Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Pensionarul italian Tonino către papa Francisc: „Cum vă rugați voi la Iisus când trăiți în lux? Papă, caută să nu mă dezamăgești și donează 1 miliard către Italia, noi traversăm Infernul”

Un film care a devenit viral

… pe rețelele de socializare, îl înfățișează pe pensionarul italian Tonino Alfonso, într-un dialog imaginar cu Papa Francisc, primul papă neo-marxist de la Vatican și un răsfățat al presei controlate sorosist de genul Associated Press. cristoiublog.ro a prezentat anterior câteva din simptomele atașamentului lui Francisc la agenda globalistă: Vaticanul are ziduri și lacăte la porți dar Papa recomandă Europei „deschiderea frontierelor”, are misionari dar Papa încurajează aducerea ilegală a migranților spre Europa, are bani, dar Papa lasă Italia să se zbată în lipsuri, pentru limitarea epidemiei de Coronavirus, are predici despre Iisus-Cel-născut-în-peșteră dar Papa și episcopii lui trăiesc în lux, în apartamente de 600 metri pătrați, are chemări ca să sprijine campaniile Pro-Viață anti-avort dar Papa pare specializat mai nou doar în „schimbări climatice”.

Francisc, politicianul cu tichie care excomunică „naționalismul”

În plus, ca roboțel util al mediilor globaliste din Comisia Europeană, Francisc I a ajuns să fie și analist (situat undeva la extrema stângă politică) care oferă „avertismente” publice asupra renașterii „naționalismului” în Europa, cu detașarea ignorantă cu care ar face-o orice cocalar neo-liberal finanțat de la Bruxelles. Inacceptabil, papa Francisc – cel criticat azi de pensionarii italieni – a participat chiar și la regizarea unor evenimente ce slujeau agenda globalistă: în urmă cu un an (martie 2019), cristoiublog dezvăluia că vizita papei Francisc în România, departe de a fi una „pastorală”, a fost una electorală, făcută la rugămintea controversatului Frans Timmermans (fost prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, CE care era și „responsabil” pentru relațiile cu Bisericile) și a fost concepută ca sprijin de imagine pentru candidatului Klaus Iohannis – un „inițiat” în globalism care se pregătea la acea vreme pentru alegerile prezidențiale (noiembrie 2019): pentru virusul Corona, SRI și Președinția României nu au avut pregătit nimic, dar pentru vizita Papei în România din mai-iunie 2019, au inventat aflarea în treabă numită Comisia de organizare a vizitei papale.

În esență, italianul Tonino Alfonso solicită

… public papei Francisc să părăsească izolarea pe care și-a auto-impus-o de la izbucnirea epidemiei de Coronavirus în Italia și să sprijine națiunea italiană „care traversează Infernul”, cu 115.242 infectați cu virusul Corona și cu 13.915 decese, potrivit unei monitorizări oficiale făcută între 15 februarie până în 3 aprilie 2020. Altfel spus, Vaticanul Papei Francisc, un oraș care, potrivit presei occidentale, depozitează una dintre cele mai mari rezerve de aur din lume, ar putea să sprijine financiar Italia, țara-gazdă devastată de Coronavirus dar și de lipsa de ajutor din partea Uniunii Europene.

Ultimatumul unui italian către Papă: „Mâine dimineață să donezi Italiei 1 miliard!”

„Papă Francisc, din muntele de aur, poți să iei o pietricică să o dai săracilor din Italia”, spune Tonino, care continuă seria îndemnurilor pentru Francisc și clerul său: „Donează măști, aparate de respirat. Când îi vedem pe cardinalii care locuiesc în apartamente de 600 m.p.? (…) Dovedește că ai înțeles și spune Bisericii să doneze 1 miliard euro mâine dimineață! Dacă faci asta, jur că voi merge la biserică cât de des pot. (…) Cum puteți să vă rugați la pruncul Iisus când voi trăiți în lux? Papă, te rog dovedește lumii cât de mare ești, că ești iluminat, că am făcut bine având încredere în tine, deci ia un 1 miliard de euro (din bugetul Vaticanului – n.n.) și dă-l sistemului sanitar din Italia, dă-l la săraci, dă-l copiilor care mor de foame în fiecare zi în timp ce noi și voi mâncăm pe săturate. Nu trebuie să-ți spun eu asta, eu sunt ultimul om pe pământ, dar nu reușesc să stau liniștit. Aș vrea să îți zic „Bună ziua”, „Bună seara”, „Mulțumesc”: dacă nu faci asta o să te disprețuiesc (…) Sper ca acest video să ajungă la tine, la inima ta și să dai acești bani medicilor și populației care traversează Infernul(…) Dacă nu faci asta, nu am nevoie de binecuvântarea ta. La revedere, papa Francisc și te rog frumos să nu mă dezamăgești”.

Tonino Alfonso se referă, desigur

… și la cheltuielile imense alocate de Vatican excursiilor papale în lume, iar subiectul în sine are propriul pragmatism. Spre exemplu, la vizita din 2019 în România, se puteau evita niște cheltuieli dacă Președinția României, SPP și SRI ar fi propus Înaltului oaspete pontif Francisc, înlocuirea papamobilului cu un măgăruș: astfel, Papa ar fi putut să intre în București (între elevi aduși cu forța și mase de votanți PNL, „haștagi rezist” sau USR Plus convertiți pentru o zi la catolicism) purtând niște crengi de salcie furnizate prin Ministerul mediului înconjurător de la București: azi ar fi inutil un drum de Papă cu măgăruș și crengi, fiindcă pădurile României oricum au dispărut.

N.B. În urmă cu câteva ore, presa a anunțat că Vaticanul a donat 60 milioane euro unui spital din Bergamo. Munca lui Tonino nu a fost așadar în zadar, dar mai este mult până când Francisc va dona 1 miliard țării care îl protejează și pe care a lăsat-o fără protecție, Italia.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Pensionarul italian Tonino către papa Francisc: „Cum vă rugați voi la Iisus când trăiți în lux? Papă, caută să nu mă dezamăgești și donează 1 miliard către Italia, noi traversăm Infernul””

  • Mai nea Cristoiule da preafericitul cu mertan ce da la bobor.

  • Si papa s-a milostivit la auzul acestui batranel.Le iarta GRATIS pacatele bolnavilor de corona virus !
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/biserica-catolica-a-decis-sa-ierte-pacatele-credinciosilor-afectati-de-coronavirus-1278740

  • Auziti bai , „italiani veri” ! De ce ar da papa , cand nu dau „solidarii ” Franta si Germania ?. Da’ de ce sa nu doneze Rotschild , Rockefeller si in general „The Wall Street Tycoons” , aia de buzunaresc o lume intreaga ? O sa vedeti cum scad preturile la asset-uri dupa pandemie si cum o a le cumpere astia ce i-am insirat pe aproape nimic . Germania se pregateste sa preintimpine o astfel de actiune , Merkel a declarat-o . Ceea ce echivaleaza aproape cu o nationalizare. .

    • Are dreptate nae girimea ,papa Francisc este un om bun in esenta,asa cred,poate camarila din jurul sau nu e asa de buna,face omul cat poate,daca ar face prea multe,l ar trimite camarila in audienta …direct la SF Petru,asa ca omul face ce poate,nu ce vrea. Apropo de cine ajuta si cine nu,americanii fura echipamentele din China destinate Europei,asta dupa cum afirma nemtii,halal solidaritate transatlantica.Dar se stie ca in realitate Europenii nu se mai au bine cu Americanii,in fine.

      • Sa vezi ce „cumparaturi” o sa faca Chinezii,plus ca daca Occidentu nu o sa vrea sa vanda bucati din economie la chineji,Gigantul galben are destui interpusi occidentali care o sa cumpere pentru ei.(platiti bine pentru treaba asta).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *