Ludovic Orban: „Orice ministru să știe că, înainte de a-și ataca premierul, trebuie să își scrie demisia. Dacă nu și-a scris demisia, trebuie să știe că va pleca acasă exact cum a plecat Voiculescu”

Pentru a destructura Târgul de Crăciun, la Craiova a fost adusă Divizia CBRN (Centru pentru riscurile Chimice, Biologice, Radiologice și Nucleare) a MAI

Căsuțele care vând globuri de Crăciun au ajuns să fie tratate de guvern drept amenințări nucleare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Pentru a destructura Târgul de Crăciun, la Craiova a fost adusă Divizia CBRN (Centru pentru riscurile Chimice, Biologice, Radiologice și Nucleare) a MAI”

  • Ma, da’ un mic bombardament aliat nu se putea? Sau o racheta de la Deveselu?

  • Ce jigodii pnlistii astia.
    Vor plati la vot.