Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Pe când o lozincă „Viețile românilor contează”?

La protest, birjar!

Mai multe fătuci s-au adunat în București agitând o pancartă pe care scria „Black Lives Matter”. Nu bagă nimeni mâna în foc pentru asta, dar unele dintre personaje, dincolo de masca de pe figură, apar a fi conectate și cu mizeria „feministă” de la Catedrala Mânturii Neamului unde câteva semianalfabete au denunțat o Biserică pentru „opresiune”. „Black Lives Matter” înseamnă „Viețile negre contează”. La modul sincer, este adevărat că românii au vieți cam negre, fiindcă au acceptat prea mult timp conducători nevrednici. Însă ar fi bine ca fătucile să devină mai conștiente că „protestul” lor a „ierupt” într-o țară care nu a stabilit cât contează viața unui român: de exemplu, extragi românul dintr-o grămadă și-l trimiți în sclavie în Germania, la sparanghel, pe vreme de pandemie Coronavirus. De aceea, ar fi fost drăguț ca fătucile să expună, pe lângă autorizația de miting, o lozincă gen „Viețile românilor contează”: evident, dacă găsesc finanțare pentru un banner nou.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Pe când o lozincă „Viețile românilor contează”?”

  • „Pe când o lozincă „Viețile românilor contează”?”
    Doar atunci cand romanii se vor vindeca de prostia in care sant crescuti de mijloacele media si vor alege patrioti sa-i conduca . Intrucat prostia e o boala incurabila , niciodata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *