de americani și de vest-europeni, poate deveni independentă, se poate descurca singură și chiar poate asigura prosperitate propriilor cetățeni, mai ales după ce a terminat de plătit datoriilor înrobitoare. Blestemul muncii socialiste e că singurele lucruri care mai funcționează în România au fost construite tot de Ceaușescu, de comuniști, de oameni care îi învățau de bine pe alții, cu orice risc. Abia azi văd și eu cine ne dădea lecții de la Europa Liberă, de la Vocea Americii, de la BBC. Niște mincinoși viciați de micile lor aroganțe, în slujba unor interese pe care nu se poate să nu le fi știut cât de murdare erau. Că proastă am fost destul, de-aia au crezut ei că eram și blondă.

Domnilor americani și multimiliardari, domnilor multimiliardari din toată lumea, (nici China nu e mai brează), domnilor masoni dacă tot vă simțiți generoși aș vrea să văd și eu, eu și toată sărăcimea, câți bani ați câștigat în ultimii zece-douăzeci de ani și din ce, că nu din produse v-ați îmbogățit, ci din corupție și prin achiziții de zone de influență. Vreau să văd că nu vă mai amestecați în politica altor state, poate doar ca liber arbitru și numai prin organizații în care toate statele lumii sunt reprezentate cu drepturi egale. Vreau să văd cum distrugeți rețelele celor ce produc și vând droguri, cum luptați împotriva proxenetismului și a traficului de organe, și nu cum profitați de pe urma lor. Vreau să vă văd rujați și îmbrăcați în capoate, cu părul pe bigudiuri, făcându-vă de râs pe rețelele de socializare așa cum ați încurajat niște copii nevinovați. Vreau să vă văd cum denunțați și interziceți pedofilia și cum opriți producerea de armament. Vreau să vă văd interesați, cu adevărat, de sănătatea întregii lumi și nu numai de a dumneavoastră personal. Mai vreau să văd cum lăsați Creația în pace, așa după cum a fost gândită și a supraviețuit, nu prin mila voastră, nici a noastră, ci a lui Dumnezeu. Și mai ales vreau ca ori de câte ori vorbiți în public: miliardari, guvernanți, parlamentari, președinți, influenceri, ziariști și filantropi, cei ce vă spuneți oameni de tot felul să spuneți adevărul și numai adevărul.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Pe americani îi doare în cot dacă priviți înspre Biden cu mânie”

  • Independența țării ,după ce au distrus fabricile,agricultura,au vândut,au concesionat totul e o utopie,singurii care pot reconstrui Tara sunt cei care au construit-o ,dar ei nu mai pot,statul e colector de taxe și atât,îl doare pe stat undeva de cetățenii săi.
    Frustrare cea mai mare a romanilor, e ca cei care au construit și modernizat România prin munca și sacrificii au acum o pensie amărâtă de 2000 de lei iar cei care au distrus,vândut și corupt aceasta tara au pensii de zeci de mii de lei,legi făcute de ei pentru ei ,pai cine ne mai spală de aceste mizerii umane ?potopul biblic ,nu ar fi de ajuns.

  • Articole Dumneavoastra ar trebui sa le vada toti romanii,ca sa-si dea seama cum au fost păcăliți As vrea sa va ajut sa publicati o carte cu tot ce ati zscris .

  • Stimata doamna va respect pentru ca ati inceput sa spuneti adevarul pe care rromanii nu-l cunosc si inca traiesc in minciuna propagata de politicienii de carton de la Wasington prin latraii de laEuropa Libera si Vocea Americii.Felicitari!!!

  • J’accuse !

  • Sună minunat. Utopia humanum est…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *